So da praam be brat? Mnogu hejteri online. Ubav mi e zivotot koa ne me zamaraat drugarki kako mrzele drugi drugarki i kako tie drugarki gi gleale dodeka sedele u new age ili nekoe drugo random mesto kaj sto se zbiraat hipsteri.
Ja ee. Si cilam. Kolku e hc koa pisues kako da si retardiran XD Kako...demek...nesto...ustvari...
Resiv da ti pisam. Toa bese teska odluka koja ja denesov denes. Mozebi i najteska. Praam neso gluposti, sakav aparat, ama ne ispadna i resiv fotosop da si instaliram, i si instalirav i znaes so? Zaboraiv deka mi crkna aparatot i deka so i da sliknam ispagja liljakovo. I aj kazi mi deka ne sum kreten.
Idam da vezbam klavir, Svetlana utre kosata ke mi ja naelektrizira, saat i pol ke imam cas. Ke me boli glava i ke si odam posle klavir. Toa e koj cas? Cek da vidam. Tret ! Awesome ! Skinati mi se trenerkive za po doma na vrvovite i sea visat koncinja. Me iritiraat strasno. Nemam drugo da se falam. Sakav da si imam vikendicka nekade. I uste ne mozam da se pomiram so faktot deka nekoi lugje imaat 40 godini, sedat na forumive. Stvarno. Imate li zivot vie? Obvrski? Zena? Deca? ODMOR?!?! Najzalosno e brat, posle site adolescentni godini (kakva pridavka), i posle seto toa prazno vreme, vreme sto go trosis na "pronaogjanje na sebesi" i slusanje lejm stvari ko muzika, stand up komedii, iskacanje nadvor i ti ostanuva onaka prazno vreme sto go ispolnuvas na forum, nekoi lugje koga nemaat prazno vreme, tie si zimaat od vreme vo koe treba da lezat na krevet so zenata im i da se mazat i go trosat na forum. Nenormalno.
Nego, mubaetot mi bese, sakam da imam vikendicka na Osogovski planini nekade, da ima ubava terasa na juzna strana, da se oblecam vo dzemper i da se suncam tamu. I isto, koga ima prodolzeni vikendi da si sedam tamu. Da ne me zamara nikoj. Ni drugarki, ni mama, ni brat mi. Nikoj. So ja. Sama. Mi treba toa. Mnogu me zamaraat.
Treba klavir da vezbam.
Aj.