Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
U

UniqueGirl

Гостин
Мрсна бркла, ќе ми остај тројка за крај.
ТРОЈКА бе ?! :cry:
Ќе јаде ќутек, гадотилук сакат.

Ја као сум?!
Кул бе.
Да ти бидам у шема.
"ќЕјсИИ Топ ми Е. :jeje:
сИ ја ЛаДам ДунДавА и нЕ ми чУе зА НиШо - НаНаНа.. ♥
Го СакаМ И тАкА ќЕ иеме У пАРк и ќЕ СЕ лИжЕмЕ гО сАкАм :wub: " [треаше у розе, јеботе]

Ај да допиам cranberry - зираново Bravo, па ќе Milf - ам. [немој мислит да те желим само јебат сад] :icon_lol:
Ии вечер тепаме!
E! Така!

:salut:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
дк
одиме и вечер јако.ќе се издржи некако..=)
чао,киз,бацки,гушки.

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Драга,

Вечер ќе биде забавно,ќе се мава сеир и така натака.Барам жртви за у колосеум после фудбал али слабо никој нејќе да иде.Ај се читаме подоцна.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Диар Кеј

...Таа вечер цело време размислуваше и се прашуваше за тоа што би било кога би влегла во таа чудна соба?од каде што доагаше звукот од музичката кутија?дали ке откриеше некоја тајна поврзана со исчезнувањето на Џони?кога одеднаж се слушна силен крик од собата на Моник...
Сите се стрчаа да видат што се случило со нејзе.Им кажа дека било само кошмар.Или сепак не?
Таа вечер сите останаа со нејзе.Следното утро не ја најдоа во својата розева постела.Се запрашаа каде би можела да отиде...дали и нејзе ја снајде истата судбина ко и Џони?

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Tи се допага ли?Ова е извадок од тоа што го пишувам...не?е ти се лутам...
Денот е мрачен...се спрема да заврне...секој момент може да се случи тоа,а гранките од дрвјата удараат во прозорот на мојата соба.Ко да се наогам во некој хорор филм:vozbud:

A сега жолта...ме чека кафето.

Пријатен ден:wink:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
дк
за пола саат треба да го кажам одговорот. а јас наместо да размислам тебе ти пишувам :toe:за вечерва уште ништо не знам. до сега бев на кафе и никој ништо не знае. а за утре веќе си знам :pipi:прво одам во едно село со братучеди, после во друго село со другари, се надевам убаво ќе си поминам. туку за вечер бе :tapp: појма немам.
ај ча0:back:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384

Драга Кајгана: Ооо Шмеки...готово...спремен си?
Бејб то је то....спакуван горе доле готов сум! :) Сега може да се чека на финалето во Лига Шампиони и да се пие едно пиво со другарите.
Драга Бејб: Ако ако мил мој. Него тргаш рано сабајле а? Иии Шмек бее....сеа тоа русинките ќе се помакедончат откако ќе им дадеш од твојот шмек :)
Па добро бејб....сеа знаеш...они се широкоГРАДИ девојки....треба да малку! Сепак таму ќе ми биде целта да бидам претставителен!
Драга Бејб: Ми се стискаш ти некако....не си ми истиот. Слушај шмекај таму русинки....ама со усул!
Хммм ко да го чув ова негде. Бејб...знаеш дека ти си ми повредна од 100 русинки.
Драга Бејб: Ахх ласкачу....ај не многу мудрувај! Убаво да си поминеш. Уживај и стекни искуство. И те чекаме со извештај за 7 дена!
Фала бејб....те поздравувам.
Шмек голем колку Русија!
Дасвидања дјевушки....!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Те боли глава ако не си наспан.
Те боли глава ако спиеш само 3 саати.
Пак те боли глава ако спиеш 12 саати. Друг период на спиење ми е непознат, така да мене изгледа постојано ќе ми прска главата.
Сега треба да одам да завршам некои правни работи, после тоа сум на матура. Па после тоа ќе чекам да ми пишат кај треба да отидам. Битно е дека во рок од 5 саати треба да бидам на најмалку 3 различни места.
Lovely, isn't it?

Одам да се оправам со едно апче и да трчам по обврски и забава.

Гладиус

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Omlette,

Резервирафне у Бисер ќе си пука вечер фудбалче.
Најбоље е вака коа ми е гајле кој ќе тепа да знаеш дека навивам за пенали. g0g0! Иначе ќе ми биде мило да си попукам сеир на натажените фацички на фаноиве на Интер кои више се сметаат за прваци. :party3:

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Господ да чува, Цезар да брани и Балотели да не игра!
Фала!

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Кајгиии :vozbud:
Вечра се отпеав од играње, од оро на оро па чочецо пеење, беше мн. весело :)
ја каравме до 8 наутро нозите сега ми се тапан, но знам дека ќе ја памтам таа матурска вечер, стварно била посебна :smir:

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Отидов на фудбал,моли се да тепа баерн!

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
ДиК
се чувствувам преубаво :vozbud: заљубено, прекрасно, неописливо........
пресреќен сум.

поздрав:back:

H

HITCH

Гостин
Кајги,

Си поминв супер, пиев, јадев палачинки у боја (додававме боја за готвење ууууууф прекрасни шари :poss:) ме зезаа малку ама ако ги пуштив, мислев ќе се караме ние се убивме од смеа, ептен ни тргна. Пиев прекрасно кафе, изедов сури една палачинка, преморена бев хах а се силев мислеа 30 ќе изедам хахаха ги сакам дечкиве, многу се помали ама се лудница прекрасно си поминувам со нив. Драга се е супер ама нешто фали, дипломската. МЕ МРЗИ!!!! Ама мора да седнам за у вторник. Утре сум на матура хух ни поклон не сме купиле јбг има време, ни рече важно било да се појде, ама знам дека за неа е важен поклонот, ама јбг мене не ми е важно што е таква, си ја сакам онаква каква што е. Ти недостасував ли?! Веројатно нема никогаш да дознаам.
Пуздрафф

п.с. на школка ни дојде едно мало девојче Јована, ни го загуби топчето и не пресмеа не прашуваше каде е. Не сум видела послатко нешто, шуќур прозборело и проодело, душиче беше. ОБОЖАВАМ ДЕЦА!!!!!!!!

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга
Едвај чекам да дојде 8:45.Уште малце и на газо ке си напишам дека навивам за Баерн Минхен!!!

I

Intex

Гостин
Кајги,
it's bad! I mean bad, bad!

Цк, нејќе да ми верува, едноставно нејќе, иако ја зборам вистината. Fuck it! Го мразам светов поради ова. Го мразам! Колку и да се трудам да објаснам, нејќе да сфати дека тоа што го кажувам е вистина. Ех, какви луѓе има само.

Иначе, по дома седам, после долго време, конечно се чуствувам наспиен и одморен. Слушам Мизар, достигнувам блаженство со нивните песни. Успат и фудбал гледам, и навивам за Интер. Не поради Пандев, туку оти првиот ми дрес како мал ми беше од нив, па потајно ми останаа еден од тимовите кои ги сакам, иако за Ливерпул си навивам.:D

Да те поздравам со песничкава:

Мислам дека време е! :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom