Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Кајганченце, помина денов... најстресниот ден во мојот живот..помина и тоа :) Чекаме резултати, wish me luck! <3
Ај со среќа нека ти е :)

Ништо кајги, со оваа на мсн си зборам :):)

S

Shimamoto-San

Гостин
Кажи ми ма, како секогаш успевам нешто да пропуштам! Кажи ми како секогаш успевам нешто да заебам? Во крвта ми е. Се надевам дека нема да се заебам.
you hold the other line, i guess?!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ееееј да ти еем напушениот муабет :)
Се вратив во времињата..
Во времињата коа бев малецок! На, толкав!
Коа игравме quake 2 на сони у Милка! Лелеј, медови! Со големите коа играв коа ме тепаа цело време дур не се научам!
Даа! Металците ко ме носеа по кладилници! Ко ме носеа со нив на пушенки!
Леј! На соулфлај ко ме носеа!
Времиња пеер! Уше тоаш го викав, пеер! Пеер. Од шиљо го прифатив тоа :)
Ех, џанкер стар.
Ама лабав е сеа, се среди. Не е више ципа.
Ех :) Ко крадевме кајсии од кај Марио у двор! Никад не не дозна XD Сеа да ме дознае ќе ме убие! XD
Коа игравме жмурка на топка! Коа игравме граница маало на маало! Грррррр!
Боже колку сум бил луд тоаш XD Цел ден на нозе!
Во 7 стануеш, школо, ладење у целодневна до 3, си слушаш музика, јадеш! Јадеш у школо бе брат XD
Нешо такво ќофте пире а у! Некад муфларско нешо па пребираш се мрштиш! ((:)
Времињаа! Па фудбал 2 саати, па дома!
Дома само се појавуеш, ручаш и те нема пред маало до 12-1 навечер XD
Боже! Памтам стапче ко си носев да можам да ја стиснам тројката у лифт! кекеке XD Копиљ! :)
Ко искачав со дваефче у маало! Бабау! Се мислиш дал сладолед и чипс, дал сончоглед и милка, комбинации, варијации, пермутации! ((:)
Коа како! Отепуење надвор, ни вечера ни бутур! :)
Ех. Времиња, безгрижни времиња. Чиста мисла, мирен сон. Љубов. Искрена. Детска.
Курење со џамлии. Качување по дрва, кошеви! Праење бункери!
Леј! Праење грутки од земја шо ги остававме да се сушат и се гаѓавме! О_О
Каакви цигани сме биле ((:)
Ептен се вратив назад денес со мислите. Ми фали тој филм.
Изгледа како растеш во маало, се движиш по тие непишани хиерархии, по тие касти..
Кој каде стигнал...
Леле, времиња.
Тоа ќе го сонувам вечерва.
Сонувај луцидно.

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Драга,

Чудна работа како плановите можат да се сменат толку брзо. Чудна работа како можам целиот живот да си го замислам уште сега и да е тотално различен од оној што си го замислував пред еден месец. Навистина чудна работа...

Среќна сум, многу. :X3:

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Тукушто завршив семинарска за УЛТРА кратко време, али непрекината работа во текот на целата вечер од 2ипол отприлика до сега. Барање материјали, склопување на содржината и превод од македонски на италијански. Во моментов сум гладен, ми се оди у ВЦ, ми се спие, сум изморен, ме болат рацете, и г*зот од седење, воспалени мускули оти вежбање вчера, седење денес... на Винампот ми свири Shogun feat. Emma Lock - Save me (Walsch & McAuley remix) ...

... и се ОСЕЌАМ НЕВЕРОЈАТНО!!! :D Се осеќам повторно способен!!! Способен за големи нешта!!!

Благодарност и до Watchlist за помошта околу дел од содржината. :p

Имајте убав ден сите што ќе стигнете да ја прочитате пораката!!! ;)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ех Кајги,
Утре ми е роденден. Овие 3-4 дена немам нешто посебно да ти кажам па затоа чекав за да ти соопштам дека ми е роденден. :sneaky:
Нема да биде нешто големо, најдобрите другарчиња, а за тие што ме викале да и одам а јас нема да ги викам, на фејсбук ми е скриен роденденот така да...
Цел ден си одмарам по дома, релација кревет - пц и обратно.
Уживај во малите нешта. :)
чiа0.

еј бтњ ќе заборавев, листа на фил гуд песни според мене:
  1. Foo Fighters - The Pretender
  2. Eminem - You don't know
  3. SOAD - Toxicity
  4. 50 Cent ft. The Game - Hate It Or Love It
  5. Kid Cudi - Day'n'Night ft The Crookers
  6. Eminem ft. Lil Wayne - Drop The World
итн итн...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Мала,
знаеш како требаше да изгледа? Требаше јас и тој заедно со ќебенце под нас да седиме вечер гушнати и да го гледаме затемнувањето... О да, романтична сум еднаш годишно и тоа у најнезгодно време...
Наместо тоа:
Јас-качена на својот кров со мобилниот во раце, снимам.
Он-седнат над книга ѕирка од својот прозор за да види.
awwww <3

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Последниот испит го полагав денес, ми остана уште еден есеј да напишам и готово, може да се почне со славење уште од сега:D Ај да одам нешто секси да облечам да го изненадам мојон хехе, одамна го немам видено. Одох да се спремам за в град. kiss

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
еееееееј ма
само да ти кажам дека навистина почнува да ме нервира Васко Ефтов:mad::mad: ми наликува се повеќе на гејски платеник - пион
а и самиот е од таму(потеклото негово де)
причина плус е ова http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FHGQ88kFy1s

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
Драга
се сложувам со членот над мене, тапа е вечерва!!!!!!
оваа недела почнав на забно и сега треба да носам протези :eek: but way????
утре треба да ги земам бе, ќе се убијам.
инаку од вечерва ќе почнам да вежбам и онака не одам никаде.. ооооо јеааааа.....
`кој ќе има после секси тело??? ...............................................................................................................................................................................................................................ЛАВ се разбира`

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Драга Кајгана
Преку глава ми е од изморени луѓе кои живеат животи кои не ги сакаат и работат тоа што не сакаат да го работат. Деновиве сфатив дека луѓето не се такви од што се лоши и расипани по природа, туку бидејќи се слаби и огорчени. И не можам веќе да гледам како во секунда од позитивна атмосфера и емоции, од пристапување со благородна намера наеднаш се станува толку мрачно и грдо, и тоа е синџир, секој доаѓа насмеам а си оди гневен, неверојатна работа. There`s nothing exquisite about all of this, and I like only exquisite things.

?

..........

Гостин
Кај се старите емот иконички? (возбуда) и (тоа е тоа) употребени по 65454141654 пати во некогашниот подфорум политика, и на темата Русија најголема сведска сила, добар сеир се фаќаше таму, смеење до солзи..........убави времиња беа тоа..

И аман веке со темте: Матура и Специјални воени и полициски единици...

Чао...

Ax,, нема спас!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom