Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
Bamboooochaaa.. Сврти на игра..
А јас се колнам дека потсеќаш на мал зелен лепрекон..
Го чекам на Против Сите албумот.. али неам кинта братеее..а до тогаш стр2 кланица на траки..
Мака ми е да ти пишам.. Ја изгледав Game of Thrones и ако има некој што после крајот на 9та епизода веднаш не ја пушти 10та, кајго да ми титниш..Сеа ќе разгледаме низ архивите и ќе си одбериме нова серија..
Да спијам и ли да не спијам..Прашањето е сега..
Неделно по литро трева.. Мјауу

S

StormRage

Гостин
and me is very happy!
се начукав ко будала и на крај ми кажаа дека иам внук од втор брачед... утре имат да се самоубијам од славење!(и пиење ofc)

омлет^^

There are no stupid questions, just stupid people.
Член од
19 јуни 2011
Мислења
198
Поени од реакции
38
вчера бев у кревет пред 12 а вечерва нема спиење... со куал хух? :cool::D

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Драга кајгана ме испадии од дома утре планирам да одам во Охрид господ нека ми е на помош :confused:

M

Mussolini

Гостин
Buongirno Кајги,

како си? шо праиш? јас златна сега шотку станувам: вчера се вратих од Македонија и мртов уморен бех... да видеш ти нездрава работа еј... как и да е, кајги, зашо секојпат тка гадно реагирам у такви ситуации? зашо ме јадат црни мисли при помислата на секој нејни чекор: дека е, со кој и шо прави? у секој случај, после ке одам кај неа и ке пробаме да разјаснеме тие некои работички... фала шо ме сослуша златна и читаме се следен пат. позз

p.s. ја да видеш со шо I'm blowing up the speakers in these last 2 days

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Драга идам конечно да си легнам :)

M

Mussolini

Гостин
Абе јас ак треба ке крадам кола ама мора да одам за Locarno...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Драга Кајгана,

Вчера жртвував идење на БигАП фестивало за да си го средам компјутерот. Под средување подразбирам чистење на куќиште со правосмукалка, ставање термо паста на процесорот, вадење на двата хад диска, ставање комплетно нов од 1 тера. Свежа инсталација на виндоус 7. Враќање на дисковите назад 1 по 1 притоа комплетно префрлање на податоците на примарниот диск. Инсталирање на сите потребни софтвери, и ситни подесувања во истите. Ми остана само да тестирам како ми работат Photomechanic и Photoshop.
Ако треба ќе докупам плочка од 2 гига рам, а голема е веројатноста да купам нов кулер за процесор пошто сегашниот зуи ко комарец, а јас дури вчера открив дека тој бил причина за бучавата во мојата соба.
Па ќе можам да функционирам вака уште година/две или ако успеам порано да купам нова машина.

Со надеж дека вечер ќе идам на Биг АП, убав викенд Кајгана.

S

smexy

Гостин
По ѓаволите никако да се исчистам пред себе и пред Олга!

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Полудев од досада. Ми се оди некаде. Требаше да одам Романија, сега ми е криво зашто им реков дека нема да одам:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom