Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
My dear..
Been there, done that.. И не, не е смешно. I hate being put on a test. I'll blow things up. Just to let you know :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.350
Поени од реакции
30.712
ах... камо зад тие лоши плуканици испишани на твоите страници да стоеа вистинските луѓе кои имаат црева да ги напишат.
изгледа тука пишуваат само алтер егата.

T

theTinule

Гостин
let go of what you can't change.

Е АЈ ! -.-
=.=
(со три)
(со четири)
(со пет)
итн. итн.
><
><
><
><
><
><
><
IDAM DA SI GLEAM ROMANTICEN FILM I DA SI PLACAM ! -.-
--- надополнето: Jun 14, 2011 5:46 PM ---
let go of what you can't change.

Е АЈ ! -.-
=.=
(со три)
(со четири)
(со пет)
итн. итн.
><
><
><
><
><
><
><
IDAM DA SI GLEAM ROMANTICEN FILM I DA SI PLACAM ! -.-

Која лигла сум станала жими СВЕ. Ми се иде да се натепам. Бокс у фаца. Не бе, со шатган. :D
нејќам бе грди смајлиња да ми се појавуваат. ЕХГФУСДХФСЕКЛ.
Идам да глеам филм ај. -.-

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Секогаш ќе се најде некој паметен совет да дели што не чини што е забрането ова она, гледај си патот не ме задевај. Ама не е проблем не може некој толку да си си каже свое мислење колку јас што можам да игнорирам.
А и овај не се јави, сигурно јас нема да му се јавам него, не знам што ќе излези за помпата за коњот за магарето. Ццццццццц ама ако фин сум пристоен.... додуша важи доктрина ако се правам на будала не сум будала тоа секако. Ама тоа е.

Џабе одиш секоја Недела сабајле во црква свеќи палиш кога устата ти е затруена, а мислите ти се погани. Ме прашува дали сум забележал дека овај не остава ништо да помини ниту жена ниту девојка од неговиот поглед, мислам во ред ама не може на секое само со курот рамислува гледај си ја тука масата, тоа негово однесување носи беља голема со него.....

А и уживам бе, се заврши работа и сум опуштен максимално нема ситни грижи нема обврска само уживанција.....

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Конечно завршив за оваа година!Сега следува вистинското одмарање и не замарање за ништо!Ќе гледам што повеќе да се изнауживам во летово зашто отприлика знам што ме чека од септември, и нема да биде на арно освен ако не ги наполнам фул батериите:)
Идам кафенце да си праам, последната слатка цигара да ја испушам со него, па да поглеам Californication па после тоа пак нешто ќе си смислам:)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДџК

Тоа што неможе да се купи со пари, може да се купи со многу пари. А тоа што неможи да се купи со многу пари, се купува со кредит. Дефинитивно. Само за убо нека е...Досадно у п.м. да незнај чоек шо да прај. Некогаш ем имам одвишок енергија, ем немам на шо да ја потрошам...

T

Tetro

Гостин
Ја засакав песната и уште ја сакам. А и девојчето убавко...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Само слушај. ПРЕКРАСНО!

I opet sam dijete
opet idem u duboko
tu gdje ne vidi se dno
i ceznja je moja dokle seze oko
dok se pozdravljam sa njom

Dusom prolaze tihe jeseni
draga proljeca zlatnih boja
blagoslovi me i dozvoli mi
da se oprosti dusa moja

Dozvoli mi...

S

smexy

Гостин
Иам Planeswalker у deck.
Thats awesome.
Everyone go feel bad about yourselves.

edit:Новиот на Symphony X!
МАМАТА!
Awesome ко мене!

T

Torchyrus

Гостин
Кајгииииииииииии ааааааааааааааааааааааа
Значи вечерва сум се раскинал од смеаааааааааааааааааааааааааааааааааааа неможам да дишамммммммммммммммммммммммммммммммммммммм :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Кајганченце, помина денов... најстресниот ден во мојот живот..помина и тоа :) Чекаме резултати, wish me luck! <3

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Драга Кајгана и заборајв да ти докажам сеа..
Се осеќам подоле од гомно.. Кој сум јас да судам што и како треба да биде.. Јебига се дешаваат такви ствари,али криво ми е што овој пат стварно мислев дека е поинаку, али заебан по кузнај кој пат..Али нема везе животот оди натака. Се останува да добри спомени и некакви надежи дека за момент ќе избегнеш од светов дека за момент душата ќе го пронајде твојот мир..Упс која душа бе? Зарем некој има душа на светов ? Полни се демони и неблагодарност.. Читаат онака само како што им одговара... Нема везе јас сум лојален карактер и останувам на сето она што сум го кажал и ветил. Боли душава кога молам некој да ме слушне, но не.. Нивното его ќе ги убие.. Епа јас ја немам силата, ни вештината да го достигнам нивното ниво и да барам нешто, нешто што не ми припаѓа мене.. Оди и не враќај се, не заслужвам јас ништо во животот..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom