Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Како е тоа кога некој силно сакаш, а нема си поима дека ја сакаш. Ти тоа Кајгич сигурно си го осетила. Тебе сите те сакаат, а твоето срце е за... Ти Кајгич не маструбираш, си немаш работа со телесни течности, кај тебе бејби све е платонско....Без вулгаризација, без клиторис, без воздушни оргазми, а пак те сакаат... Сега и официјално, може да те почестам еден џин тоник а?

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
И денес пак на факултет, да видам резултати дали има и видов само две оценки и монгу сум задоволна:) а оние професорине абер немаат да стават резултати, ги чекавме да дојдат на полагања, а сега за да стават едни оценки требаат 100 години. Мислев дека ќе заминам порано дома, ама останав, бевме со колешката на кафе со еден интересен професор:). Значи не сум го извртела факултетон толку колку денеска :) Ама добро е што немам за учење и можам да поуживам малку повеќе.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ....

мислам дека овие два дена се исцедив од смеење, особено денес!!! Луди се скроз!

T

Tetro

Гостин

Зошто само кај мене е толку жешко, мислам.
Си купив чоколада, ама кога си дојдов дома ја оставив да одмори малце и после ко ја фатив гледам, растопена. :D
Сега ќе ја растворам во млеко, ќе ја направам течна. Одамна немам експериментирано во таа насока.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
yo bitch.
си шетам по дома гол, денес сонцето на базен ме изгоре. сеа сум црвено-бел, и ништо не можам да облечам.
tnx u 2

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Шо дене е утре? Петок највероватно или Сабота или Петок или Сабота. Сабота изгледа.

омлет^^

There are no stupid questions, just stupid people.
Член од
19 јуни 2011
Мислења
198
Поени од реакции
38
dear,:love:

i am fucking tired:sleep:... бев на прошетка низ Македонија и задоволна сум... но се чуствувам ко јајце на око...или ај да не се налутиш ко кајгана/омлет.:X3:
+ i am fucikng sunburned... :(
Чаре.....сеа се мачкам се еден крем и ciao ragazzi у кревет..
еј знаеш што....
Магаре у купатило....:ROFLMAO: o_O WTF?!

ај отидов да спијам пошо незнам више што зборам. :love:

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
Драга К.
ако седам дома зошто сум седел нели требало да одам на воздух, сум бил само пред ПЦ, ТВ бла бла, ако сум излезен зошто не сум идел порано нели раат сакале да си легнат луѓево, сум скитал, не сум знаел кај ми е домот и сл....:confused: а да прашам што ме раѓале воопшто кога за се им сметам????
ај ај факс чекам да завршам (а немам ни почнато Ч) ) и чао тути, адиос амигос. :D
ај стварно пријатно

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Срце
Си полагав матура поштено така убаво и квалитетно и мислев дека после испитите ќе ме тресне некоја инспирација ама ништо. Свесна сум дека не знам што сакам да правам со животот понатака и само си дрндам во место. ИНСПИРАЦИЈО КАДЕ СИ ТЕ ЧЕКАМ ТРИ ГОДИНИ????

бај да веј денес трета смена ште биде весело.

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
К.
Многу ми е ќеиф што некои ти се избришаа, и некои ти се вратија.
Ептен!
:)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Фак оф бе... пожар во единствениот диско клуб што работи во Битола. Прилично многу чад и гужва за надвор. Ме изгужваа ко крпа. Со душа чекам да отворат нешто летно, оти вака не го бива, ама ич. Кај бери 400 луѓе, натре 900 кај ваква гупост..

И да, сите шо не си ги плативте пијачките, да се вратите назад и да си платите па да си одите.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

Денес бев на плажа. Првпат годинава, конечно! Сета охридска „шема“ беше Потпеш и Канео :LOL: Иначе, обожавам да сум во друштво на 15/16 годишни фуфици и 20 годишни другари, сеир на велико! :cool:

Папа :*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom