Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драгичка,
Никогаш не сум се чувствувала олку релаксиранаа, наполнета со позитивна енергија, среќна итн.
Овој викенд си направив многу добар одмор и сум презадоволна..:!! х)
Многу е убаво кога си опкружен со добро друштво и личности што ги сакаш х)
препорачувам на сите ...Секој викенд патот под нозе и подалеку од таму кај што седите ќе си поминете НАЈУБАВО !! х)))

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Од дамна те немам поздравено, па ја користам сега оваа прилика да го сторам тоа.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
није ваљда могуче да се РАЗБОЛУВАМ?????:cenzura:
ќе се одпишат од мене моиве.
ама кај најде сред лето пролив да ме стегне у п.м.
епа не сум ја крив, времето е криво. тука облачно, тука сончево.
ај ќе одам ја до ВЦ нешто имам работа :X3:
ча-0

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

ај нека олабави животов ... никогаш повеќе од два дена не ми било средено се! Секогаш нешто се расипува !

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Ама денес денов ми е полн со изненадувања, брат ми почнал на работа од денес, една другарка(братучетка) врата до врата што сме, а и заедно 12 години учевм, дојде да ме посети.Вистина ме изненади, зашто не сме толку блиски како што некогаш бевме. Океј барем се сетила на мене, секогаш кога немаат друг туку сум јас. И на крај ми се јави срцето мое да ме изненади што го добил телефонот како подарок:)-за кој сум заслужна јас, хехе. Ми стигна и еден меил за практична работа како професорка, ама штета страната кога ја отворив се на албански беше. Кајги, сакам многу да работам како учителка, наставничка или професорка по Англиски. Тоа сега ми е најголема желба, ако ја имам таа среќа да работам тоа што го сакам. Зашто не секој работи по струка.:(

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Драга
Многу ми е тапа денов. Незнам зашто. До ветров ќе да е -.-'

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Dear..
Научен сум да плачам со среден прст.
Сепак во вакви моменти треба нашата свест да победи над сите желби.. Јебига тие се можностите и се сфаќам иако сум малце револтиран али ќе помини се..

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
Д. Кајганаа
многу сум разочаран (n) не е можно колку неправди има ејјј.
разговарав малку со еден повозрасен другар од мене и ми вика ти сега ако на овие години се разочаруваш што ќе биде понатака ??/ сакаше да ме утеши и фала му ама срцево ми е разочарано....џабе, празни муабети......
од сабајле цел ден ми се расипа.
сакам да си одам од оваа скапана дражава, од овој скапан град каде се функционира со врски :mad:
после се чудат зошто и каде отишла младинава. епа отишла магариња едни плеснати в парламент, што гледаат само за себе, а овие глупациве од народ уште гласаат за нив :cautious:
ајде доста зборував кога не вреди. пријатно.

НЕПРАВДА, ПА ТОА Е НАПРАВДАААА.......

T

Torchyrus

Гостин
Драга Кајгиииии карта оче поштеног човекаааааааааа хоооохооооо :D :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, денеска ми се нажали... Еден бел коњ со пурпурно црвена облека во својот возвишен галоп по градските карирани улици,падна поразен...Морници...Еден ангел се симна на земјата, а циганинот уште го камшикуваше коњот кој со погледот тапо прикован одлета...:(

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Дома, раат, на работа - рат.

Но, така оди тоа.
Тате за роденден на мама, бунда. Се пукнав од смеа. Иди објасни си го тој комичен љубовен феномен. На мајка ми уште и тупка срцето кога ќе го чуе како доаѓа од работа накај дома, по точакот го препознава.
Среќна сум, они се малку пијани.
Даде ми даде мачмалоу, а јас неа музика.
Со Фиши си брбориме околу нашите полутабуизирани љубови.

Наспроти сево ова лудо понеделникување, еве ти ги боговиве:
http://www.youtube.com/watch?v=6lycydsIKT0

Член од
24 јуни 2011
Мислења
20
Поени од реакции
14
znachi zasho koga kje probame da im pomogneme na lugjeto sho ni znachat ... koga kje probame da gi napravime srekjni ... oni sfakjaat pogreshno ... sakam da imam nekoj do mene sho kje proba barem da me napravi srekjna .. nemozham vishe ja da im bidam potpora na site .. nemozham da im bidam ramo za plachenje ... i ajde da e nesho asalno za nerviranje ... se nerviraaat za dechkovci/zhenski ... kaj se site mene da me sfatat ili da me soslushaat koga mi e teshko.. koga sakam da me snema .. ne radi dechko ... tuku radi domashni(pa bash i nemozham domashni da gi narecham, sepak neam dom ) sranja .. sakam da im pomagam .. no zashto lugjeto greshno ne sfakjaat ... kamo srekja mene nekoj da me sedne i da mi kazhe toa e surovata realnost prifati ja ... ili napravi go ova i ova za da go smenish toa ... sakam da bidete srekjni ... ne sakam nikoj da pomine niz ona sho sum pominala i pominuvam .. no sakam i da me soslushate ... ve razbiram deka nemozhete da me sfatite .. no probajte ... i lugje ... mladi ste za takvi gluposti da se nervirate.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... mi doagja da viknam .. mi doagja da si ja iskornam kosata ... FALA BOGU . ZAMINUVAM !

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
znachi zasho koga kje probame da im pomogneme na lugjeto sho ni znachat ... koga kje probame da gi napravime srekjni ... oni sfakjaat pogreshno ... sakam da imam nekoj do mene sho kje proba barem da me napravi srekjna .. nemozham vishe ja da im bidam potpora na site .. nemozham da im bidam ramo za plachenje ... i ajde da e nesho asalno za nerviranje ... se nerviraaat za dechkovci/zhenski ... kaj se site mene da me sfatat ili da me soslushaat koga mi e teshko.. koga sakam da me snema .. ne radi dechko ... tuku radi domashni(pa bash i nemozham domashni da gi narecham, sepak neam dom ) sranja .. sakam da im pomagam .. no zashto lugjeto greshno ne sfakjaat ... kamo srekja mene nekoj da me sedne i da mi kazhe toa e surovata realnost prifati ja ... ili napravi go ova i ova za da go smenish toa ... sakam da bidete srekjni ... ne sakam nikoj da pomine niz ona sho sum pominala i pominuvam .. no sakam i da me soslushate ... ve razbiram deka nemozhete da me sfatite .. no probajte ... i lugje ... mladi ste za takvi gluposti da se nervirate.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... mi doagja da viknam .. mi doagja da si ja iskornam kosata ... FALA BOGU . ZAMINUVAM !
Секогаш е така...истиот случај е кај мене....кога ќе се фати дечко/ девојка веќе тука не постои пријателство многу ретко е да се држат...после од кој ќе стапат во врска само тоа им е важно не прашуваат дали им се потребни на пријателите или не..нив кога им е тешко бараат помош од тебе а на нас кога ни требаат тогаш немаат време или те сослушуваат како со сила да ги тераш затоа главата горее животот оди понатака...се ќе биде во ред еден ден ќе сфатат каква грешка направиле ;)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
20
Поени од реакции
14
Секогаш е така...истиот случај е кај мене....кога ќе се фати дечко/ девојка веќе тука не постои пријателство многу ретко е да се држат...после од кој ќе стапат во врска само тоа им е важно не прашуваат дали им се потребни на пријателите или не..нив кога им е тешко бараат помош од тебе а на нас кога ни требаат тогаш немаат време или те сослушуваат како со сила да ги тераш затоа главата горее животот оди понатака...се ќе биде во ред еден ден ќе сфатат каква грешка направиле ;)
bash e taka : glava gore zhivot ide dalje !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom