Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драги Американци...дојдете во Македонија.
Тука курвите се многу поефтини од лас вегас плус се маскирани како секојдневни девојки и ако ги прашаш ќе ти кажат дека не се курви. Ама со само малку кеш има да ти го испушат курот како божици на фелациото...бујрум

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Драга денес дознав дека мојата прва љубов се викала Покахонтас.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Драга денес прв ден гладувам! Има да ги симнам ови 8 кила вишак па мајка Јана била.... Ќе ти ебам благо и солено и газирано.... ИМА ДА ОСЛАБАМ!!!!:sneaky:

К

Кики.

Гостин
Драга,
си дојде, што си дојде. Мило ми е, ама барем да се јавеше да каже дека ќе дојде денес, а не вака неспремни не фати дома. :icon_lol:
Сакам да си поправам муабет со него, ама проблемот е што секогаш ме гледа како мало дете. :tapp:
Утре ќе збориме очи во очи и се надевам дека го сменил неговото мислење за мене. Сфакам дека сите се постари од мене во семејството, ама па малку осет да имаат дека веќе не сум девојчето што се изгуби при една прошетка... намерно. :D
Ајде поздрав.

P

PewDiePie

Гостин
Оф леле за греота. :tapp:
Тоест да не знае човек дали да се смее или да плаче од што се патетични некои луѓе.
Нека се гонат,сами себе се брукаат пред другите,само кај мене тие маски уште еднаш не.

Инаку денов ми е супер,сосе вечерва. :)
На факс и во бус имаше интересни моменти,онака дури да се замислиш чудно како може еден човек да ти направи да се чувствуваш онака,незнам како да опишам....но убаво во секој случај.

зз врага

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сум го запуштил форумов.
Многу од малишанава си нашле град без шериф па ми глумат каубојци.

6 дена не сум на факс. Некако му испаѓа како предновогодишен распуст. Не се бунам. Топ ми е. Сеа не ми е топ до крај, таман да го искористев слободново време на друг начин но тоа е што е.

Ајт.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Стигнав на факс и почнаа модни ревии да прават во средното ми школо за патронатот...
o_O

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се молат сите пијандури да не се фаќаат за волан ако не можат да одат, некој ни крив ни должен страда :mad:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.035
Ти ебам несоница...,шо да се праи у 4 ипол......(n)>:mad:>:confused:>;)>:sneaky:>:rolleyes:>:cautious:>:unsure:>:)>(y)> ? >:D>:icon_mrgr:>:ROFLMAO:> :vozbud:> bitches don't know 'bout my ganja :нинџ:

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Што убаво, од денес ми почнува викендот. Слободна од факс до понеделник јееиии!!!
Само уште да ги немав овие проекти и семинарски за правење ќе беше топ -.-'

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom