Dear веќе подолго време го живеам животот без да го вкусам.........не дека не сакам, ама животот не ми дава........се борам, паѓам, станувам, пак се борам, пак паѓам и се' така во еден магичен круг..........знам велат животот е борба, ама мме веќе од толку борба, да не знаеш на која страна да се свртиш за да не добиеш нож во грб, не толку од луѓе колку од самиот живот...........свечено изјавувам Сенка сум, не сум човек, сенка со happy face фасада за пред другите, а внатре само празнина.......огромна пазнина како Сахара и едно искасапено срце кое чука само колку да ми даде до знаење дека уште сум во овој свет на живите.........
Не се секирај Dear уште верувам во љубов и ќе верувам, доволно ми е само да ги погледнам моите и гледам како љубовта од обична апстракција се материјализира и егзистира и по толку многу изминати години.........само што, едно е да ја гледаш од страна, а друго е да ја имаш крај себе.............доста ми е веќе од други примери да гледам дека постои љубов.......сакам за промена јас да бидам тој пример............верувам во љубов, ама веќе престанав да верувам дека некогаш ќе го добијам my share of love.............I don't want all the love and happiness in the world, I just want my share of love and happiness!!!!!!........ама нема.......
Добро, еве, ти признавам.......уште мислам на него и по толку време........скршено е срцето, ама уште е негово.......ама само ако си му кажала, има да те скршам........не е тој мој, никогаш не бил и никогаш нема да биде........иронија, да го сакаш својот убиец........ама па и животов гледа секоја една шанса за романса да ми ја сруши уште пред да почне, ко да се здружил со Марфи за век и векови, мме негово...........
.....................Ве имам како свои
но ми фали едно лице
сокриено во мојто
непроѕирно срце.................
Blow, after blow, after blow, after blow..............life remove your fuc*king finger from the fuc*king blow repeat button!!!!!!!!!!!!!!!