Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Lucy in The Sky

A girl with kaleidoscope eyes
Член од
8 март 2009
Мислења
304
Поени од реакции
34
Кајганаа... хелп ај нид самбади хеелп нат џаст енибади..
Зашто ништо неможам да научам?
Дали ќе си ги расипам оценките сега.. на крајов на полугодието?
Смотана сум.. Знам.
Ај барем нека вреди неучењево.
Од наредната недела друг лист.. (Се надевам).

Член од
26 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
12
кајгано!!! оваа мајка ми многу ме нервира :nesvest: неќе да ми дае пари да се шишам! а јас сакам сега да се шишам и ја мрзи да иде до банкомат да извади... мрцина!!! ме напиња утре да се шишам а мене сеа ми се шиша... кои глупости ги пишувам у п.м. ама шо да праам се нервирам и неам на кој да се истурам па ми текна на тебе кајганиште низаедно... :)
сакам да се шишаааааааааммммммммммм............ :cuc:
фала шо ме ислуша, пријатно :salut:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Драга Кајгана,
за НГ нема да сум во Македонија.. Ни за Божик.
Пред да платам за картата се предомислив. Не знам ни сама зошто... Некако... Во моментов не ми треба да сум таму, за промена сум среќна и расположена и уживам.. Не знам колку истото ќе биде случај во Скопје...
Здравје, во февруари ќе си се вратам дома...
Не знам колку ме прави ова ненормална, ама ако...
Поздрави

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Д.К.

Денеска е денот кога свечено си простувам за тешката глупост што ја направив.Само сакам да го одбележам овој момент во било која форма,од причина што во спротивно ќе си се убедувам бесконечно дека не било глупост.Глупост беше.Тешка.

Damn...толку беше? Мислев дека нема да биде толку лесно.Благодарност до личноста која успеа да ми всади толку љубов према сама себе.Океј,ова е иронија,али ич нема веза.

Еве една вистина,колку глупости досега сум направила ихиии нема потреба да се трудам да се потсетувам ни на топ10,многу тежок избор би било,ептен.А сигурно дека од утре нема да престанам да ги правам,во тоа сум апсолутно сигурна.Такви нерални очекувања немам.Шо да правам кога сум роден шизик,секогаш одам на ризик и секогаш ќе одам,тоа е посилно од мене.:toe: Не сум само сигурна како шизиците реагираат кога губат,можеби треба да поработам на тоа да не се акам толку од земја,ептен нешизички момент ми делува...

Ова беше прилично гаден период,мислам на последиците од мојата глупост.Тоа "После дожд доаѓа сонце" некако ми е пренапомпано оптимистичка и неадекватна за мојов случај,али дефинитивно сум сигурна во тоа дека ништо,ниишто,па дури ни мизеријата не трае вечно.:smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Драга!:pipi:

Ного се изнервирах саа шо паднах на спортска и тава на двојна шанса :tapp::haha:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
со што ли оставам впечаток на машко? For the love of God, ми стои толкаво Ф на крајот на имено! Глеј! AlternativeF! Гледаш? Ф! Female! Жеееееенско! :pipi:
А ова телефонов ќе го скршам! Ми заглавува, спор е и ми каснат пораките! И тоа откако сам си направи апдејт стана ретардиран. И сега не знам дали не ми одговориле на порака или монго решил да не ми покажува. А може е така и зашто имам 1000 пораки во инбокс, кој би знаел... :toe: Ај ќе бришам утре, ме мрзи сега...
Иначе добив виза (немам биометриски пасош), сега се спремам за авантурите на Индијана Џонс и Цеца (татко ми што успева да го промаши секој излез/влез на автопат и Цеца се знае која е *мислиш дека има некој друг што си ја вика колата Цеца?*:kesa:).
Ме зачудува тоа суштество што ми ја враќа способноста да чувствувам и да уживам во порака составена од ":)" и слушање без апсолутно никаква друга причина освен да ми слушнат и да слушнам глас :pipi:
Друго, драга, немам што да ти кажам. Од мене толку.
Оувр енд аут,
Н.

К

Кики.

Гостин
Драгааааааа....

како си? што има ново? ти пишувам не знам после колку време.... тапа сум знам, ама тоа е, немање време, факс, и ред др работи ама нвм.
да сакав да ти кажам дека не знам по кој пат само ке се жалам хехе
туку, ич не ми е до смеење, катастрофа е што не можам да научам дека на луѓето не треба да им се верува ама баш ИЧ. не заслужуваат бе кајгич.
ама глупавата јас не мозам да го сфатам тоа :tapp::tapp::tapp: ( не знам уште колку вакви да ставам ) и сега целосно сама, ама онака целосно без некое друштво, без дечко ( хахаха ова е најинтересно т.е. ново ми е ама ај) и си викам аман више човек да не може да ужива во животот . пу:jaj:

ајт чао се изнервирав сега
бац кајгич

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ех.
Се полнам. Утре Жлустовци, пиво и троа женскарошка прошетка. Може и некој полузаводлив поглед да џитнам на Дали, барем еднаш.
Денес двапати љубов, еднаш Рајски колач со чоколаден прелив. Па испотена ко првооделенец на физичко, од аеробик дома.
Обожавам кога имам списанија еден куп што одмараат очи. Тривијални содржини, реалност што е Отаде, како да ми го спасува мозокот посивен од размислување за куп нешта.
Имам потреба да врескам. Онака, осаменички. Во некоја пренатална смисла. Бебето кога се проѕева во матката, можеби вреска... Ете, така сакам и јас.
Таксират се ближи, еуфорија се нижи.
Мошне се саморазочарувам зошто дозволив да не се филмам повеќе.
Ја чекам Џулиет единствено. И малку Хладно пиво.
Џабе читам Маргини, кога содржината ме нервира и ме тера да се замислувам дека сум обичен примерок што мисли дека е неконформист. А уствари... Се плаши од конфликти, овдешни. Оти не се конструктивни, туку пикаат во ќош... Што знам јас па.
Дрдорам во четврток навечер.
Спиев и сега сум како крокодил.
Друго...
Што ако ова заврши во мојата глава и умрам онака, индиферентно и инфериорно?
Никому ништо:pipi:
Ни прва ни последна.
Тоа е цинизмот со кој моето идиотско дупло его пробува да се справи...
Пријатно Кеј.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Леле.
Не сум знаела дек вака мојт да се десит.
Си мислиш нешо си мислиш и оп... нешчо третооо.
Море мал е! Штинкар.
Леле се радвам.
Радост.
Радост.
Радост.
Ама нема да ти кажаааам :baeh:

Член од
17 март 2008
Мислења
77
Поени од реакции
2
Draga,mila K
Shto da ti kazam,t.e. od kaj da pochnam.....si slavam rodenden cela nedela...no Samo so moite najdragi...i srekjna sum shto gi imam,moi,svoi...luduvame,kroime plancinja,si gi sakam najmnogu i me sakaat ushte tolku :)... ne vikam deka e lesno,nitu teshko na patot po koj trgnav....Ponekogash se prashuvam dali kje izdrzam,no znam deka za sebe moram...zoshto utre,utre kje sum srekjna...dojde vreme koga nikoj i nishto ne me interesira i koga znam deka srekjata lezi samo vo mene i za mene...E sega,dobro da ne preteram,lezi i vo nekoj drug:smir: i zamisli,se raduvam na sredbata,na spodelenoto vreme,na slushnatiot glas....ma se raduvam,samo koa bi mozelo da e tuka...barem pocesto:) Aj da ne se zalam mnogu,neka tera kako i da e :wink: a do togash jas pak kje si pagjam,stanuvam,smeam i po nekoja solza kje si dzitkam,kje si krojam/ime plancinja...ali najbitno sum si spokojna...A sea so zdravje,dosta e za denes...zurki...Marakana i Beni po kojznae kolku vreme,moite lugje i jas...preubavo
...dosta e,idam da spijam,utre e raboten den :pipi:
So ljubov,pochit i sve po spisok,tvoja
N.:back:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Конечно петок..

Умрев у она школоно од досада..

Пак ме мрзи да фатам книга..:kesa:

Те сака

Насмеаната:back:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Шеќерзад

Ти пишувам после дого време а причината е огромна.
Сабајле ми стигна писмо од ЗАМП(здружение на авторски права) во кое се вели дека ми е префлрена огромна сума пари(нека остане тајна) од авторски права од странство за песната со која пред 4 години ја претставував земјава на детски евросонг.
Татко ми отрча у банка и чекам да ми каже дали е вистина.
У мегу време од возбуда пробувам да учам, се тресам и гладен сум ама неможам да јадам.Полудувам.Толку!
Чао

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

On and on the rain will fall like tears from the stars...и така натака.
Не е интересно кога само врне ти врне а нигде го нема сонцето да те огрее...
Ама ај peace will come to me а?
Викаш?
Ептен би сакала.
Периодов е тиња и ништо не е ко што треба да е ...Само жените што си ги сакам највише и тоа е тоа...

Ајт ојдов до продавница:toe:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Шеќерзад

Ти пишувам после дого време а причината е огромна.
Сабајле ми стигна писмо од ЗАМП(здружение на авторски права) во кое се вели дека ми е префлрена огромна сума пари(нека остане тајна) од авторски права од странство за песната со која пред 4 години ја претставував земјава на детски евросонг.
Татко ми отрча у банка и чекам да ми каже дали е вистина.
У мегу време од возбуда пробувам да учам, се тресам и гладен сум ама неможам да јадам.Полудувам.Толку!
Чао

Се врати тато.Да да да да да да да да вистина е........вистина еееееееееее.
Ко гром од ведро небо паднаа еден куп пари и не ми с еверува......аааааааа фала ти Господе, фала на ЗАМП што се такви срцки, аааааааа

M

M del Mar

Гостин
Лејди добро утро...добар ден како иде редот...
Јас добра, демек :pipi: се нервирам денес иам 7 часа, втора смена и последни часови пракса, мн ме напнува проф и дома си идам нервозна :tapp:
Иначе да...не се замарам и среќна сум!:wink: тоа е новината која што требаше да ти ја соопштам али поради одредени причини немав време...па еве сега...
Иначе се чувствувам огорчено, нз како да сум премногу сурова спрема луѓето :tapp: али на крај краева ич не ми е гајле, чим никој не се замара со мене и не го интересира ондак...не сум должна да бидам мајка тереза спрема апсолутно никој.
Чао пријатно остани во добро расположение :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom