Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Викаат глупости нема врска, ама тоа го прават луѓе само што теориски имаат слушнато, а никогаш практично немаат пробано. Зачудува ефективноста на многу едноставно нешто, импресиониран сум после само неколку минути не ме боли стомакот, еве сега баш барав под кој спаѓа ама не можам да најдам треба да препрочитам... не е битно болката во стомакот ја нема, тоа е битно.
Асист (помошник) се вика затоа што помага (не лечи) за полесно справување со болката. Едноставно моќно нешто јас немам зборови како да опишам колку сум импресиониран како делуваше врз мене само пред неколку минути, имав читано знаев како треба, ама првпат го пробувам на себе. Да не го тупам еве за што се работи, со прстот показалец се прават кругови околу папокот во правецот од сказалките на саатот, се почнува со помали кругови и како оди кон надвор се раширува нагоре до желудникот и надолу, уствари не е круг повеќе како елипса е со епицентар папок. Така се прават елипси кон надвор а потоа кон внатре во правецот од сказалките на саатот, викаат дека тоа бил правецот на движењето на храната во телото, не знам и не е ни битно, пишав погоре што е битно. Најдобро се прави на гол стомак или преку танка маичка за да може да се осети допирот на прстот врз заболениот дел од телото, односно да се влези во комуникација со тој дел и да ја намали или како кај мене буквално да ја избрка болката. Јас знам дека изгледа глупаво едноставно ама нема ништо човек да загуби ако проба, освен болката како јас.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Добро бе безобразнице една безобразна бивало ли така да те снема на сред муабет:nenene:

Скар сум ти!

Мрш!

те сакаааам

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Пак ме паднал. Аман више. Мамичето негово, ќе го колнем дур сум жива.
Леле замисли ме пушти. Внесол грешни поени во списокот. Замисли да не отидев на консултации. Јеееееееееееееееееееес ме пуштиии

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Дарлинг сега треба да ти ја пеам пак песната,
Добро јутро моја вољенананаана
Нико те не воли као јајајаја!!

И така маче,
Јас се освестувам со кафе, а и една шланканица добро би ме освестила.
Can I get one?

T

theTinule

Гостин
Флеј ми аватар!
СУМО! Хахаха! Колку се утепав од смеење коа го видов бебево <3
Најбоље е! :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Треба да сум посериозен или да почнам да бацувам газови, денеска на шефот изгледа на мајтап му се виде кога му реков дека ми треба покачување ако сака да се грижам и за неговото срање и за срањето на сите кој примаат дупло поголема плата од мене.
Изгледа нема да му биде смешно кога ќе му дадам две недели нотификација за заминување.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Draga i enjoy the summer :party3:

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
драга
буквиве не ми фаќаат на тастатурава :tapp:
па кај да фаќаат пол кило леб има во неа ..................

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Читам вчера на Твитер објава од Кристијано Роналдо дека стнал татко на машко дете а мајката останува анонимна.Он ќе го има целосното старателство.Ај си викам да не е некоја несолена шега или да не му го хакнале твитер профилот.Ама видиш вистина да ти било.
Епа ај честито ,па на мекици да не викнеш:icon_lol:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Крв, насилство, неколку умрени луѓе, задоволна публика. Оној што е жив е јунак на денот. Ако преживее и следниот пат, ќе биде поголем јунак. Ако не, ќе го заборават и ќе го заменат со нов.

Уште еден обичен ден во постоењето на Хомо сапиенс.

Поздрав, Кајгана.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
досадна вечер!!!!!!!!!!
па и на ТВ ништо да се немало брејјј.........

ај сепак ќе одам да барам нешто :back:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Бееејбииии мојаааа :)))
Драга Кајгана: Ооо Шмеки шанкерууу! :) Па кај си ти бе жив мртовецу низаеден! Откако се вработи не ме ни погледна камо ли да ми пишеш!
Еве ме бе бејб! Завршив со шанкот за ова лето. Доста е! Колку сме сработиле сме сработиле! И официјално можам да се издишам и да пишам со големи букви дека ми почнува ОДМОРОТ! :)
Требаше повеќе да работам но со управата на ресторанот дојдовме до шмекерско заедничко решение и компромис да завршам порано со работа а притоа и на двете страни да остане образот чист и да бидам навремено исплатен! Така и би! :)
Шмекот се враќа во акција повторно. Мојот шмек овојпат беше потиснат прибидејќи на шанкот немав контакт со шмекерици пошо на шанкот во ресторанот освен персонал муштерии не се доближуваа! Специфичен шанк.
Но како и да е! Овој шмек пост заврши и сега сум наострен!
Спремен сум за дружба со пријателите мои најблиски, семејството и нормално мојата љубена!
Драга Кајгана: Супер бе Шмек! Браво!...него каде ќе ме носиш на одмор ова лето? Знаеш...те чекам и замислувам и сакам да ме носиш во Шпанија!
Замислувај си ти бејб....замислувај си :) За жал ќе те разочарам! Сепак ова лето ќе биде малце поскромно во однос на акање негде! И уште еднаш ќе те разочарам....пак не можам со тебе!
Драга Кајгана: Е сега не знаеш колку ме повреди...не сакам никогаш да ме шмекнеш ни пишеш! ЗБОГУМ ЛАЖЛИВ ШМЕКЕРУ...ЗБОГУМ ПРЕВАРАНТУ
Ама бејб...сослушај ме!
Драга Кајгана: НЕЕ....ЗБОГУМ!
Аххх жени...никогаш не сослушуваат до крај!...Ај ќе и помине!
Него...нека ова шмек лето официјално почне за мене!
Шмек до сите форумџиКИ и живели до сите форумџИИ!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кајгано... wanna make a memory? ;-)

:pipi:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Држи среќа, би требало добар ден да биде.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Ај ако сакаш да не го сонувам оној од Фолтин више 6 дена по ред. :wub:

Ladies and gents of the jury
Mr. Woody Allen is shooting a movie!

Статус
Затворена за нови мислења.