Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
требаше се со мерак драга,
ама мене се ми делува дека турни ме да кинисам е работава...
јас премногу очекувам и се трудам или можеби претерувам....
драга таква сум, како да ти објаснам дека долго чекав за сега се да ми пропадне.... :/

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
И така ќе ја бидне изгледа, само малку копчина на тоа темплејтот бре. А и не е важно ќе ги стеснам низ инка да поминат само рамка е, содржината е важна.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.031
Осамен и уморен трагам очајно
по моите милион долари,
единствен разлог
да продолжам да живеам.
И нема начин да ме промениш,
се што можеш е да ме убиеш.

Не мисли колку си љубела
и дека љубовта е се што ти е потребно.
Погледни! Ќе видиш само еден обичен смртник
без концепт за револуција.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
Понекогаш мислам дека ми треба Drama Button. Не за друго, да си го доловам моментот кога пробувам да објаснам нешто и стигам до целта на објаснувањето. А и за да реметам луѓе исто така :D
Oh, and btw, I love how it feels not to feel.
Осечај се поздравено.
Н.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич ма, вечерва нема да маструбирам. Вечерва бејб идам на рокче и блузче и мејби на разменување на телесни течности... Те сакам знаеш!

С

Сатори

Гостин
Што да му кажам кога знам дека секогаш е во право?
Само ова:
Изморена сум од тоа да постојам како проекција, како некоја личност позади личност.
Еуфорија, екстаза и депресија, цигара.
"We'd be so less fragile
If we're made from metal
And our hearts from iron
And our minds from steel
And if we built an army
Full of tender bodies
Could we love each other
Would we stop to feel"

(never bitter and all delicious!)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ја слушам песнава:
И се прашувам: Што по ѓаволите беше тоа флопи диск? Денес не знам кој ми го спомна, и се осетив старо.

О, да. Флопи порано значеше мини информации на макро плочка.

Демет!

Водолијава од Италија ми донесе обетки во облик на чадорчиња. Не можам да не ја сакам повеќе од цело небо.
А љубовон мој ми призна: Прв пат гледам фудбал со девојка и не осеќам нервоза дека треба да не е тука.

Јеееј, ај фил гуд, танананана.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Hello !!!
Неможам на никој да го кажам тоа што го чуствувам па мора малку овде да се трескам каде што знам дека никој нема да чита :)
Постојано мислам на една личност, личност која е преку океанот и која ми го смени начинот на живот.. неможам да ја тргнам од мислите, бескрајно ми недостасува.
:love:

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Драга Кајгана

Секој ден порталиве имаат нова статија, чија содржина најчесто се состои од пет или десет причини и истите тие се решение за проблематики од типот на недоволна мотивација, преболување, подобрување на сопствениот живот итн.
Демек некој рандом пишувач кој што ископал по нетов истражување или статистика која ни посочува дека токму резултатот - Читај Статијата ќе претставува мотивација, пошо нели у животов не остана ништо друго за доволно да не мотивира.

Фали уште статија - Мотивација за бришење на гз.
Одлично прашање. Како да ја добиете после обилно кењање? Анално или усмено? Прочитајте ги следниве причини кои се показател дека имате проблем со тоа. И како да добиете мотивација истите успешно да ги совладате.

Еден куп формули за успешен живот/успешна врска/брак секс, а уште живееме во рамки на недоволна информираност во која успешната формула е само маска која е изоставена негде помеѓу праксата и теоријата.

Туку јас не најдов одговор ниту решение за постојано повторување на иста грешка. Односно повторување на постојана грешка. Драга, колку треба ниско да паднеш за да направиш една грешка по којзнае кој пат и да бараш рамо за плачење?
Треба да си глуп, идиот или напатена душа, која што ползи назад во минатото и успат плука по се што му нуди иднината?
Кога туѓиот успех ги демотивира останатите и ги тера да молчат како риби за помор? Создава мисла на вечна неуспешност и чуство на процеп во самодовербата?
Дали успешноста на другите ги тера да се вратат во спомените од минатото во која живее непреболената љубов, не постои сегашниот газда или пак го нема стравот од промени?

Знаеш... Се осеќам како "волшебната формула", односно прст кој што покажува некаков пат. Сеуште не можам да утврдам дали е добар или лош.
Единствената разлика е што мојот води кон иднината.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Драга.
Неможам да ги сфатам.
Чист пример.
Фејсбук.
Правиш рандом муабет.
Ти вика дека не слуша рап и плус дека ја мрази целата култура.
Претходно.
Лајк од истата личност. :tapp:
Јас слушам рап.
Паф Диди е закон.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич ма, i am back!!! Знаеш бејб џинче, МИЛФ грлс и стара рокерана прилепена до ѕид. Мислам повеќето беа стара рокерана а остали допрва тоа ќе бидат. Девојчици со опасен лежечи полицаец на задниот дел и ивл лук. Багра од средно - смеење ни стана навика и филозовскa дисторзија такоџе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom