Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
The awkward moment when you are sooo sleepy and you have morning erection almost all day long.

Денес беше чуден ден. Полн со непријатни изненадувања. Почнувајќи од рикнати рутер, печатар, монитор, три напојувања, се надевам нема матични рикнати, поради факин EVN, кој факин фејл од фирма. Враќајќи се од терен видов неколку сообраќајки. Сончаница... Татко ми го фатила полиција како збори на мобилен.
Имав некои планови за низ град активности, ама си викам, бегај дома... има денови за развојни планови и нивна реализација.
п.с. да ја поздравам ХИЧ и да се извинам за доцнењето со фотографии.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Мило,

Жената е единствено суштесво кое умее да плаче и да се смее за една иста работа, а уште повешто тоа да го прави истовремено.
Да мило да! :(

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги, многу интересно си поминав. Се надевам утре само среќата малце повеќе ќе ми се насмевне за да нема потреба да сум „блокирана“ од глупави околности во најинтересното. Булшит! :D

Aurora-Borealis

Едно дејче :D
Член од
22 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
101
Драга Кајги,

Премногу се нервирам за непотребни нешта...Знаеш ли колку е глупаво кога не вреди да се нервираш за нешто?
Еее...да знаеше!
Но, тоа е...што да правиш. :rolleyes:

Ајде, биди поздравена,
The-Untouchable
-x0x0-

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Еден од first world problems решен благодарение на менталитетот, на клише народот што сме. Што секоја мајка плусминус повеќепомалку e hoarder. Многу ми е убаво, си најдов нешто одамна изгубено. Иронијата е што беше под милето..
Tие пост-модерните ствари што стојат врз секој ебан предмет у соба. Али хеј, life is a beach.
wat?

Остани ми поздравена.
The-wot
xxoo

S

smexy

Гостин
Lets just see how much I can take:D
I've been labeled the greatest masochist of all time.:X3:
Ascetism rules! \m/
Lets confirm that status.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ги молам полубоговите да ме поштедат од паметувањето како тие се над сите кои ги опкружуваат и како поседуваат ултра-rare способности, особини и бла, бла, бла и да ме остават да си уживам во мојата обичност и неуникатност.
Фала. <3

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
кајги.. почнав на пракса веќе ми е 3ти ден. у курац збеснав од досада 8 саата не станав од столов.. барем да ми дадеа нешо да работев вака клатам .!. цело време

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
времево заебава в крај :eek:
вчера реков КОЛКУ УБАВ ДЕН ДЕНЕСКА и ете ти сега....
имам нешто работа денеска ама ако ми заврне НАЕБАВ.

инкау овој кој будала е чоек, а колку убава му била песнава:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич навистина ли вие жените вака гледате на светот?​

Статус
Затворена за нови мислења.