Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.481
Еј Кајгано, знаеш што?:

...ди да да ду де де ду, оуууу јеааа, ди да да ду де де ду, оуууу јеааа, ди да да ду де де ду, оуууу рајт, па рам па пам, пам пам па ра ра ра пам, па рам пам пам, па рам па пам, пам пам па ра ра ра пам, па рам пам пам... :motor:

Поздрав, :salut:

M

MIL

Гостин
Драга кајганко морам да ти се исповедам : Сакам да ја сакам и ја сакам зашто и она ме сака и мислам дека ние се сакаме зашто се разви љубов меѓу нас несакајќи...Срценце синоќа се убивме од тит што ни стана и ми беше многу слатко и детинесто :back: те мисле милчето

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Досадно ееееее, кај си мило па да седиш со менееее??? :(

Мила иначе да те известам ЈАС ИМАМ ТАЛЕНТ- за паѓање!!!
Абе толку ли не знам да одам по снег па кога и да заврне јас морам да паднам...Не е фер.
Вечер ке испаѓаме фамилијарно, сите братучеди. Ќе има доста алкохол, машки, женски лудило ке биде...Се имам во фамилија ѕиркач, шериф, бубач, ја шмизол...абе сите сме кој од кој хард кор:pos2:
Се надевам на добар провод, па те чекам мила да те частам една пијачка и еден дечко...:salut:
поздрав од лудата со една шпага...

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Хелоу Кајги,

Еве ме мене само да те поздравам на блиц и да ти кажам дека се е ок хехехе. Вдишувам кислород, после многу време. Се спремам, идам да си ја исполнам желбата, идам да скијаааам на нови стази што немам скијано. Очекувам супер релакс одмор :D И после кога ќе се вратам морам да смислам нова желба зашто сите ми се исполнија :( Животот е премногу убав, секогаш го кажувам тоа, тежок е само ако дозволиш страдање, ако веруваш ми се гади од солзи и болка, нова етапа кај пеперутката.

п.с. како и секој мој текст во Драга Кајгана и овој има двојно значење нормално хехе

Поздрав
Бтерфлај со едното т:pipi::wink:

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Еј Кајги....
Петок е...започнува викендот, јас од дома немам излезено една цела недела, нема кај да се оди, нема што да се прави :(
И еве денес се случи нешто, можеби ке треба и да се слави :)
Ме викнаа на едно место да бидам волонтер, па си викам добро е и тоа отколку дома да седам по цел ден со скрстени раце :)
Мислам дека не постои оглас кај што не се јавив и ништо, ама и ова е добро :)
За викендот сакам некаде да прошетам, да пешачам малку, тоа баш добро ќе ми дојде...

:helou:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Среќна сум олеолеолеолеолеолеолеееее! Јеееее, јеее, јеее, прекрасен ден, ненаспана, ама ич сон не ми треба со прекрасни луѓе, преубаво си поминав на кафенце, после ми ја убација single ladies во глава и ко будала си ја играв и пеев до дома, а и сега си подрипнувам на песната додека го пишувам ова. :icon_lol: Ме полни песната со позитивна енергија до даска, можда е еготрип, ама ич не ми чуе, и онака февруари иде, па ќе си ја искористам шансата за депресија тогаш. :pos2: је, је, је, је, је....

Дебела сум, ама среќна! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

АааааааааааааааааааааАаааааааааааа

А и ... не дај да те љубав уништи... немој да се заебеш ко мене кајгано... :pos2:

И повторно јас и со мојата (не)смисла за хумор. Ама денес па ич не ми е гајле за ништо. Не знам што ме спопадна, ама среќна сум! И ќе бидам... со мала пауза од 01.02.2010 (00:00) до 28.02.2010(23:59:59). :pipi: Нормално со исклучоци, нема да му дадам на еден дебилен февруари да ме уништи скрос.

И така јас забегав, сеа отидов и така. Ситно се бројат деновите додека се видам со другарка ми што по година дена се враќааааа!

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Нано
Сестра ми седи до мене и јас завива dust in the wind и се обидува да запали нешто со упаљачот.Искрено мислам дека е пироман.
Ладно е.
Сува ми е устата.
Денеска за џабе се акав 80 километри во два правци.
Сакам распуст.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ми се искача, а ме мрзи да се спремам.
Сакам да се ебам а нејкам да стаам кондом. (joke v2.0)
Ај идам да мрзнам надвор.
Пријатно.

Член од
31 октомври 2008
Мислења
42
Поени од реакции
1
Dear,

зашто денов ми е волку тажен :icon_conf
Се нервирам за глупави нешта , за луѓе кои не заслужуваат :zid:
Сакам викендче убаво , опуштено, насмеано... :pipi:
Еве ветувам дека ако го преживеам денов, ќе си го направам викендот таков каков што сакам да ми биде :wink:

Секое добро :back:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Шубидуби бап бап, јеје.
Дете на диско ера, ноу ноу.

Само да ти пренесам.
Имам три 10ки, мокри патики, вишок кила и слобода на умот денес.
А утре или задутре ќе се лизгам на лизгалише со тие пингвинчињата, и као демек, ќе бидам дете повторно.
Шуби дуби бап тарарарарарам парарарам пам.
Какофонија е животот е*ате!
Ах...
Ја сум второто дете, значи ѓубраџијата дома.
И дежурното рамо за урлање.
Кој ве шиба бре, себичњак ќе сум.
Срамота.

Приметливо е дека забегувам. Е, по сто романи за тек на свеста и еден куп семинарски за надреализам, јас мислам дека слободно можам да си се повозам во жолто комбе или евентуално да се обратам кај Тино Кајшаров. :nesvest:

Отидов да си зјапам Третиот Камен од Сонцето.
Лалалалала лајф из вондрфул, лалалалала....
М.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Драга Кајгана,

некој астронаут, некоја балерина, ама јас кога ќе пораснам сакам да бидам V.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Мила најмила...
Среќна сум.Премногу.
Најмногу поради тоа што знам дека тој е до мене секогаш.Го сакам.Сакам овака секогаш да биде.
Да се сакаме и да бидеме среќни до крајот на животот.
Прв пат ова го чувствувам.
Да посакувам некој да биде со мене засекогаш.
Не сум сакала никој досега со овој интензитет.Со сето срце со сиот разум...И со помислата САКАМ ДА БИДЕМЕ ЗАЕДНО ЗАСЕКОГАШ!

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Аиии шо ми се деси у школо:) Имаме нова професорка:) :D Леле каква еее...Влегува на час, гледа само тројца присутни и веднаш почнува да диктира:nesvest:Влегов јас после минутка и викам бев до библиотека сега после мене ќе дојдат уште Маријана, Ева, Кека...а оваа ме гледа ко мајка да сум и убила:tapp:
Влегуваат една минута после мене другите и оваа коа почна да се дере: Што е ова нели ви реков после мене нема влегување ,безобразни, вакви, такви...А они викаат:Па професорке го скратија одморот не знаевме [а стварно беше скратен]..а она :Добро добро штом сте вие безобразни и јас ќе бидам до крајот на годината (до крајот на годината имаме чисти 3 месеци:vozbud:) Џабе и е све, никој не ја есапи...сите само ја реметат:)
Подсле коа се вратив од школо си легнав и спиев до пред пола саат...знаеш дека нејќам да спијам преку ден, ама потребата за сон беше посилна...и сеа имам грижа на совета[ми отиде денот у спиење]:kesa:
лав јуууууу

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

одамна сум немала ваков помин како денеска. Ми се спиеше многу и сеуште ми се спие, затоа не искачам вечер ама прееска си поминав најдобро. После цел месец ги видов и се изнасмеавме ко луди. Ми фалат. Им фалам. Си фалиме. Ама тоа ти е, различни интереси коа имаме. Утре сум пак со нив и задутре сигурно ќе биде ко што беше и денес.

Ги сакам најмногу и покрај се.

S

stereo m'c

Гостин
ХЕЕЛЛЛОООУ БРЕЕЕЕ

ДРАГА вечер ке пукаааа многу јакоооо се надевам :) ти драга кај ке ојс вечер....Никадее, такаа и си мислаах :) муахаха али со има врска и онака нема со да пропуштиш едино да смрзнеш малце. ајде драга јас да факам патот шматот накај Карпоош па ке ти пишам како било во главната метропола...пис :)

СТЕРЕО МЦ ОУВЕР АНД АУТ :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom