Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.122
Поени од реакции
25.555
Ми се повраќа од новиве преработки на стари песни нарочито од Dance me to the end of love на Леонард Коен во свинг-кабаре верзија, и им фали уште јебано одвратна Лајза Минели во спот.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Драга,
Што е ова генерацииве што идат, ни книга не фаќаат а плус уште некој да пишува место нив.Морав да да му пишам на брат ми за матурава, ми беше жал, барем да помине, којзнае што направил. Ми отиде пола кредит :) ама не ми е жал, тој само нека положи. Многу си го сакам :) иако понекогаш на нерви ми оди.

С

Сатори

Гостин
Љубави,
бев во депресија недела дена, па бев лута уште некој ден и на крајот завршив среќна.
Чудно е тоа нели, како кога не очекуваш, ќе ти се пружи можноста која што ја чекаш повеќе од година. :giggle:

S

Shimamoto-San

Гостин
Понекогаш ме боли главата...

I think that all the silence is worse than all the violence
Fear is such a weak emotion thats why I despise it
We scared of almost everything, afraid to even tell the truth
So scared of what you think of me, I’m scared of even telling you
Sometimes I’m like the only person I feel safe to tell it to
I’m locked inside a cell in me, I know that there’s a jail in you
Consider this your bailing out, so take a breath, inhale a few
My screams is finally getting free, my thoughts is finally yelling through.

I wouldn't want hurt, i wouldn't
And I wouldn't wanna to do you harm
All of us came in trough the same door
Now would you let me sleep in your arms
All of us will very soon be leaving
We were brought here, soon we will depart
Now i don't care if someone says i'm foolish
Cause while i'm here, i'm singing from my heart..

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Еј... само чекам да почне...
Кој прв? Кој прв? :D

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драгано...

те запоставив нешто а?Да ти се пофалам ,денес бев во Штип и си купив сандали.А утре ке одам да си земам свидетелството (во Струмица).А во сабота тргнувам на одмор и 10 дена нема да се видиме..

You will miss me!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.428
ММЕ кој прв почна??
За темава? Гладиус... :D

Негооо...

Passed down to you...
Интересно е да избегаш за момент во друго време. Друг начин на живот, друга храна, други обичаи... Па и друг воздух.
XIX век сигурно е моето време. Ми недостасува уште еден DeLorean...со запрега за секој случај
Вечерта осеќам ќе биде интересна.
So says Saladin

П.С.
(ај нема врска)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.035

Хаваиските острови кгн .. чао :ROFLMAO:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Драга..
You know sometimes it's just like..you know it's..aaaah I give up..So since when there are tourists in my city..I mean what is there to be seen in this crap of a town ?! I can't, I just can't.. Туку остај тоа..
Не ми е јасно како постојат толку луѓе без чувства.. Интересно му е да си играат игри со други или што е ?? Можам јас веднаш да го поправам тоа,само да добијам дозвола и не чекам многу.. Ќе им го спуштам егото на најниско ниво, па ќе можат малце подалеку од носот да гледат..
Sorry dear I'm a little bit cranky today. I need some sleep or to punch someone..Е кај е брат ми кога ми треба најмногу..
Почнувам со интезивно спортување и насочување кон мојот стар начин на спортски живот..No drugs,no smoking,no drinking..Yeah right..
Утре треба да одам по оценките, а во колку сатот да ме отепаш незнам.. И ќе се разочарам..and i will have to kill someone. That's not a problem I have a big list of my most wanted.. I wanna play fifa, you've got some batteries on you ??
I know everything, but I'm scared to tell it :) Yeah I'm a pussy признавам.. But don't be scared, everything will be alright at the end, just to rush in it, wait a moment,take a deap breath,I'm right here, not going anywhere (yeah that's the small problem..)
Настава во природа човече.. I wanna have a small boy or a girl next to me and just play with them.Laugh at their carelessness before they turn into some disgusting pesons. Take me as an example.I am those bad things I talk about others.I need to change before lossing all my benefits..
Ајмооо lets do drugs..Се шалам бе бегам да јадам..

T

theTinule

Гостин
Aj nekoj neka mi kazhe kako se vika zhichara na angliski ?
Mora nekoj da zapamtil shto pishuva na zhicharata na Vodno -.-

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке

и многу збунет период сум,
незнам кај ми е главата

толку сум опсесивен, што некој тоа го нарекува љубов зависи кој како верува, што се мачам себеси толку што мислам дека ќе спобудалам деновиве ако продолжам така

прво излегување одма почнувам да запознавам типки не иде вака.. кога ти е замутен умот што и да направиш е грешно ебате

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кај манекенкава на профил пишува пријателот: Ако не беше фејсбуков на куров ќе се рекламираше. И оваа кликнала дека и се допаѓа е ама слатко сум се насмеал.
и одам и знам дека не трееба да гледам натаму ама што да правам кога очите без контрола таму ми одат, што да правам да ја сменам рутата по која го шетам кучето изгледа, аааааааааааааааааааааааааа што да правам со себеси.
Парите доаѓаат и си одат, во последно време повеќе си одат отколку што доаѓаат и нема никакво значење тоа можеби ооооооооооооооооооооооооооо ееееееееееееееееееееееееееее тик тик тик бооооооооооооооммммммм............

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom