Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јули 2011
Мислења
310
Поени од реакции
122
драга кајгана денес сум многу изненадена од една личнос не ја мислев дека така ке постапе со мене нејзиното однесувње ми го расипа целото расположение што да правам

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ако куча, куча, куча, куча значи дека го избркале шизикот Јевриќ од работа, шо треба да значи посо, посо, посо, посо?

Некогаш ни самиот неможам да се сватам... ретко сум останувал без компас и секогаш сум имал некаков резервен план, ама во моментов сум на ситуација ни џа ни бу... накај шо ќе дувни ветро, најверојатно натаму ќе се движам. А мразам кога правам било што без никаков план/идеја... Ама што е тука е.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Драга,
Се повеќе и повеќе се разочарувам од луѓето, особено од оние што се покрај мене. Сите се тука само за корист,на моменти вреѓаат, кривогледни се криво им е ако имаш повеќе од нив, ама што ако имаш? парите тука ги имаш тука ги немаш. Почнувам да се одалечувам од некои личности негативно ми влијаат на расположение, би зела некое животно за нивна замена и сигурна сум 100% дека не би погрешила во изборот зашто животните знаат само да те расположат и насмеат.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.737
Поени од реакции
13.506
Passed down to you...

Ваљда ова ќе биде последното мислење шо го пишуем за време на овој месец во ова родно гратче.
Ај утре дижем сидро и започнува да ме боли уво за све и свашта шо ќе се дешаа во нашиов виртуелен (па и реален) свет)
Се заебаам бе..
Ќе добиваш понекое инфо од нашиот северозападен над сосед (кој е богу иза леџа, ако мене ме прашуеш).
Пред све ќе ми недостигаат луѓево шо ги дружев овој период, локаливе кај шо идев...
Ама шо бе месец ипол и све ќе биде по старо... ваљда.

Oh well
Montenegro awaits us!!!
So says Saladin.

Песна за пут!
[пуштисипеснашотепотсеќанаспешалмоменат]

K

kalimer0

Гостин
Во ситните часови многу си досадна... во Нови мислења најсвежото мислење е од '42 година :mad:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.184
Поени од реакции
26.024
Маме му овакво види Романциве од нигде никаква музичка сцена, си се сконцентрираа на лајт електроника, еуроденс па сега си ги имаат Едвард Маја, Ела Роуз, Давид Ди Џеј, Џеј Ко, Инна. Школски пример како се дига една сцена.

А ние сме заглавени со гомната на Јован Јованов и компанијата.

I

indigo child

Гостин
Има денови брат, коа нејќам да ме замараат.
И денес нејќам да ме замараат.
Сакам да си бидам сама со себе и со моите виртуелни пријатели.
Ама кој ме прашува мене шо сакам. -.-

п.с. Многу сум почнала да го користам зборот „брат“. Одвратна сум. -.-

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Иста прича, друго време. Имало вистина у оноа дека луѓево не се мењаат.
п.с: ми се гади, одвратен ми е!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич имаш ли бе бејб рзмислувано да не би била форум шо би работела?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
едно исто ќе слушаш летово, а друга приказа на зима ( си знаеш ) ама што да ти праам.
Драга многу е ЖЕШКО (n)
не можам да спијам никако. ме фатила некоја несоница у п.м. до 6 сабаје се вртам и никако да заспијам и после крај 13 кукурек.
плус кумовите дојдоа сеа т.е. сабајлево во 6-7 така да нема спиење.
сега дремам пред ПЦво и читам едно исто де на ФБ де кај тебе.
едвај чекам да подзалади да излезам малку да се разладиме со вода, со црево или шишиња.
ај ча-0

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983

Одиме на работа во Ново Лисиче будалооо.... блиску ми е ај ;)

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Дк :)

Кога ќе ја пронајдеш својата вистинска љубов - зграпчи ја! Минатото никогаш не се враќа за да го промениме. Една одлука влијае на целиот живот! Понекогаш изгледа страшно...изгледа тешко...неостварливо....сомнежите нè јадат од внатре...двоумењето ни ги затвара очите и нè прави слепи и затворени...а ние им уг...одуваме на светот....а не на нас самите. Сепак...послушај го твоето срце...љубовта ги наоѓа своите патишта!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom