Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Shimamoto-San

Гостин
Тешко мене.
Portishead на радио, цигара, небо полно со ѕвезди над мене, добро друштво, and for a moment it was all nice and perfect. For a moment.
Anyways, I still do not regret a thing.
Confusion got me this time. Hands in my hair. And the question "whose hands?" Idk, if I knew the whole situation would've been different.
*Yap, I have my moments, I make mistakes but fuck it, I am a fucking human.I'm fucking weird, messed up, fucked up person with life who's goin' straight downhill . I wish I was some kind of superior creature, but sadly I'm not. So I always manage to complicate things and YAY ME! I've done it again!
I said things. I was pissed you know? No you don't. Like, you are so perfect and haven't done or said anything tremendously stupid. And all turned out like a fucking drama. I hate drama, and yet I got myself into one again.
At the end I'm the one who's apologizing for fucking I have no idea which time аnd for crimes unknown. So I'm sorry, in the name of all the things we shared, and all the talks, and conversations, and...
Fuck it.
Се испукав.

And the time that I will suffer less
Is when I never have to wake...

Нека оди се по ѓаволите. Јас сум таа која што сум, секогаш сум била и секогаш ќе останам. Кога тогаш ќе морам научам да живеам со себе си.

p.s. 17/18/19 годишни стоки играат жмурка во сред Скопје. Е беше интересно за гледање.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Гледам дека можеби е подобро некои мои импресии да останат само кај мене, споделувајќи ги, губат од вредност, оти другите неможат да ги доживеат на начин на кој јас ги доживувам, па остануваат или исмеани или тотално невреднувани, неважни, а сепак за мене длабоко значајни . . .
М.Г

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
мнооогу е жешко.
не се живее вака.
едвај чекам да заврне, слушнав вечер или утре ќе врнело па ај веќе време е.
др не знам што да ти кажам :icon_mrgr: ај ча0

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
The human spirit is more is more powerful than any drug, and that is what needs to be nourished, with work, play, friendship, family. These are the things that matter. This is what we had forgotten. The simplest things. . .

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Јас се извинувам што не сум совршена. Се извинувам што не можам постојано да се замарам што и како ќе речат другите за моите постапки,за тоа што неместо да ја анализирам ситуацијата милион пати и да барам проблеми таму каде што ги нема, дозволувам да ме понесе моментот и да ги направам работите онака како што мене ме исполнуваат а не како што налага некој друг.Е така.И навистина има такви личности што колку и да сака човек да биде лут на нив едноставно не може.Тие и понатму ќе ја имаат најпрекрасната насмевка или најубавите очи кои за момент ќе направат лутината да исчезне. Во животот најдолго остануваат во сеќавање моментите кои ни го одзеле здивот.Туку приметив дека пипи ни се вратилаа :pipi: јееа <3
Сакам да можам да се телепортирам во моментов некаде :ROFLMAO:

Bye bye мило ^^

П.С Could I use a hug now?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано, напнаа сегде со на Бекам детето. Ако биде плитко ко мајка му и глупо ко татко му, ќе ми биде многу криво за него.
Па на онаа Ријаната сцената буквално и непланирано и се запалила додека си ја пеела California King Bed - нешо демек ко многу енергија да била присутна у тој момент.
Па напињаат сеа и да не му се бришел на Бибер спотот за Бејбе, демек не знам таму нешто...
Читам кај тебе на портал дека шампонот е поврзан со дебелината - некакви си хемиски калории кои летово ќе ме натераат да ги подпрочуам малку.
Се канам True Blood да почнам да глеам, ама некако преку глава веќе од серииве со по 45-50 минути од епизода. Па уште ко шо сум 4 сезони назад...

Сума - сумарум, да се вратам ја на спиење и покрај кошмарите. Поубаво ми е во тој свет таму.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ако носиш нешто неизречено,
нешто што те притиска и пече,
закопај го во длабока тишина ,
тишината сама ќе го рече.

Кајгич денес си ја земав возачката розева со чипка, си ги купив конверските кои се ногу шизички и плус едно кошулче такво мистериозно али бејби овој стих на Ацо Шопов ми го пара срцево...Празнина бејб, празнина шо убива... Педерски е али ќе го кажам Љубов пичка му матер тоа ќе да е...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Хеј, хај...

Пак прскав лозје. И пак татко ми ми даде тешка тенекија од канта, ме боли торзото, ама ќе помине, ќе бидам посилен :)

Денес имало колегиум на работа. Колегата со кого делам канцеларија прашал некој од колегите што биле таму, за тоа како поминал колегиумот и ми вика „Де бре, никој да не не’ пофали“. Тажно но вистинито, но во мандатот на овој градоначалник, ИТ одделението е тука само за да работат ко црнци, да бидат карани кога ќе згрешат, да им бидат пишувани опомени. Пофалби... ма дааај....

Енивејз, после работа скокнав до Веро да си купам потрепштини, и куферче. Патот од илјада милји почнува со еден чекор. Сепак куфер си е неопходност.

И пак ме имало на Алфа, реприза на најслаба алка. Мојот стоматолог ми даде некои типс&трикс за следен пат кога ќе идам на квиз, да направам подобар резултат.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Значи курци палци штандови и што да правам јас? Мило ми е што го пуштија иии ако не го познавам, па овај сака завидлив да ме направи. Не пали тоа кај мене го читам како буквар ама тоа е, дозволи му на човек да биде во право :icon_lol:. Мајка ми е крива бе :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, и се осеќам како кај психолог/психијатар за се е крива мајката :icon_lol:. Нема врска то е :pos::pos::pos::pos::pos:, и овај ми кажува курци палци, а бе оди шетај малку знаеш дека те сакам ама не досадувај :icon_lol:....

• Tαммι •

Гостин
Кајг,
летово дефинитивно изненадува. Јас стварно се прашувам уште што ќе се случи до 31ви август ха? Ти што мислиш.... могуче е некое убиство да настане? Кољба? Било што...свашта жолткее...да не си во моја кожа :icon_lol:. Се осеќам многу идиотско само се жалам, ама не ми преостанува ама баш ништо друго! Ах да, и лошо ми е....и глава ме боли. Да..
Знам дека не те занима ама ако, нека ми олесни.
Љубов до тебе. :love: Чувај ми се.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДџК

Колку пожешко е времево, сваќам дека појќе ми фали зима... Просто е, ако ти е ладно, ќе се облечиш. На + 50 и гол да се слечам, исто ми е... само шо некој можи да ме мисли дека сум манијак. Ми се оди на скијање... ми се вози мотор... се некој луди идеи ми идат. Да скијам неам каде, нити мотор имам да возам (веспа не се број во мотори) така да ништо од бизнисот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom