драга кајгана денес сум многу изненадена од една личнос не ја мислев дека така ке постапе со мене нејзиното однесувње ми го расипа целото расположение што да правам
Ако куча, куча, куча, куча значи дека го избркале шизикот Јевриќ од работа, шо треба да значи посо, посо, посо, посо?
Некогаш ни самиот неможам да се сватам... ретко сум останувал без компас и секогаш сум имал некаков резервен план, ама во моментов сум на ситуација ни џа ни бу... накај шо ќе дувни ветро, најверојатно натаму ќе се движам. А мразам кога правам било што без никаков план/идеја... Ама што е тука е.
Драга,
Се повеќе и повеќе се разочарувам од луѓето, особено од оние што се покрај мене. Сите се тука само за корист,на моменти вреѓаат, кривогледни се криво им е ако имаш повеќе од нив, ама што ако имаш? парите тука ги имаш тука ги немаш. Почнувам да се одалечувам од некои личности негативно ми влијаат на расположение, би зела некое животно за нивна замена и сигурна сум 100% дека не би погрешила во изборот зашто животните знаат само да те расположат и насмеат.
Ваљда ова ќе биде последното мислење шо го пишуем за време на овој месец во ова родно гратче.
Ај утре дижем сидро и започнува да ме боли уво за све и свашта шо ќе се дешаа во нашиов виртуелен (па и реален) свет)
Се заебаам бе..
Ќе добиваш понекое инфо од нашиот северозападен над сосед (кој е богу иза леџа, ако мене ме прашуеш).
Пред све ќе ми недостигаат луѓево шо ги дружев овој период, локаливе кај шо идев...
Ама шо бе месец ипол и све ќе биде по старо... ваљда.
Oh well
Montenegro awaits us!!!
So says Saladin.
Песна за пут!
[пуштисипеснашотепотсеќанаспешалмоменат]
Маме му овакво види Романциве од нигде никаква музичка сцена, си се сконцентрираа на лајт електроника, еуроденс па сега си ги имаат Едвард Маја, Ела Роуз, Давид Ди Џеј, Џеј Ко, Инна. Школски пример како се дига една сцена.
А ние сме заглавени со гомната на Јован Јованов и компанијата.
Има денови брат, коа нејќам да ме замараат.
И денес нејќам да ме замараат.
Сакам да си бидам сама со себе и со моите виртуелни пријатели.
Ама кој ме прашува мене шо сакам. -.-
п.с. Многу сум почнала да го користам зборот „брат“. Одвратна сум. -.-
Д.
едно исто ќе слушаш летово, а друга приказа на зима ( си знаеш ) ама што да ти праам.
Драга многу е ЖЕШКО
не можам да спијам никако. ме фатила некоја несоница у п.м. до 6 сабаје се вртам и никако да заспијам и после крај 13 кукурек.
плус кумовите дојдоа сеа т.е. сабајлево во 6-7 така да нема спиење.
сега дремам пред ПЦво и читам едно исто де на ФБ де кај тебе.
едвај чекам да подзалади да излезам малку да се разладиме со вода, со црево или шишиња. ај ча-0
Кога ќе ја пронајдеш својата вистинска љубов - зграпчи ја! Минатото никогаш не се враќа за да го промениме. Една одлука влијае на целиот живот! Понекогаш изгледа страшно...изгледа тешко...неостварливо....сомнежите нè јадат од внатре...двоумењето ни ги затвара очите и нè прави слепи и затворени...а ние им уг...одуваме на светот....а не на нас самите. Сепак...послушај го твоето срце...љубовта ги наоѓа своите патишта!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.