Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
А значи затоа жешка тема (горам) е толку активна.... до времето ќе да е.
Златна зима и црни ролки, ве сакам. <3
Да не сум подоле.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Премногу луѓе кои не ти веруваат…Премалку на кои можеш да им веруваш...Премногу познаници, малку искрени пријатели…Премногу луѓе, а пак си сам…Потреба да се исплачеш, немаш на кого…Потреба да гушнеш, немаш кого…Потрба да вриштиш, немаш со кого…Премногу барања, ништо за возврат....(n)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Вака, на едната би и рекол да поздрави домашните, на другата би и рекол: извини!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Драга отидов јас у бољи живот следниве 2-3 недели. Се читаме август некаде :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
драга.. посабајлечки на пракса ама не сум наспан.. ке биде весело денеска изгледа...

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Кајгано,
Отидов на одмор. Се враќам за 10 дена...
Се надевамл дека нема ништо да ме разочара

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Оукеј

Денешниот ден во мојот календар го обележувам како shitiest day EVER!
Можеби требаше да биде National Shit Day, пошто во последно време, слушам многу National (вметни прслук, гаќи, бакнежи, гушкања високи и ниски, жолти, бели, црни итн итн), па зошто и мојов ден да не би се усвоил?
Или па, ако веќе постои Murphy Day, може да го преместат денес.

Memories can be subjective
can be embellished or denied
but eventually the truth always comes out.
Indeed m?
The funny things is when you remember the past slightly different then the presentation of it to unknown parties.
Tragic.
Anyhow i know my truth, but it's not always enough.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Му варам коски на Арт, тетинчо вика многу мрсно да не чине толку мрсно, а тој коски крка запек го фаќа гајле нема :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Утре само водата ќе му ја дадам....
Не е крива мајка ми бе, кога не можете поинаку да се снајдите што да правам :icon_lol:, него остави тоа не ги исмејувај моите принципи не се застаренбо нешто тие се немрдлив објект кои што пркосат на незапирлива сила :icon_lol:.
Многу сум разнежнет сега и сум соремен за галење во оваа летна жешка вечер :icon_lol:, и сакам масажа на стапалато од десната ми нога :icon_lol:...

Ќе си купев скутер кинез 150 кубика за тие пари од големите што можат да ме крепат, ме соголија маме да ебам нивно ооооооо пари се бре не е заебанција ама ајде...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Драга кајгана, ете како и четвртиот ден привршува и незнам како ќе издржам понатаму..Стварно незнам. Појма немам ни како да се однесувам, ни шо да прам, ни како времето да го пополнувам, ништо сум без... Знам само едно, дека навистина боли како никогаш досега..
Те прави да бидеш дел од големата депресија од која не верувам дека некогаш со чиста свест ќе излезам, па затоа си барам пороци за душата валкана. Тапа сум.. Нема такви средства што можат да ми заматат болка.. Али што да не пробаме.. Одиме ае..

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

Го доживувам најбруталниот ПМС ever! Не се сеќавам претходно да сум била до олку нервозна и напната. И да, имам огромен апетит овие два-три изминати дена! А само што ослабев некое килце :( Ама тоа е, тешка е борбата против хормоните, а јас моментално губам :)
И уште нешто. Не би сакала во иднина да ми се сведе животот на куча-посо. Не! Поголем кошмар од тоа ми се чини дека нема.

:*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom