Драга
Ногу му е гајле него шо ке испуштам јас овде. Место сеа да искористам до максимум, тој ми изиграват Карло бос овде. Ма ајде. Од утре шетам до фајрон, и надвор ке спијам ако требит. Ногу ми беше забавно, сите се трескет по дискотекиве јас глеав филмче шо го даваја пред сто години на морис со бубачки и срања. Лавли. Ногу ми менвит мене. Е ми менвит. Курцу. Едвај чекам да се мафнам. Барем таму немат да се секирам за вакви работи. Пошо ќе ги немат. Секако да. Овие две години ти се најубај. Па напрај ми ги најубај бре човече. Никогаш немат да го разберам кајг. Екстремно паметен чоек со ногу затупени сфаќања кон некој работи. Сигурна сум дека немат да го прам ова јас. За све си имат време, а моето одамна помина. Готово. Само ајде најди некој да му го турит со инка во глана то. Ева ева.
Ај поздрав, морам да спијам, пошо сабајле секако морам да извршам една од неговите желби, пошо за некој работи не сум дете. Како шо ке му прнит така.
Аиде, одам да си ја гушнам перницата, моментално најмногу ме разбират таја. Чао срања гомна.
ПС ногу пцујам знам ама таков е периодов.