Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Драга КАЈГАНО!

Фала му на бога ми помина банот. Деновиве се десија толку разни случки што има да се изнапишувам. Иначе да ти кажам добра сум, а за ново сега ќе ти кажам. Прво .. во школо е онака едвај чекам 31 Декември! Е сега имам проблем со љубовта. Кајги зарем машкиве се муваат/се во врска со нас женските само за да им дадеме?! Омг .. вчера бев нервозна и тоа премногу, ми се чинеше дека ако беше некој до мене ќе го убиев. Не ми е јасно машкиве ( поединци ) што си мислат. Дека ако те сака девојката или муваторката треба да има односи со тебе, а ако не сака тогаш не те сака и ништо не чуствува. ОМГ! Сакам објаснување на ова, се надевам дека ќе го добијам некогаш и негде. И драги ако мислиш дека јас планирам на 15 години да ја изгубам невиноста, СИ СЕ ЗАЕБАЛ! Боже господе! Сеуште не ми се верува по тоа вчера. Ии да сакам некој да ми потврди дали во денешницава машките се со женските само заради секс !? Епа мили " мој " ако мислиш дека треба да си најдеш таквА, БАРАЈ СИ СЛОБОДНО! Пошо јас не сум од оние леснине ( курвичиња) со опроштење. Тоа е!
П.с. Песнава си ја посветувам на себе, пошо така се чуствував вчера а и денес.
ИГРАЧКА САМ ТИ БИЛА НИСАМ ТО ЗАСЛУЖИЛА !!!!!!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еј колку ми се спие, како би легнала да одморам, ама нема. Обврски си се обрвски, нема бегање од нив. Богами наредните недели ќе ми бидат оган и пламен, главата ќе ми чури, ама нема врска, тоа е што е. Денес врнеше... Јеееее, си се шетав на дождот, макар што чизмите ми се напунија вода, ама јас си бев среќна. :manikir: Сите ме сметаат за луда. Е ако де. :pipi:
Сега си се враќам на моите анализи и на Бжежински...

...дива јагода...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Дwага кајгано, преку кур ми е, ама и кур ми е двор ми е.
Ми се ребрачи некој од ќотек. Знам, не чини тоа, ама шо да прам, шо че прам, ми се ребрачи до посер да здробам некого од ќотек.
Онака, спортски.
А да, и уморен сум, ми се спие.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Хај.
Денес Фликс е видовит, баба Ванѓа е пустиот.
Чак и режисер бииииил. Видееее? А јас во темнина цело време живеев.... :( *и*

И да, д дијл ис дан. Ќе вииш баш. Ама јас сум во право. :)
Ај сеа чао, да и честитам на рок кејт родиии. :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Од кај да почнам ма?
А да, три дена по ред легнував у 5 сабајле и станував у 9... Подочњаци до колена симнати имам. Сабајле се дупнав од учење (и вчера исто), а денес у школо ни џитнаа димна бомба за да пушачите свателе како ни е на нас непушачите во нивна близина.
А шо и јас се гушев заедно со пушачите?:nesum:
И да, после 3 час си отидовме пошо цел чад се крена нагоре накај 3ти спрат и беше гасна комора ала Хитлерчо си поигрува со нас...
Како и да е, интересна беше идејата, само малку смрдеше:wink:
Коа се вратив дома си се наспав ептен убаво... Цели 3 саати:) Денес сè е поврзано со бројот 3 бре...

п.с.Кај нас у школо фали да се тестира уште нуклеарка. Пријави за обични бомби имаме на куп, ете ја и димната стигна денес.

Gone for south, гладиус:salut:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Кајгано
Денеска денов онака на школо стандард смеење:toe: 5 часа милина редно е ние да проживееме живот да си одиме со 5-6 часа а не по 8 да имаме : ) и така кајги си дојдов дома седнав на пц па после тоа легнав одморив 3-4 саати после тоа братучед ми ме разбуди:toe: сеа чекам да почне филмчето на сител и така:helou: а моментално праам муабет со еден дечак во стечај е тој ама ако

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Бев во кино:vozbud:Предобар филм:vozbud:Звучам ко попалена тинејџерка, не?
Енивејз, како што кажав, уживав во филмот и тоа бесплатно, привилегии си имам бе:pipi:.
До сега гледав како дождот паѓа додека пиев макијато и се смешкав со љубовта.
Мојот ден е исполнет заклучно со вечерва.Откако ќе го испијам чајчево ќе си легнам, знам дека мирно ќе спијам.
Бацки!:back:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Драга..мојаа кајганиЧкааа
..Многу сум среќнааа, а незнам зашто али мн.мн онака хухууу:vozbud:
Ејј утре идам на натпревар..Т.Е на некоја квис за прва помоШ, сообраќај и општа култура...Јаки сме сигурно ќе напраиме нешто ај нека ми е со среќа!!!:salut:
Иначе утре не идам на први час (хемија) зашо цел час испрашува, а јас неам поимаа ништо! Така да нема да идам ќе спијам:))
А и сеа се спремам у сабота изглеа у маврово ќе идам ќе се собереме поиШее убавО ќе ни бидее:back: Ај те сакам најмногууу

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.795
Драга Кајгана
Ауфвидерзен за вечерва
се читаме и пишуваме утре

M

M del Mar

Гостин
Лејди ме нема да пишам а?!?Епа ме нема!
Ништо ново на запад!Се е опуштено...демек...
И глеаш нема што да ти се пофалам да ти се пожалам кога веќе знаеш...затова не те напнувам...
Ајде чао, пријатно остани во добро расположение...:wink:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Убаво, се` убаво кога мислиш дека ги познаваш луѓето, нивните ставови, личности, карактери и намери. Ништо не знаеш и нема да дознаеш! Никогаш. Освен оној пат кога ќе мислиш дека си во состојба да процениш. Тогаш највеќе ќе те боли. Кога ќе се опуштиш на своја рака и ќе мислиш дека си се издигнал на ниво на психолошки познавач и аналитичар, а всушност си изманипулиран. Не ќе ти е убаво. И така. Тоа си ти, очајна направа, со фацијални изгледи дека „читаш“ животи. Не знаеш за клептоманите, прељубниците, соседите што се гледаат во 2 часот по полноќ кога другите спијат, за чизмите, тропкалата... Ниту за смислата на постоењето. Да не работиш во Собрание?

O

Out Boy

Гостин
Кајги,
од утре ќе почнам да применувам една констатација на мојата омилена форумџика: leandra. Таа убаво си има констатирано: “штета што некој не го сфаќа сексот како игра и задоволство“.

Јас одев со глава во ѕид, обидувајќи се да си докажам нешто себе си, во кое сеуште цврсто верувам, но гледам, нема практична примена во реалноста.

Затоа, од утре -со нова визија за светот: нека се гонат по ѓаволите сите мои е*ани принципи. Немам што и на кого да докажувам. А имам да надополнам мнооооогу испуштено време и моменти!

Цмок! :back:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Драга...
Настинка бе... Леле ќе си пукнам :uvo: Зошто јас?
Не е фер! :nerv:
Чао.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Срц,

Изморен сум многу, ем ненаспан, а за 1 час ме чека пат .:uvo: Инаку, се средија некои работи кои ме мачеа, само уште малку јас да се средам и ќе биде се во ред. И страшно ми недостига...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кајги,
од утре ќе почнам да применувам една констатација на мојата омилена форумџика: leandra. Таа убаво си има констатирано: “штета што некој не го сфаќа сексот како игра и задоволство“.

Јас одев со глава во ѕид, обидувајќи се да си докажам нешто себе си, во кое сеуште цврсто верувам, но гледам, нема практична примена во реалноста.

Затоа, од утре -со нова визија за светот: нека се гонат по ѓаволите сите мои е*ани принципи. Немам што и на кого да докажувам. А имам да надополнам мнооооогу испуштено време и моменти!

Цмок! :back:
Само не ја заборавај заштитата и уживај во животот,гледаш колку е краток за да се замараме со принципи,морали и религии :)

Туку Драга,јас сум во исчекување.Ја пуштам целата среќа на светот, што на некого во моментов му е најпотребна.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom