Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Каква мрза сум значи, не можам да раскренам а сакам да викам гости. А не ме мрзеше прееска да посредам малце и да им спремам винце, сирење, чоколадо и специјално одбрана музика у позадина. Фино беше, заебавање со the ladies, па посета на пивница за crossroad blues, прилепски фраери. Ми фали мојов фраер сега да го позамарам малце пред спиење. Пошо е 4 саат, а тоа е шмизларско време:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
После некое време сфаќаш дека му збориш на бетонот и зјапаш у мермерот. После некое време сфаќаш дека гробната тишина што ги пара ушите ја сече само твојата плач.... После некое време сфаќаш дека си имал голем човек до себе... После некое време ти недостига - многу ... После некое време сфаќаш дека болката е само твоја...
После некое време се фаќаш себе си како плачеш над стари фотографии и талкаш по спомените... После некое време се исправаш и продолжуваш сам...
Ноќва музиката ечи страдалнички. Последното танго завршува. Животот не запира.
Ми недостигаш, татко !!!

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Зашто не сите имаат среќа во љубовта, не му се погоди ни еден асолен дечко на братучетка ми, а девојчето симпатично, паметно, не е некоја распуштена-ма да таквите поубава среќа имаат. Таман реков овој е добар за неа, тој бил бетер и од другите, да нема време со девојката да излезе а со другарите по цел ден е.Требаше со нив да одиме на одмор сега ништо,:( сами ќе одиме ама друго е со друштво.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Драга,
Со душа чекам 13ти, се иде на незаборавен и долг одморр :)
И кој ме тераше да си доаѓам у Тетово од 7 сабајле децава од комшииве се дерат човек неможе да спие, и сега баш сакав да си прилегнам малу али на комшииеве им текнало сега да бичат дрва :rolleyes: затоа седи си у Скопје и мирна ти глава :).
Ај идам да ручам.
Бацка :*

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Драга,
Ме немаше одамна, ама морав да ти пишам сега.
Конечно малку живот и во твоите постови. :cuc: Ти вдахнаа анимација, Кајги. :vozbud:
Дааа, ги имаш смајловците вратено назад. Добро, не сите, ама и ова е нешто. Колку да мрда нешто, од време на време. :icon_lol:
Морам да ги употребам сега, долго време ги немаше.
Патем, овој ден ми е така, некако чуден. Ваљда ќе биде добар, ајде.
Аплицирав. За недела дена ќе има резултати. Ќе биде добро да ме примат. Стварно, ама не само мене, туку и некои други што аплицираа. Имаме шанси, не дека не. :pipi:
Ми се гледаат филмови. Ама онака стари, одамна што ги немам гледано, за да ме потсетат на старите добри времиња.
Ќе те подружам уште некоја минутка. Имам време.
Тука сум. Не бери гајле. (y) (ова за да не се лутат стариве)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.737
Поени од реакции
13.507
Passed down to you.

Less than 3days remaining. What can i say except that I'm so excited for leaving this so wretched place.

So says Saladin...

I

indigo child

Гостин
Драга,

:icon_lol:

\m/ :sneaky:

п.с. Не ми е веќе интересен животот, ни музика не ме интересира сеа -.-
Скужив дека неам интереси -.-
Стварно -.-
Све ми поминуе после одреден период -.-
Кретен -.-
Сакам апарат бе паа -.-
Ае да пуштам некоја анаљиза -.-

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Жешко. Осамено. Кило сладолед со набутани малини внатре. Whild nothing на рипит и онакво, чувство на тупоќа и полнење со празнина.
Паркетов да прозбори, да ми направи друштво...
Малите деца, а можда и мажи, мочаат во кревет.
Што знам јас, превише думам за свои 23.
Еднонасочни бранови.
Можда на погрешен ќош се вртам.

М. Исцедена, ко лимон за болен дедо.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.733
Поени од реакции
34.312
Omg tina ke stanuva hipster!

На другата страна од границата WHAT THE FUCK? Фригидни, сенилни, грозни БАБИ. Умрете.
Идат да си ладат кожите, but bleed all over the атмосферата дека некој каснел ебени 15мин, не ладела убаво климата, и слични куродрвења со time span од пола саат па нагоре. И ај, трпев, али за секс коа почнаа да зборат, ги чекале некои дома, со спремна салата, коа почнаа цицките да си покажуват, колку и ја има исончано едната половина WHAT THE FUCK?

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Dear Кајги ..
Sometimes I really 'wanna shut down my self ..
I just 'wanna close my eyes, and lay like that all day long ..
I don't 'wanna hear life sounds,
I don't 'wanna see dumb pple,
I just 'wanna lay down, with a cold beer in my right hand..

Lots of love,
Seni<3rita

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Драга,
Жешко е, досадно е... деновиве како да не се разликуваат еден од друг.
Ич не го сакам летово, главата ужасно ме боли со секоја промена на времево.
Ме теши помислата дека август ќе го поминам во Швајцарија, на ладничко. Далеку од сите.
Ќе си ги средам мислите, ќе си ги средам чувствата... Ќе научам по нешто на француски :)
Ќе биде добро, се` ќе биде добро.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драгаа,
Мноогуу напорни ми се деновивее се сум под стрес ајде што помина државнава матура сеа ме копка дали ќе ме примат на Факс!!! Аман Веќе нека поминее сее!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom