Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
E

elena.

Гостин
Драга,
Колку и да ме повредил, сеуште ги има најубавите очи на светот... Звучам ебано лигаво, знам, but can't help it sometimes. И да, треба да легнувам, и тоа го знам. Wish me luck for tomorrow, љубов, чао.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
После година дена се собравме конечно сите и не ми се верува колку е се различно. Зошто луѓето се менуваат???
Не го сакам овој живот, сакам се' да биде како порано :( И ми се плаче

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Драга,
Сон не ме фаќа, а треба у 7 да станам..
Ма идем да гледам некое филмче и таман ќе пројде времево.
Биди ми поздравена :*

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Добра сум, се држам.Полека си го враќам стариот живот на живеење но ќе гледам да вметнам некои промени за да не биде толку монотоно.
Вчера имав навидум убав ден, ако не го броиме сонцето што пече во 3 саат и смрдеата од зоо:).
Денес, почеток на една нова недела, недела полна со предизвици и искушенија.Се надевам ќе ја издржам за да имам сила за наредната и тако даљe.Се надградувам бе.Чуството засега е одлично:)

T

theTinule

Гостин
A wise man sat in the audience and cracked a joke.
Everyone laughed like crazy.
After a moment, he cracked the same joke again.
This time, less people laughed.
He cracked the same joke again and again.
When there was no laughter int he crowd he smiled and said:
"If you can't smile on the same joke again and again, why do you keep crying over the same thing over and over again?"

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга

Некогаш едно малечко девојче прашало како да ги зачува работите што навистина ги сака....На тоа некој мудар човек и дал песок во рака и рекол да го стисне.Но колку повеќе девојчето го стискало песокот толку тој побрзо и истекувал меѓу прстите.Тогаш девојчето рекло -Но,песокот ми бега...Мудрот човек се насмевнал и повторно и дал песок но и рекол раката да ја држи овој пат отворена.Девојчето го послушало,ама во тој момент задувал ветер и и го однел сиот песок.Девојчето со солзи во очите рекло-Ниту вака не можам да го задржам.Тогаш човекот повторно и дал песок но и рекол да ја чува дланката во форма на лажица,да биде доволно затворена да го заштити песокот,но и доволно отворена за тој да може слободно да стои на неа.Девојчето направило како што му рекол човекот,и песокот останал во раката-доволно заштитен од ветерот,а и слободнен да не се лизга низ прстите.Девојчето било пресреќно а човекот и рекол-Ете така ќе ги задржиш работите кои навистина ги сакаш...

• Tαммι •

Гостин
Кајге...време е да излезам од собава да го исклучам компјутеров и да отидам во бољи живот..што викаш ти а? :)
Ајде ..бидете ми поздравени, се читаме вечер.
:love:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

за овие 48 саата јас имам спиено само 7. Нели не е хумано? А што е најинтересно вчера бидејќи ги имам најдобрите другарки на светот, кои секогаш ти излегуваат во пресрет, јас после работа се шетав саат ипол на топлото низ градов и ги чекав да дојдат, затоа што оние дома требале да ручаат. Аха, а мене што ми се тресеа раце дека немав цел ден јадено и дека немав ни спиено ко што треба, не е битно. Уште па ноќеска на роденден отидов и денес пак на работа уште рано сабајле. Денес уште во 9 ќе си легнам. Многу ме разочаруваат другарите во последно време, а таман си помислив дека се ми е како што треба. Ај ќе помине. кис4е за тебе

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Драга, знаеш какво е чувството кога ќе го пробаш најубавото кафе ever и потоа секое следно ти е тапа? А знаеш па какво е чувството кога и да посакаш го пиеш најубавото кафе ever не чувствувајќи никаква потреба за друг вид? А имаш ли претстава како е кога секој твој обид за убаво кафе е безуспешен? И кога никаде не можат да ти го подготват тоа кафе? Е не знаеш. Боље да не знаев ни јас.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Утре треба да идам да ми зимаат крв. Уствари денес требаше, ама ... ама ...
Мхм, не можам против тоа :( Посилно од мене е. А утре иако знам дека нема да ми биде пријатно има да зјапам во the Needle. -.-
Wish me luck, прво за да го поднесам тоа; второ, за резултатите да се добри. <3

омлет^^

There are no stupid questions, just stupid people.
Член од
19 јуни 2011
Мислења
198
Поени од реакции
38
Љубовче,

поминаа точно 28часа и 47минути а јас немам склопено око...се чуствувам high...не дека ми се случува прв пат но сепак....многу рано ја отворив ‘‘летната сезона,, ....сеуште сме 20ти јуни а јас се чуствувам вампир..знаев дека летово ќе биде повеќе изморувачко одколку одморувачко...ма нема везе...незнам ни јас што зборам..А да одам да си легнам??? Или не...?
Не,не сепак не....Ќе се подосадувам уште маалце вечер ако искачам у ред ако не пред 12 у кревет....мора да се вратам на ‘‘стариот живот,,... Ма што зборам јас.... Naaah bullshit !

Anyway, кајги ти посакувам убав ден полн со мислења,допагања,нови членови etc etc -.-

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
ДК,

Некои луѓе *не* знаат да пишуваат, па тоа ти е.

Очите ми се бумбар... отидов јас на спиење.

Поздрав.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Драга,
Заглавив денес во Играчницана, се чудам како го напишав и есејот од 1000 збора. Е навистина сум луда, што правам уште тука? треба во 6 да станам:confused:... bye

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
НАЈДОБАР ФИЛМ - ДЕФИНИТИВНО !!!
СЕКОЈА ЧЕСТ ...
Незнам дали ќе ме импресионира друг филм ова лето, ова беше мнооогу силен, позитивен впечаток ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom