Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Passed down to you...
Се` во погрешно време.
Љубов, амбиции, желби, резултати.

Ми треба еден DeLorean.

Друго... Викендот иако поминат најубаво, се осеќам ко во меѓупростор.Како шо некад пееше Cris од Coldplay

Are you missing something?
Looking for something?
Tired of everything
Searching and struggling
Are you worried about it?
Do you wanna talk about it?
Oh You're gonna get it right some time

И така до недоглед.
Коа ќе биде тоа SOME TIME?

Коа ќе забележиш дека се обидувам да ти пратам знак?

So says Saladin

P.S.
Osiris on the road to wake up.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке,

кога си заслепен.. ама баш ништо не гледаш, и да ти е пред нос не гледаш, го гледаш и пак не веруваш.
дури и да си силен објетивист како мене, тешко е да прифатиш нешто. Надеж, хаха , секој си мисли дека е посебен, дека ќе биде.

Си правам филмови како што мене ми одговара, мислев дека навистина е така, дека таа мисли на мене секој ден, дека има некои ја си игра божемски, дека има игнор и незнам уште какви работи, дека таа мисли како јас што мислам на неа 24 на ден, ебате, тешко е да прифатиш дека усфари таа може ич пичка не ја боли за тебе. Ебате,
ај од кај знаеш може навистина е така, но .. кога сака да си дојде вистината и од нигде ќе те стигне преку радио бе хаха
алоооо не сакав да знам,

и што сеа се чувствувам како гомно
-.-

место да учам ми ја растури вечерта крш

proud_89

Legenden sterben nie!
Член од
17 јануари 2011
Мислења
147
Поени од реакции
87
Драга Кајгана!

Заљубен сум во моето Југце. Последните пари ги фрлив на менување на кариките на моторот али љубов. А ќе го оставам само наредниве 3 месеци, пошто одам за Дојчланд, ќе работам, и ме фаќа страв, та за работата та за југцето. Да можев да си го зеам во возот со мене, ќе си го спакував и ќе си пиев пиво со него нон стоп.

Љубов...јебига :(

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Драга Кајгано ака Сина Крв

Ова е ултиматумот, ова го достигна врвот ама многу касно некако хахха ..
Keep up the good work lad, I'm proud of you..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Драга

Почнува една гадна недела ипол со матурава. Само да помине, само да ја положам има така фино лепо да се налокам :p
Ама утре е најважниот ден.......мацедониш се полага не е играчка работава.
Боже дај ми снаге да ми проџе уторак :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кејеејуај

Си легнувам со надеж дека утре денот ќе ми биде попродуктивен од овој. Морам да забележам дека луѓето не смрдат по автобуси само во вторник и петок, туку и понеделник навечер. Изгледа прават психичка подготовка за утре.
Ме фрка главата и сега ќе идам да си се акнам од земја и да си го догледам филмот од вчера.
Битно љубов на сите страни, кои поблиски, кои подалечни.

Најт.

S

smexy

Гостин
Интересна ствар е шо коа ние зборевме,вие уште праевте осмици у пепељара,а ние бевме фолијаши и коспираси дегенерици.
Сега демек,вие сте тие со некоја си развиена свест.
Ма пушете кур бе.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.494
Поени од реакции
8.008
Драга Кајгана, вечер заминувам за Белград, да ја испоштувам другарка ми Ирена Мила која има изложба таму. Да го видам чичко ми, а богами и братучетките ако се во Белград. Да ја видам зоолошката која набрзинка се разгледува за 2-3 саати.

Едини бед ми е што во неделата се испеков ко рак на сонцето на паркингот кај Борис Трајковски. Сега се мачкам со креми за побрзо да ми заздрави кожата :(

Во меѓувреме да ја пофалам ХИЧ за одлично реализираната акција за собирање на стара облека.

И за крај еден едит: Почнав да ставам фотографии на Flickr и на оваа фотографија најдобро и оди сега за сега :)

Во саботата бев на работилница за фотографија во YES инкубаторот и да кажам дека Владимир Велјановски е одличен професор. Чекам да отвори фото-клуб за да се зачленам таму, за да го надополнам она што ми недостасува кај моите фотографии.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Кајги денес шо зготвив едно пинџурче со лукче ммм по мерак! ептен сум си задоволна(се правам само да не учам) ама нема везе:p

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Значи најмногу мразам некои кога зјапаат, да не може човек и на рат да излезе низ град. Покрај што зјапаат па и ќе речат нешто. Најмногу го мразам градов поради ова, не ми се верува во другиве градови вака да прават. Затоа за неколку месеци се селам од гв:)

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга

Се е добро кога добро ќе се заврши :) Имам некои ситни грешки на тестот ама добро е задоволна сум. Среќна сум. И да на крајот нема да помините колку воздшки сте направиле,туку во сеќавање ќе ни останат моментите кои ни го одзеле здивот....
:* :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Вечерва кој каде со неговите, јас сам... Изгледа ќе си одам.:(

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Passed down to you...

Returning to my old customs. Not forgotten neither forgiven myself for the mistakes I made these past years. But I cannot go on like this. Need a fresh blood for the old customs to rise.
So says Saladin.

P.S. Little less conversation - little more education.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom