Draga,po draga nemoze!!
Vidi vaka,da se razbereme jas i ti;ne sum nekoja ljubitelka na forumi i blogovi(iako se trudam):smir: ama tebe bogami ne te propushtam,bash zatoa i vaka petochno kje ti sharnam neshto...Izmina fina nedela,si pouchiv,vreme si posvetiv samo za sebe po kozmeticari,manikiri i masazi(i toa poshteno) a snegchevo beshe milina za ochi i dusha.Ne,jas ne sakam sneg,jas obozavaaaammmm sneg,a ovoj pat nekako i mi olesni na dushava koa padna,da ne recham drug chovek postanav:pos2: a i gorda sum na sebe,fino go izvoziv snegchevo,da ne recham majstorski
ama i lepoticana moja kako me slusha,samo taka! Nedela polna so deshavki,dodusha ne pochna bash fino,ali vreme beshe da se soocham so nekoi stvari i da si staam tAcka,mislim da je dosta:wink: sea e mnogu polesno,definitivno....a najsrekjna sum shto konecno svativ deka zivotchevo moe milo,drago kojznae shto mi chuva i sprema,osekjam kaj i da e,tuka e
Inache drugar mi posle fina borba so topki sneg i go vkusi snegot licno od mene:pos2:,ali izglea bevme "mnogu tivki" pa popivme po nekoja topka od eden stan :pos2: posle se lizgavme po nashite bulevari u 1 po polnokj na snegcheto,dva dena po red i zamishljavme deka vozime sanki,a nie ustavri so kola bevme:uvo: si piev Sangria i toa u moeto omileno mesto Lezet po skoro 2 godini:nesvest: si ja ispolniv zelbata.,a i kvaliteten shoping si napraiv u Matica.Vecerva shlagot na nedelata mi beshe sredbata so ass.koja me izvesti deka ispitot mi e na kraj na fevruari,ubaviniii Kajganooooo,bolje i da posakav,ne moze!! Ovoj pat kje go bidne,osekjam!!
Taka da se na se,ubava nedelaaaaa....poleka si doagjam na sebe si,ama bash na sebe,onakva kakva shto se obozUvaammmm,ouu jeee
Aj sea dosta e,ja bi do utre da pisuvama,ali si legnuvam.Ne za drugo,utre me cheka legendarnoto sabotno kafence,ja drugar mi i milionite nashi gluposti i smeshki,i sekako,redovnoto delirium seirdzisko stanje....od sea mu se raduvam
:nesvest:
Leka nokj do nashata sledna zaednicka sredba:wink:
N.