Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Да ти ебам денот..еден од најглупавите НЕДЕЛИ во мојот живот..
Цел ден лоши вести слушам..јебига..

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Денов катастофа, само лоши вести слушам...
Една утакмица ме зезна за 1 300 денари, а таман мислев да си купам нови трењерки .xD :( :mad:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Која ѕверотина сум, наместо апчињата за чирот успеав лексилиум да се напијам. Така ми е кога земам апчиња во темница. Сега од учење , само у едвај. :tapp: Си го посветувам аватаров на себеси. :pipi:

B

Black Guard

Гостин
Денов катастофа, само лоши вести слушам...
Една утакмица ме зезна за 1 300 денари, а таман мислев да си купам нови трењерки .xD :( :mad:
Остај тоа ПОРОКОТ-Татко ми 40 години игра спортска и.....е лузер,губи и само губи...дајте не бидете Лузери ПРЕСТАНЕТЕ да бидете лузери!!!!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Остај тоа ПОРОКОТ-Татко ми 40 години игра спортска и.....е лузер,губи и само губи...дајте не бидете Лузери ПРЕСТАНЕТЕ да бидете лузери!!!!
Со години немам ставено и денеска земав од мајка ми 100 денари и уплатив две по 50 денари среќа едното фатив 300 денари за да и вратам на мајка ми :D

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Драга. Спремен сум да почнам да пишам. Ја имам таа психичка состојба и можам да се контролирам и да се насочам само кон една работа.. Ама ме мрзи, а имам добри теми..
Иначе знам од шо ќе умрам на стари години.. Или од простата или од некаков вид на рак во десната пот(д)коленица.. уф ама боли..

K

Khabs Staadnau

Гостин
Draw.
Put a land into play.Nice...2 Vanguards, HotP and battle cry.
Put a vanguard.
His turn, doesn't matter, I'll run him over.
Put another vanguard.Attack with the first.Him Again.
3/1 creature?
Formidable...still.
Huh nice, got a doomed traveler.
Put honor in play.
Attack.
He's not deffending?
Curious.Perhaps...Well one mana left.Put the traveler into play.
2 more creatures?
Useless if you ask me.Defend one with doomed.
Oh, morbid.
That was...expected.
Still...
Nice another honor.He's gonna enjoy this.
Put down a battle crier.
That's alotta damage.Next turn midnight haunting and the battle crier.
He's dead.

B

Black Guard

Гостин
Најискрено се ежам на дебилизмот и на Анти-американското расположение кај одредени малоумници во нашата ни мила држава-чуму им е виновна државата која ни помагаше со ориз во 93-95:)

Држава која има донирано стотици милиони во повеќе сектори а се со позитивни цели....ЛУЃЕ ГЛЕЈТЕ СЕ СЕБЕСИ-НЕ АМЕРИТЕ оти вие......СТАНУВАТЕ БЕТЕР ОД НИВ-њу вајлд вест оф мацедониа акцептибл нејм фор нејто).!

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Кајги ....

Вечерва зезнав работа:(
Се чувствувам глупаво, празно .. мизерно ... :cenzura:

Само да не заминев...колку ќе беше подобро:place:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Ја знаеш добро познатата од утре не пијам? Ова лошење и главоболка не се издржува повеќе.

T

Torchyrus

Гостин
Од сабалје по 100ти пат ја слушам песнава и се воздржувам некако да не одам на казанот кај баба ми и да се начукам пресна ракија ама изгледа нема уше мн мн да издржамммммм !!

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Го гледам буреков реприза за геополитикава и заклучувам дека чоеков не е манипулатор само, туку е и неписмен манипулатор кој нема компас.

Небулози што ги слушнав во 3 минути од емисијата пред да ја сменам, толкав квантитет истресени глупости во единица микросекунда немам слушнато од времето на Н.З.С.

Гледачот - И сега се формира светска влада од страна на корпорациите кој ќе управуваат со светот
Јанко- Тоа значи дека влегуваме во комунизам
Гледачот - Муслиманите се покорни како народ и затоа се случува таму да ескалираат овие бунтови.
Јанко - Затоа не можат тука, зошто христијанството дозволува критика и можеш да преиспитуваш се.
--- надополнето: Oct 24, 2011 8:27 AM ---
Драга,
Ја знаеш добро познатата од утре не пијам? Ова лошење и главоболка не се издржува повеќе.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Драга, нема ништо послатко од голтка горко кафе ведаш откако си јадел нешто благо како на пример благо јаболко...:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom