Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
T

theTinule

Гостин
Брат, зашо hardcore people become лигави when they fall in love?!
Значи...-.-
Многу се лејм. -.-
Не дека ја не...ја по природа еднаш си бев лигава.
Не дека сеа не сум.
Не дека сум хардокр.
Мислам....ја не сум заљубена, а лигава.
Тоа по природа сум хардкор.
Многу глуп филм е No Strings Attached, не знам зашо таква глумица се нафатила да сними таков лигав лејм филм.
Ајт. Идам Евероне Саѕс И Лове Ѕоу да го глеам, нешо у лигаво муд сум -.-

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

после вчерашниот одличен ден, денес сум особено тажна :/ ама ќе помине, само да се наспијам ;)

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
ДРагааааа
Колку прекрасен ден. Денес направив добро дело - спасив едно повредено врапче :p :D
И ме касна комарец на устата - страшна бев
ахахахха

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Да знаеш дека залепеното претходно искршено стакло, никогаш повеќе нема да биде истото.Ниту пак јас.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Драга,
5 дена ладење на Мавровско езеро, без Скопје, небитни фаци,... Глупостите кои се насобрале за тој период во кој си отсутен од виртуелниов свет те шокираат! Не знам до каде ќе одиме вака... Се мора да има свој лимит.
И да, ме нервира кога некој пред да ти го прочита коментарот стиска `одговори` на првиот збор кој индиректно го погаѓа во Ахилова пета.
Ајде поздрав, имај пријатен остаток од викендов :)

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

To be or not to be? The question is not now, ама за брзо ќе да е. Ебате, никогаш не сум имала олку комплицирани ситуации во животов. Не за друго, самата такви ги прам пошо си ја врзвам глата шо ќе речел Петко, шо ќе речел Рајко. Тури им пепел. Ајт.

Чао.

едит: П.С. Не се комплицирани, се филмам пошо неам попаметна работа

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Ахххх Драга кои неподобности!
Добро бе некој толку не може да препознае дека некои работи ги кажувам со толку сарказам и иронија, што работите ги сфаќа толку озбилно.

• Tαммι •

Гостин
Кајг,
морам да ти признаам..мноооогу ми е досадно. Не знам зашто е вака тапа на нет, никој нема..сите се излезени а јас дремам ко луда дома. :(
Иначе шетнав малце на кеј и доста опуштено си поминав...сега сум си таква цела во стилот на "whatever" ама ипак имам некое тапа чувство. Не знам зашто така, можеби затоа што ми се спие а? Ае ќе почекам уште малце може ќе дојде некој да ме дружи ако не правец кревет и комирање до утре. Ајт љубов до тебе.
:love:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Пред саат време дојдов од работа.... и сеа треа да си легнам пошо утре сум прва смена.
Реченицава пола саат ти ја пишуем од шо ме мрзи да куцам, а и од самата помисла дека у сабота вечер ја не сум излезен и треа да си легнам у 12... (n)
Ајт поздрав :X3:

T

Torchyrus

Гостин
Аххх Кајги Кајги , не сум бил само јас да седам на кајгана и фејсбук во ова време дома ... имало и други како мене (n)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сигурно нема да ви пречи што ќе е на англиски. Многу потресна приказна според мене, цел ден на неа мислам...

I was walking home from school that day, listening to music and not paying attention to anything. As I was taking a break at a bus stop, a girl in a bus nearby started screaming. I looked back and saw her pointing out the window, and I followed her stare. Out in an unfenced yard were 3 guys. Two of them standing, one of them was on the ground bloody. The taller of the two men had a baseball bat and was about ready to smash it into his head again, when they realized a whole busload of people were looking at them. As the bus driver radioed in the 911 call, the other man, who hadnt been doing anything, took a pistol out of his pocket and shot the guy in the head. At this point the whole bus was in shock and glued to the morbid scene. The two men got into a car and sped off. When I came home I was visibly shaken. I told my mom what I had just seen. Then she got scared, she said "You're moving with your auntie and uncle in Bel-Air." I whistled for a cab and when it came near, the license plate said "Fresh" and it had dice in the mirror. If anything I could say that this cab was rare but I thought "Nah, forget it, Yo homes, to Bel-Air!" I pulled up to the house about seven or eight and I yelled to the cabby, "Yo homes, smell ya later!" I looked at my kingdom, I was finally there, to sit on my throne as the prince of Bel-Air.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Бев кај него. И како поминав.... како може? Кога сум со него секогаш поминувам екстра. Помина еден час а почна да ми недостигаат неговите прегратки, бакнежи .... Го Сакам:love:

S

Shimamoto-San

Гостин
Big up for Big up fest. (ок не баш, имам многу забелешки кон техничкиот дел ама ајде нека пројде)
во секој случај it was a nice evening wwwoooooo :D
p.s. i don't know, i don't care, or at least i pretend :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom