Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Си уживам у ветеров шо ме дува..и си се нишам на нишалка,первезије ма.:)
И дознав нешо многу важно..т.е многу ме изненади и останав вчудоневиден !
Ајт,биди ми поздравена ма.
Ча0..:back:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Драга кајгана, зш курвите не се интересни веќе!? :(

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се надевам дека offline периодов на форумов беше проба за следниот закон на Правилникот на Кајгана, каде што ке се гаси форумот по 03 часот се со цел легнување во кревет во разумно време.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Мултиплекс склероза ? :jaj: - и треба терапија на Кајгана :star:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Добро утро моја вољена,
Нико те не воли каоо јааа!

Дарлинг,
Пак сум во брзање деновиве,
ама гледаш, дека Анитка мисли на тебе.
Поздрав

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
... а да идев јас да си легнам, а? :icon_lol:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

се најдадов се наспав и сега ми е досадно. Ја слушам преубава песна! Синоќа имав еден многу корисен разговор. Во понеделник си оди! Тажна сум и среќна сум. Животот и се промени, сега се е супер. Весела е, разубавена е, сеуште нема ништо ново, јас и реков до нова година да с епомачат малку повеќе. Да, да знам дека сум безобразна, ама тоа беше појако од мене. Синоќа откако си отиде ни се јавија да сме се возеле и ај... не одбивам јас трошење мој бензин бидејќи многу ги сакам. Тие имаат посебно место во моот живот! Отидов до парк да се присобереме и ќе сме иделе на Видиковец, ОК! Има куп коли може да се манијачи, значи сеир не виден, луд помин, не заспинуваме повеќе. Си ја научивме лекцијата да не се дереме, оти последиците се тешки и неподносливи хаха. Да се вратам на темата (гајле ми е ако мислиш дека оговарам)... Тргнавме да идеме на кај Водно и на Илинденска, која ја направиле супер, сообраќајка 2 мотори... лелееееееее, зш не почекаа малку ние да си отидеме? Излеговме одма да помогнеме. Си ја знаевме работата, вежбани превежбани. На местото се најде и некоја докторка, млада девојка 2. година на медицина, ама девојката не ќе да е за таму. Доктурката беше комедии. Леле кои глупи грешки, значи ако не знаеш нешто тргни се на стана и не се фали дека си на медицина! СРАМОТА Е! Плус во оваа држава има навистина квалитетни доктори, кои не заслужуваат да бидат ставени во ист кош со неа. Значи додека им се пружеше прва помош на повредените, јас ја гледав девојката и се чудев. Навистина првичниот шок е голем. Психичката неподготвеност, ама лупање онакви глупости? Аааааах разочарувачки! Во оваа прилика сакам да ти поздравам сите неписмени доктори кои си зеле диплома на овој или на оној начин, СРАМ ДА ВИ Е! Си мислите дека луѓето се кукли па вие ќе си играте со нив диши недиши и ќе ги боцкате со игли. Епа да ве разочарам сега, диши не диши се игра во градинка и во забавиште, а не кога сте полнолетни и кога ќе се запишете на медицина. Среќа луѓето не беа многу повредени, имаше повреди ама жива среќа не требаше ние да интервенираме повеќе. Знаеш сега што ми смета многу? Порано јас кога учев за возење се уплаќаше 500 ден. за прва помош, ама немаше обука и часови пари у банка уплатница на рака и толку. Среќа што сме обучени за ова инаку маф работа и ние ќе се срамевме ко доктурката. Навистина беше лошо чувство кога видов прилично возрасни луѓе кои не знаеја основно правило кога ќе видиш повреден едни му помагаат а другите прават голем простор за да може да диши а и да не се испаничи па да падне у шок состојба. Глупости, туку мене ми се пријаде...

Ајт до после

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Вчера изгледа изедов нешто што не требаше, не знам дали од доматите беше, праските или бананите. Ама знам дека повраќав едно 6-7 пати :icon_lol:. Можи и мал проблем со притисокот имав омалаксаност и нозете ми се тресеа, ама застанав цврсто да видам што е што, и одма сцена од филм поврзана со ситуација :icon_lol::

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
брат
стварно сум за никаде :toe:
се врзувам за некои луѓе, а после ми е тешко да се разделам и да се прилагодам со други луѓе.
колку е лошо тоа......... за мене само бесилка....
не, сериозно мора да се менувам или ко што би рекле старите да вртам нов лист

држи ми среќа, ај ча0 :back:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Бејби

Викендов не можеше да биде подобар ама онака нај.
Петокот беше феноменално со преубаво друштво и преубав провод,thanks for the flower:smir:
А вчера....нозете и тиквата ми знаат.Best провод everrrrr!!!
The summer i will never forget!
Иначе да знаеш опасни работи се дешаваат во места каде што не се дише, како на пример HR вчера.
Не ти кажуем ма:pipi:
Денес пауза, па од понеделник пак, после полагање.
Пуштај среча ма, за побрзо да станам нови шофер(легален де):back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Унеско треба да ја заштити шопската салата со закон!
Јас, уште малце ќе шибам на одмор, едно 20 дни, у супрутно ќе скинам конци.
Вчера бевме со Аце во Зоолошка, каде што видовме прекрасни ненормално бушави зајчиња шо ти јадат од рака. Ослабев 7 кила за месец. Ај уште миљон и ќе ме биде.
Dzis е највечи каваљер у маало. Цвечееее за њуууууууууууу купујеееем, а мислим на тебе - муабет :).
Сакам да соберам 10 000 луѓе кои ќе потпишат петиција, да го натераме Бени Шаќири да отспие бар 8 саати, оној поглед е морбиден.
Сепак, да кажам дека го сакам Бени:pipi:
Утробата ми се одвалуе и кичмата ми игра чочек. Штиклите се најголемо зло за „елегантно попунет“ чоек.
Ајде, сполај ти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom