Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Shimamoto-San

Гостин
Јајце,
Одамна немало ваква вечер, сите пијани ја трезна :) ...Возбудливо!
Ме истепаа, ме потурија со алкохол, ме изнавлечкаа натаму наваму, изигравав дежурен трезнач и убаво ми беше :)
Ги сакам Јајце, и незнам што би правела без нив!

E

elena.

Гостин
Кант, Кант, Кант, Спиноза, Спиноза, Кант, Кант, Шопенхауер (некој идиот во прашањана го пишал Шопен Хауер -.-), Хегел, Хегел, Спиноза, Кант.
Од тоа се состојат последниве неколку денови за мене, драга. Јас реков дека сакам филозофија, но штo е многу - многу е. А патем, денес бев и на театар. Fun fun fun. Се гледаме од среда...почесто. Те сакам, океј? Ама периодов е подобро да сме на пауза :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Драга,

Излив на нервоза, ми иде бокс у ѕид да удрим од што се јадем! Али не... само по биро овојпат. :mad: Све у пм!

Поздрав. :giggle:

С

Сатори

Гостин
Драга,
фразата само пријатели е измислена за да не мора некој само да живее со тоа дека некоја личност не и нешто повеќе, туку и да се потсетува на тоа секој ден, да пати, да завидува, да умира полека секој ден, дел по дел и на крајот со насмевка да се заблагодариш за тоа.Лажат дека ќе го изгубиш ако ти стане нешто повеќе, веќе си го изгубил кога си почнал да го гледаш некој така.
Fuck it, I was never a friend type ... not with him anyway. ;)

• Tαммι •

Гостин
Добро утро Драга.
Ми се спие многу ама пусти договор ќе се седело цела вечер :(. Немаат луѓево попаметна работа па ајде ќе киснеме на нет. Не другар е на работа трета смена па мора да го дружиме греота е. Утре идам право на ручек па се враќам и идам на скитање..осеќам дека ќе биде долг денов.
:love:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Драга, ова е веќе 39-от час во кој влегувам, без сон. Ми дојде период на несоница и вишак енергија која не можам да ја потрошам иако бев во Струга цел ден на свадба, се изнапив секакви алкохоли да ми се приспие ама не бе, џабе е. Можам пешки за назад да тргнам пак :D
И така нема никој буден тука, ќе си пуштам филм :) Кисс <3

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
Кајганке...
си ја загубив алката... како шлакната ја барав 2 саати, буквално...
ми се плаче ми се рика :( :( :( :( :(
толку ми значи, да иде се у пм.

Ми се плаче. Само тоа знам сега.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
пајџам на колена и те молам...заостри ги критериумите за влез...нека има некој IQ тест...шознам......

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.687
Поени од реакции
31.680
kajgano mori.,
go poddrzhuvam predlogot na ali g ., ama sho ako se sluchi obratnoto pa vaka shutracite go pominuvaat ., ko lamansh da si go preplival:eek:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Леле ако џабе потрошам 20 мин. за да го симнам "Avatar" :mad: :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Ти ебам денот.. -_-

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Ми остана уште еден есеј, ау никако да почнам да го пишувам, па и тоа 1000 збора, не знам од кај да почнам:confused:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Passed down to you...
Киша око Крагуевца. Неизвесност ама у позитивна смисла.
Се сеќам као Љевин во првите редови на автобиографијата негова. Секој ден излез, и пак нешто недостасува ма колку и убаво да сум поминал. Треба промена, осеќам.
So says Saladin.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom