Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Љубов знаеш дека немаш појака тема од онаа, Порака за бившите' :pos:
Иначе каков ден денес ејј да станеш и да сватиш дека те ограбиле додека си спиел само мене може да ми се случи ова(некој ќе ми го начука и нема да осетам) среќа шо сите пари не ми седат у новчаник па ситното го собрал а за телефонот кој го ебе и така не ми се свиѓаше само едно се нервирам-која е таа будала шо се осмелила да ми влезе дома.Го молам господ да не ни се вкрстат патиштата пошо за 200 евра ќе го лежам

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Иначе каков ден денес ејј да станеш и да сватиш дека те ограбиле додека си спиел само мене може да ми се случи ова(некој ќе ми го начука и нема да осетам) среќа шо сите пари не ми седат у новчаник па ситното го собрал а за телефонот кој го ебе и така не ми се свиѓаше само едно се нервирам-која е таа будала шо се осмелила да ми влезе дома.Го молам господ да не ни се вкрстат патиштата пошо за 200 евра ќе го лежам
Друже, треба да си благодарен. Си го почувствувал капитализмот во неговиот нај непосреден облик.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Пополека отпаѓаат паразитите од мојот живот а тие што вредат остануваат.

Не џабе рекле на мака се познаваат јунаците или како рекол Старина Новак:

Кадар сам и стичи и утечи и на страшноме месту постојати!

И како и да врткаш си го најдов својот пат, дури и таму каде не очекував да го најдам.

Само требало отварање очи, неутрализирање на своите стравови и преземање акција како и слушање сопствена интуиција, ништо друго.

K

Khabs Staadnau

Гостин
Недела наутро, не си се избањал од минатата недела, седиш на ПЦ облечен како да ќе излегуваш а всушност таков си легнал од вчера, јадеш пица од вчера, пиеш изветреана кока-кола измешана со сок од портокал и повремено ги чешаш темните зони на твоето битие.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
драга, некој луѓе стварно имаат и убавина и среќа и пари (у смисла да можат да си ги дозволат желбите, не ме сфаќајте одма погрешно)... отпрвин мислев дека типов е некој арап ама откоа укапирав дека се вика Трајко, сериозно се запрашав, кај сум била коа типов бил сингл....

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Еве ме мене пак:) може сум досадна, но за неколку дена и нема да ме гледаш често, така одлучив, треба да сменам нешто во животов, се надевам дека добар избор правам. Ќе ми недостигаш:(. ама ветувам дека ќе те посетувам кога ќе можам. Мразам разделби, но на некои работи едноставно ќе морам да ставам крај.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Чувството кога однема струја на панаир* а ти не си таму....FUUUUUU

*панаѓур :D

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке,

од сабајле натаму наваму пред книга сум, досадно е, тешко е, заморливо е, ама вака ќе биде уште 20 сетина дена, не излегувам веќе за викенд.. како што беше и викендов ама со мислата да ги фатам сите предмети на колоквиум и колку УБАВО ќе ми биде после тоа во кафана кога ќе се начукам со МЕРАК и со мислата дека СУПЕР СУМ и ги положив сите на со супер бодови! Е тоа срцке ме држи во живот кога ќе речам ја откачив таа теорија на мерна техника..

еве срцке едно видео кое многу ме мотивира да си ја остварам зацртаната цел во мојот живот и знам дека ќе ја остварам зошто јас ако не го постигнам тоа КОЈ ДРУГ?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom