Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Не е лошо. Само нека ни се врати сонцето.
Па лето е, треба да е со нас.
Нека не се крие.

Со сите сум подеднакво стар; тогаш што ако мојата коса белее . . .

Драга

Nobody said it was easy
No one ever said it will be this hard
Oh take me back to the start...

Никогаш не сум сакала волку многу да заврши некој месец.
Што ради сметката на мобот, што ради вртењето листови од тетратчево мое.
Си правам бајрам на паметот, дека идниот месец ќе биде нешто различно. Ако ништо друго бар серијата лоши настани да ми зафати поголем временски дијапазон.
Што е многу , многу е , дури и за ја.

Повели...

Passed down to you..
Мало поматување на сопствените чувства не е на одмет нели?
Кога некоја сакаш толку силно, се трудиш и да и` докажеш. Дека е посебна. Дека е силна во она за што копнее. Се трудиш да издржи до следната станица на животниот тек. И` даваш поддршка и љубов каква што заслужува.

Сакаш да е среќна.

Поматување. Не во смисол на старите чувства да испливуваат на површината. Раѓање на нови. The beginning. Промена на траекторијата на сопствениот живот.
So says Saladin.

П.С. It`s not for the sake of myself. It`s a defence mechanism. For those who are dearest of me.

I can see there's so much to learn
It's all so close and yet so far
I see myself as people see me
Oh, I just know there's something bigger out there

znachi lugjevo se chudni sushtestva .. edno govorat, no drugo pravat... alal da im e !

Д.К.
прв пат после некое време се будам рано.......9.45(n)
цело сабајле бев растрчан, полн со енергија, гордост и малку бес.
сега дремам на ПЦво и очиве сами ми се затвараат, а во позадина ги слушам сестра ми и некоја смрдла т.е. другарка, во другата соба како бумбари да ми брчат.
се думам да си легнам, овие кога ќе дојдат од работа ќе викаат дека само спијам, ама немаат право затоа што и тие не се ништо подобри, посебно не тато.
ама ај ќе ги почекам тие прво да легнат и после ја, колку да ја замаскирам работава :notworthy:
инаку кај тебе не гледам ништо ново, затоа ај ча-0
--- надополнето: Jun 29, 2011 1:04 PM ---
Д.К.
прв пат после некое време се будам рано.......9.45(n)
цело сабајле бев растрчан, полн со енергија, гордост и малку бес.
сега дремам на ПЦво и очиве сами ми се затвараат, а во позадина ги слушам сестра ми и некоја смрдла т.е. другарка, во другата соба како бумбари да ми брчат.
се думам да си легнам, овие кога ќе дојдат од работа ќе викаат дека само спијам, ама немаат право затоа што и тие не се ништо подобри, посебно не тато.
ама ај ќе ги почекам тие прво да легнат и после ја, колку да ја замаскирам работава :notworthy:
инаку кај тебе не гледам ништо ново, затоа ај ча-0

Кајги,
Гледав еден филм со братучетка ми, не сакам такви филмови со зомби,.. да гледам, ама кога запна таа, гледав. Сега некако глупо ми е,значи како може и некој филм да ти влијае на расположение.Повеќе такви филмови јас да гледам Не! Само комедии и романтични филмови. Ќе го гледавме The Hangover II, ама не го сакала него да го гледа, многу знае и таа што сака:)

Чудно е колку лесно е да си свесен, разумен, да мислиш со чиста глава за се што правиш а колку ретко се случува тоа .

Ми се скока јаже.... моето зеленко јаже that I used to abuse на улицата <3 Си го најдов пред некој ден, и само го ставив на страна. Те оставам.. идам да си поскокам малце, а коленово колку сака нека боли. Се улегав бре!
Па-па :X3:

Passed down to you...

Требаше да се возам денес по пензионерскава жичара. Ама останав само со wireless.
Е кога сме веќе кај wirelessот во план е пала промена. Што може да доведе до поголемо забегување во VR.
Се плашам. И се осеќам некомплетно.
За остатокот. Се мати сеуште.
Немам сеуште доволно матерјал за рекогносцирање.
So says Saladin..
И да. Чоек треба да избере. Или Византија или Самоил. Вака е контрадикторно.

Драгичкаа,
После толку време дочекав резултати од интерните предмети и морам да признаам ПРЕСРЕЌНААА СУММ!! х))
Ги положив и двете со 5 :Р:Р

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom