Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
конечно викенд :vozbud: уффф добро знаеш како ми требаше :pipi: ќе се одморам и психички и физички оти повеќе не можев да издржам. сега ќе одам да се спремам и излегувам вечер да си се опуштам :pipi:
ајде чао сега за сега :back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга,

Го најдов идеалниот!!!:pos:

Друго од денешните вести...волшебно.
:pipi:

Шетај сеа.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Здраво Кајгана.

Утре вечер ме чека егзекуција. Знам дека ќе бидам покосен и дека ќе ми ја столчат душата и ќе ми го скршат срцето.

Пак.

Значи, спремен сум. Камен има сега таму. Ќе се насмеам кога ќе се случи тоа. Редно беше. Супер е што конечно ќе се заврши.

Сам си го барав, Кајгана. Конечно ќе го добијам она што ми следува.

Ајде, ме чека уште цел ден да го изработам тоа и да си ја заслужам наградата.

Поздрав.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
YAY!!! I'm back! :vozbud:

После некое време отсуство, па да си се пофалам, се е супер!

Имам уште една ипол недела додека да почнам пак на факс, и дај боже да е како претходниов семестар! PLEASE!

Дома моите дознаа некои работи за мене, сепак и покрај тоа, се се одвива одлично. Повеќе сум близок со нив од кога и да било, и колку е добро чувството кога некој ќе те разбере, мислам, конечно, FFS!

Ај ја ојдов да се товам ќебапи со друштвото, се осеќам како да не сум јадел цел ден! :uvo: See y'all next time!

Neptune over & out

PS: 700то мислење!:vozbud:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Драга,

Веројатно ова е една од нојќите кога ја немам што да правам и си го тупам мозочето кое не ко користам ни 0,1%. Тема на денешното ми размислување е ни помалку ни повеќе животот мој и што јас во него имам направено или ненаправено... Колкава е мојата храброст да променам нешто .колкава е мојата решителност .... колкава е мојата самодовореба .. и констатирав дека не е ни 0 ...
Храброст поседувам единствено само за да си ја поткастрам косата и да се инаетам со братми или другарките ..
Решителноста ми е колку и на пишман аџијата од народните приказни, а самодоербрата пак ми е колку на лавот од онај цртаниот волшебникот од Оз ..

Си ветив дека морам да сменам нешто во новава година .. ама не оди пак не оди . Ако не успеам да си ги исполнам ветувањата која сама си ги задавак како тогаш ќе ги исполнам ветувањата кои сум ги дала на други луѓе?

Не знам ни пак од кај да почнам . Тоа е најтешко .. ПОЧЕТОКОТ. Сакам толку многу работи да натравам , да кажам а ми се чини дека ми се отсечени и главата и екстремитетите и од мене останал само трупот . Како ѕвер кој долго време е во кафез .. и почнува да полудува .
Damn it!!!! Ова го немани кај некое квази емо дериште што незнае што со својот живот .

Ама јас знам што сакам ... се ми е јасно !!!! А сепак ЈАС самата си претставувам препрека .
Изгледа треба да се елиминирам ... Или пак толку многу да се сменам што ни родената мајка не би ме познала . ..

Енивеј кајганко .... одам ја тонкана да го гледам .. можи ќе ми ја разбистри главава

ти имај убава вечер и прости шо ти додевав :smir:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга кајгана.....уште 20 минути легала....ГЛУПОСТИ

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Децава многу ме разочаруваат.
Немаат свое јас.
Многу сум напизден ај з.:salut:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Драго јајце на око

Викенд Finaalllyyyyyyyyyy

Ке има нанење до 2саат ручек, седење до 3 сабаЈле.. шетање.. шетање и уше ного шетање.... wish me luck за утре... планирам да стаам нешо у кладилница, има добри утакмици... ииииии то :) ае позз

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
I want to get away, I want to fly away, yeah yeah...
Онака, најубаво ми е кајгано. Најнајнајпрекрасно.
Поминувам низ прекрасен период. Среќен сум кога сите околу мене се среќни. Уште посреќен сум кога таа нивна среќа е таква поради мене.
најсреќен сум кога сум среќен од истите причини како и тие околу мене.
Сакаш кило среќа?:)
Не ти давам, ќе си чувам за црни денови кои ветувам дека нема да дојдат.
Одам да легнам јас.
Гладиус:salut:

п.с.Сабајлево јадев павлака и жив сум:pipi:

едит: Мори, ќе забораев да те прашам. Како секогаш некој друг знае што ТЕБЕ ти се случува у животот, а за истото ти си немаш појма?:)
Многу ми е смешно ова. Делува како ние самите да не се грижиме доволно за нашите проблеми.

U

UniqueGirl

Гостин
[тест] До ре До,..
До ре ми ре До........
.......До ре ми фа ми ре до...
До ре ми фа сол фа ми ре до [/тест] ......

Hey , Се радуем...... ептен.
Не сум окупирана со никакви обавези деновиве.
Опкружена со најпозитивните особи кои највише ми значат.
'N finally не се замарам со небитни, безначајни лицемерни гниди. [ќе те поштедам од бљувотини и патетики] :icon_lol:
Утрово бев на hot chocolate со исклучително значајна личност. :pipi:
Сфатив некои ствари кои досега очигледно не сакав да ги забележам.
Конечно стварите ја добија посакуваната димензија.
Другото не е битно. :back:

Член од
17 март 2008
Мислења
77
Поени од реакции
2
Draga,po draga nemoze!!
Vidi vaka,da se razbereme jas i ti;ne sum nekoja ljubitelka na forumi i blogovi(iako se trudam):smir: ama tebe bogami ne te propushtam,bash zatoa i vaka petochno kje ti sharnam neshto...Izmina fina nedela,si pouchiv,vreme si posvetiv samo za sebe po kozmeticari,manikiri i masazi(i toa poshteno) a snegchevo beshe milina za ochi i dusha.Ne,jas ne sakam sneg,jas obozavaaaammmm sneg,a ovoj pat nekako i mi olesni na dushava koa padna,da ne recham drug chovek postanav:pos2: a i gorda sum na sebe,fino go izvoziv snegchevo,da ne recham majstorski:vozbud: ama i lepoticana moja kako me slusha,samo taka! Nedela polna so deshavki,dodusha ne pochna bash fino,ali vreme beshe da se soocham so nekoi stvari i da si staam tAcka,mislim da je dosta:wink: sea e mnogu polesno,definitivno....a najsrekjna sum shto konecno svativ deka zivotchevo moe milo,drago kojznae shto mi chuva i sprema,osekjam kaj i da e,tuka e :P Inache drugar mi posle fina borba so topki sneg i go vkusi snegot licno od mene:pos2:,ali izglea bevme "mnogu tivki" pa popivme po nekoja topka od eden stan :pos2: posle se lizgavme po nashite bulevari u 1 po polnokj na snegcheto,dva dena po red i zamishljavme deka vozime sanki,a nie ustavri so kola bevme:uvo: si piev Sangria i toa u moeto omileno mesto Lezet po skoro 2 godini:nesvest: si ja ispolniv zelbata.,a i kvaliteten shoping si napraiv u Matica.Vecerva shlagot na nedelata mi beshe sredbata so ass.koja me izvesti deka ispitot mi e na kraj na fevruari,ubaviniii Kajganooooo,bolje i da posakav,ne moze!! Ovoj pat kje go bidne,osekjam!!:vozbud:Taka da se na se,ubava nedelaaaaa....poleka si doagjam na sebe si,ama bash na sebe,onakva kakva shto se obozUvaammmm,ouu jeee:pipi:
Aj sea dosta e,ja bi do utre da pisuvama,ali si legnuvam.Ne za drugo,utre me cheka legendarnoto sabotno kafence,ja drugar mi i milionite nashi gluposti i smeshki,i sekako,redovnoto delirium seirdzisko stanje....od sea mu se raduvam :tapp::nesvest:

Leka nokj do nashata sledna zaednicka sredba:wink:

N.

S

stereo m'c

Гостин
Хеллллллооооооу брееее...

Ам тајрд ама вери мач анд ам хангри и тоа многу ми се јаде ми се лае аф аф аф
ама ај ке си легнам уште малце да ти пишам на уште некоја тема па да се одморам како што треба нели и ти така мислиш..знаев :) иначе во скопјево арно беше имаше доста журчиња ми се извозе филмот многу јако срекни луге на сите страни што е и најбитно за мене.

СТЕРЕО МЦ ОУВЕР АНД АУТ !!! :salut:

П.П.П.П.П.С :vozbud:

Си поминав нај ама нај најубаво имаш и ти позздрав од батко..... :helou:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Драга Кајгана,

Цветам и се распаѓам. Како је то могуќе, ти израчунај.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ме чеша лицево оти ми се исуше кожава и ставам од педерските креми на лице, не дека сакам туку мака имам, станав метросексуалец :icon_lol:.
Отидовме да прашаме за обрач на санката, информацијата за местото каде живеат В. ни ја обезбеди поминавме кај нејзе на продавница. Потоа на кафе кај братучедите инаку А. има имењак со исто име и презиме и татково име кој што го бараат со меѓународна потерница, кога М. од мала врата за пасошот отиде таму за него по некое време го викнале и му рекле а бе овај разбојништво има направено десет години затвор треба да лежи ти сакаш пасош да му дадеме :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ајде по матичен број и други проверки се докажало дека не е тој. Инаку кога се враќал од гурбет на секое го треселе цајканите на аеродром дури сега му стана јасно зошто.

Мајка ми слезе до долу сака да ја остави тоа патерицата ама ја убедуваме дека рано е, треба сметки да плаќам итоа.

Пак имам креативно инспиративно надахнувачко возбудлива идеја нема да ја кажам ќе ми ја украде некој :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom