Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Бееееејб :)))
Драга К: Шо е бе Шмеки?
Мила моја....положив еден од најтешките испити :) Руска книжевност од 18 век прва половина :) Камен од срце ми падна. Сум се тресел сум се потел на испит ама го положив по трет пат откако претходно ладнокрвно ме буташе професорката Сталинка. Оваа прилика ја користам да се збогувам со Пушкин, Гогољ, Лермонтов и Гончаров. Фино се дружевме момци. Фала ви шо ми ебавте матер ама доста е. А до следните фраери...Толстој, Достоевски, Чехов и Тургењев....се гледаме на мајско-јунска сесија. До тогаааш бееејб :) Те сакам жими се.
Драга К: Шмеки...мило ми е злато :) Браво! Ама...дали си готов? Одамна те чекам гола.
Уште утре бејб...современ руски....и крај на сесијата.
Драга К: Ок...те чекам после испит на секс надокнатост ок?
Обавезно :wink:
Шмек :smir:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Утепан сум...Немам сила бе. Дали е до времево или нешто слично. Дај нешто интересно напраи до крајов на денов зашто ке цркнам од ова мутаво расположение...

Иначе лог:

Бојана said:
krali Voislav
imas nekoe takvo
carsko ime
znaes?:D

Не знае дека веќе сум King изгледа...

I

InF3cTeD

Гостин
Драга

Одличен ден денеска,а уште поубав ќе ми стане за брзо време кога ќе одам на прошетка на снегот заедно со саканата,тоа ќе биде нешто најубаво денеска на овоа прекрасно време.Одам да се спремам и да уживам во прекрасниот ден и тоа што ми го нуди сето тоа.

Поздрав :back:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ој ти.
Јас по вторпат.
Ама морам да се испразнам.
Ти си еден вид... Виртуелен лаксатив.
Епа да.
Си кажав речиси се’ што мислев, и наидов на разумност, ако не разумност, барем оптимизам. Сега веќе не е важно ништо, освен здравата свест и инаетливото непопуштање под налетот на кретени, имбецили и слични медицински феномени во социјален контекст. М!
Абе, ја во ПМС сум, тоа знам, не треба никој да ми го рече, ама коса на глава ми се крева што сум ваква, зажестена, нервозна.... Секс имам, така да тоа не е причина.
Семинарски средив, имам две по две, 10 и 9, ново фустанче и планиран шопинг по намирници со мајка Зага (особен наркотик за мене е јурање низ Тинекс, домаќинка во ДНК сум, јбг), вечер ќе одам во Плаза на пиво и љубов, ама не знам зошто, сум му се намерачила на момчето ми да му акнам бокс.
Сериозно.
Крајот да не ми го фатиш.
Свирка ко свирка. Колегиве дојдоа и врискаа. Се сликавме. Глава ме здоболе - џин тоник е за пички, од сега само пиво ќе си пијам.
Друго... Сакам да идам на Хај Контрол во Кастро вечер, ама ќе видиме колку ќе ни биде ладно.
Ми се спие до тебе, бре... Да ти се пикам во гушкалица и да квичам што сум женско, напатен примерок, клише ебате.:uvo:
И пцујам многу, мајка ми дури ми рече дека сум била сељанка таква.
Фала и на искреноста.
Решив, ако ништо друго, да се пријавам во борачки клуб. Јапонска вештина на самоодбрана, комплекс теорија плус модус вивенди и можам да се збогувам со стресот гаден!
Не поставувам веќе прашања.
И знаеш што?
Сакам да сум сама, да купам кило чипс и да јадам пред ТВ, и да тонам во себе.
Изгледа уздите пак се вјавнати,а...?
Кревам среден прст во воздух.
Медс.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга кајгана...повторно илегално.Не можам веке вака Кајги...не можам....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Сум ти кажала дека ич не сакам студено време? Е па, еве сега ти кажувам. Снег ок, се е тоа во ред, убаво е and stuff, ама не можам, лицево ми ко ботокс да сум стаила, не можам да се мрдам, ни да се смеам, па дури ни да се намуртам. :icon_lol:

Ах, колку одвај чекам да дојде април... :wub: Најубавиот месец, највеќе го сакам! :pipi:

И да, февруари! Нејќам. :( :( :( Ич нејќам. :cry:

И само да кажам дека си ја сакам реченицава, таа ми е мото за следниве неколку месеци :) : I've just finished building a wall around my heart so nobody can break it anymore..

S

StereoLove

Гостин
Жолтицо моја

Ааааааа жолта моја кајгано...
Денес по втор пат ти пишуем.
Да ти се пофалам ма...
Се положииииииииив:vozbud:
Kолку сум хепи.
Конечно нешто добро да се заврши после толкава мака:pipi:
Ама утре пак треба да се маам како партал на жица до факсот.
Ме мрзи,но затоа БРАТ МИ е овде...:back:
И да...го сакам смегиот со зелени очиња:wub: :wub: :wub:

Ај одам да те разгледам.

Лов јаааааааа

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга

МРАЗАМ КОГА РОДИТЕЛИТЕ МЕ СПОРЕДУВААТ СО ДРУГИ ДЕЦА! :(:icon_frow:icon_neut не можам да издржам повеќе ако уште малку ме поспоредуваат со некои посрани дечишта ќе избегам од дома. ќе се чудат после сите. нервозен сум. едвај чекам да дојде викенд да се одморам и физички и психички. ми се плаче дур го пишувам ова...тешко ми е.........жалам ако не сум таков каков што ме замислувале родителите дека ќе станам.....се трудам, а сепак ништо не постигнувам... хм па каков човек сум јас...ајде чао и биди ми поздравена

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Драга,

Знаеш како велат. Гладен сум можам да изедам цел коњ?
Епа толку ми се спие.

Скокнав една вечер за спиење. А утре сум од 7 на школо. Fuck me.

Lucy in The Sky

A girl with kaleidoscope eyes
Член од
8 март 2009
Мислења
304
Поени од реакции
34
Еј.. драга. Ме немаше некое време. Незнам ниту јас поради што.
Ама битно се вратив. Еве ме. Тука сум. Сум се распишувала. :)
Само имам еден проблем. Хемија и Патологија утре.
Веќе час и половина се спремам да учам, и никако да се спремам.
Ајде уште една песна да ислушам и те напуштам.
Ај еве ти ја и на тебе:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

после испитите животот повторно има смисла! Само да не сонувам грди сонови и се ќе биде в ред! А зошто сонувам лошо и после лошо се случува? Нејќам веќе!!!!!

Ти кажав доста ти е. ајт

S

stereo m'c

Гостин
ХЕЛЛООООООУ БРЕ :vozbud:

Незнам што ме спука али олл мај цел фонес аре турнед офф и така нека останат ај тинк дека ке биде болје ми здосадија телефониве...утре е пс2 деј оддамна го неам играно пошо не ми беше дома кој знае кај кој беше утре ке го шинам од играње и официјално мислам дека ке почне текен5 турнирот :pos2:

КОЛ МИ ВЕН ЛАСТ СЕПТЕМБР ЕНДС.

А да забораив....Идеме прво на кафица и послеееееее журкааааааааааааааа ај хоуп соу.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Кајги мор! Ме боли грлово не можам ни сокот на раат да си го испијам. А и сончогледот да го смачкам. До мене некренат тањир, ненаместен кревет и фармерки. Прашањето е кај ми се пижамите.. Ме мрзи, ме мрзи све ми го мрзи!
И ладно ми станува.
Чао :back:

T

theTinule

Гостин
ayyy
http://www.facebook.com/Demon.mak?ref=nf
мајко мила! хахахаххаа! леле какво суштество е ова!!
нема да спијам денес!! ќе ме демне во моите сништа! оу не! хахахахха
знаеш ш0?? гигламеш бил еден цар и му напишале еп! и тој бил една третинс бог а две третини човек. и тој еп бил напишан на 12 плочи! и еве ми ги стојат на креветов спакувани во книга чекаат да ги прочитам сите 12 дури! а мене ме мрзи...
ајде идам сеа да направам писмен приказ(може и ќе отидам)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Драга...
Сакам да возам кола т.е. јас возам ама сакам моја кола!!!
Сакам да развалам на електрична гитара и бубњеви:vozbud:
Сакам некој да е до мене, на моменти ужасно ми фали :nesum:

Ми завршија испитите. Некои успешно, уствари сите успешно, само некои не како што сакав :toe: Малце ме напушти среќата во поле образование :)
Чудно расположење имам вечерва, требаше да е подобро. Ама ми фали... :toe:
И така драга, се надевам барем брзо ќе заспијам и слатко ќе сонувам :)

До наредно :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom