Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Оти мори ме нејќиш шо ми фали :icon_lol:. Аууууууууффффффффффффф кај е инспекторот од УЈП еве го шишето пивско меѓу тастатура и монитор :icon_lol:.
Европско првенство не гледам тоа да е јасно, фудбал гледам само на стадион и си навивам за моите :icon_lol:.

Пијам пиво и куров ме боли пази сега :icon_lol::

H

HITCH

Гостин
Драга, не знам што е полошо, кога политичариве крадат со ќутење или кога се фалат со украденото.

Денес чув дека: „за САМО 9.99 евра (плус аеродромска такса) Македонците ќе може авионски да патуваат до 6 европски дестинации“ - дури 6. Прво не ми се веруваше, ама после видов дека штабовите го активирале „членството“, па сите се радуваат на фб, за малку пари ќе ја шетале Европа. Немаат поим колку е аеродромска такса и дека тоа не им е повратна карта. :pos: Тоа ќе треба Бранко да им го каже, оти не смее да се „плука“ по пемиеот, може да те шкртнат од листата за вработување.

Е, сега еден огромен поздрав до лингурите околу пемиеот: ако го видите Гујо како сече лента или како се ценка за златна лопата ВЕ МОЛАМ кажете му дека треба да се отворат конкурси за работа, оти во оваа држава има над 30% невработени, на кои последно нешто што им паѓа на памет е да шетаат по аеродроми. Или ова со ефтиниве карти не важи за невработените!?! Патем, кој ги користи авионските карти кои се гратис???

Да ти се плукнам во неписменото боксерче што го продава Охис за 14 илјади евра и скита `ко пес наоколу! Кој тебе ти дал диплома за економист, бе?! Кој економист го повикува народот да даде имот под хипотека? Знаеш што е хипотека?! Грујо, дај иди малку поиграј си у шкаф кај Бокица, секако ако има место у шкафот за тебе.

Некој ако ја познава Бока нека ја замоли да му купи кофичка со лопатчиња, гребло, сито, ножички и лента на мажулево од Џамбо и нека го пушти позади зграда да си игра цел ден. Не мора да работи 24/7, оти очигледно тресењето лошо му влијае на празната лејка. Гујо, мачно е да те прави будала некој кој чита само дневни весници.

Јас уште сега си кажувам дека ќе си гласам за Елвис Бајрам, барем ќе знам од каде му е оградата, ем тогаш тазе ќе матурира. :icon_mrgr:

К

Кики.

Гостин
Драга,
другарка ми не е добра, ја удрило кола... од памет ме извади и уште се смее на телефон и ми вика: „Ајде бее, една будала помалку на светов.“ :facepalm: Со кој памет ми го кажа ова?:eek: Изгледа од ударот...:cautious:
Инаку, почнав да ја читам „50 shades of gray“ и сега за сега е супер. :) Денес имав повеќе време, па симнав уште најмалку 20 книги кои ми се на листата за читање. :) Колку е добро кога имам време за читање... Барем не си го замарам мозокот со глупости, кои немам моќ, а ни сила да ги сменам.
И за крај сакав да споделам нешто со тебе и да видиш колку ние сме размазени како луѓе, за разлика од овие на сликите од врската (линкот) :
http://www.kafepauza.mk/art-i-dizajn/trogatelni-portreti-na-bezdomnici/
Поздрав Драга, еве ти една што не можам да престанам да ја слушам: :)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Драга...

Јер се навикне човјек на добро и зло, и држи топло и хладно, ал није то то... И данас зажели срце на минут ил два да се најежи ко некада... од додира.. и топле струје што је текла, са друге стране мјесеца...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Значи ко ќе видам километарски пост како е цитиран за да се напише само 1 реченица или 1 збор ми иде од прозор да рипнам наглавачки.... :mad:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.916
Драга, многу сум тажен. Моите дома ич ме нејќат. Ко им ја однесов сликата од матура, 2 саати се караа на кој личам поточно си ја префрлаа вината еден на друг. And I ain't that ugly ..
:pos:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Драга

Денес дознав дека татко ми утепал змија во село некни кога беше со брат ми , а јас многу сакам да најдам змија и онака како на документарци да ја фатам за опашка по можност и за глава , секако дека не би успеал со една прачка .... и ми вели дека е голема како брата ми т.е метар и шеесет цм , у пм , дали и ќе можам да ја фатам и да ја кренам во вис :ROFLMAO:
За жал змијата отиде у друг свет т.е татко ми ја утепа змијата :notworthy:
До сега ја немав среќата , се надевам дека во иднината ќе ме послужи ( и да не ме послужи јбг , можеби има некоја причина )
Не се заебавам , озбилен сум :icon_lol:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Драга, многу сум тажен. Моите дома ич ме нејќат. Ко им ја однесов сликата од матура, 2 саати се караа на кој личам поточно си ја префрлаа вината еден на друг. And I ain't that ugly ..
:pos:
No offence MoFo, ама се додека не личиш на комшијата или поштарот, you gon B fine :icon_lol:

P

PewDiePie

Гостин
Во полуќоро издание ќе гледам НБА утакмица.

ФМЛ

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Драга Кајгана, конечно се наспав и јас, 2 недели не можев да спијам ради испити и главоболки и слично. Под слично подразбирам баш кога ке заспијам ке се најде некој паметен да звони да искочеме, или ке ми се јават од дома или ке се јави некој да праша како поминав на испит... И кај се погоди пет пати неделава се некој по грешка ми звоне... па се да му ..онадам.

и шо му е филмо на другариве бе, цела година на никој не му се искачаше само по еднаш неделно сега на сред испитна секој ден ме бараат. ауууу :P

и уште нешто, едвај чекам да си одам дома!!! :D

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Кајги уште 26 дена ...
Што хаоси ме чекаат леле леле!
Испитишта..... сега овие 10 дена ќе се мрднам од учење!
:facepalm: Ама барем Македонија рат ќе си одам!

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ех Кајги, Кајги моја

Гол по гаќи + јади сладолед + еркондишн на 22 степени + да ти дува одблизу во штотуку измиена глава = многу заебана ситуација за нечие грло, у овај случај моето :(

Ме фати, се разболех, и сеа со чаеви и супи ќе се бафтам некое време. А сакав денес и на тренинг да одам, и со друштво да искочам, да прошетам ..... и пак сладолед да јадам и газирано да пијам. Ај ебате! :confused:

Ќе се научам со ова да не правам опасни комбинации.

Grrrrrr :mad: , нема ни чаеви овде. Треба да купујем. Оооо зошто мене ми се случуе ова? Зошто!?

Имам и испити во понеделник и не можам со вакво грло да ги полагам, имам и презентации, не за друго, со јаболко во грло не се презентира!

Дај ма Кајг, посакај ми да оздравам, ќе те носам на Прометеј следечи викенд (да го видиме и тоа монструозно чудо од филм, што ќе беше).

Да си ми жива и здрава, до следечи пут

Ајт.

С

Сатори

Гостин
Dear,
само да ја промовирам новата theme song, a мислам дека не и местото во хит на денот, зошто не е на денот, туку на следниот период во кој што планирам да бидам среќна и да ја пораснам косата.
Како и да е, бар не е досадно, сеуште. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom