Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Вчера бев на средба со минатото,затоа денес не станувам од кревет. Не очекував дека толку добро ќе поминам,сретнав ликови од минатото,ликови кој денес изгледаат прекрасно. Се чувсвувам добро,мислите ми се заглавени на една слика,на една вечер,импресии. Како стареат луѓето,изгледаат подобро.
Ајде нека ми заминат од мамурнава глава,ќе ги сретнам повторно,наскоро,во друга околност,чувствувам...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Абе, ќе си умрам од мака некој ден, ако во меѓувреме не умрам од мрза.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Чеј драга моја, не те замарам неколку дена, ама сум фриииии..
Free. I am free. No ganja can make me feel this free. I am free like everything in the world that is free. I am free.
И да не заборавам. I am free.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.673
Поени од реакции
34.142
Ah, се сеќавам јас кога бев во обид да бидам од гетото. Кога пишував овде како животот не е фер и е многу тежок yo! Дека господ е фегет и прави малер магии врз мене, дека ми се умираше like a brotha, yo! Ама, ми помина yo. Сега кликам овде само за да ве читам, да ви се смеам и да се мотивирам. Дека ми е преубаво, пресупер, пресјајно. И дека треба повеќе да уживкам у тоа yo!

5 сабајле сум се распишал за емоции yo! I'm so deep in the closet, I'm finding Christmas presents.

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Драга Кајгана

Има ли шанса да потрае ? ( Распустов )

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кayghano,

Компликејтед лајв си терам јас и гајле си неам. И она што ме иритира највеќе е што знам дека не треба да е компликејтед и дека не е убаво да е така, ама ми се уарни у последно време начинов. Уште само два до почеток на лето за мене. И тоа иднава недела се. Се надевам ќе ги средам и ќе можам да се препуштам на прелистување на разумот мој кој и онака не е баш во своите најсветли денови периодов. Да не детализирам многу многу, најбитно е дека сакам одмор, сакам безгрижност и сакам слобода. Сакам место каде ќе можам да направам што сакам и на никој да не му биде гајле за тоа.
Скопјево станало помало од најмалото село во државава. Едно движење кое не е предвидено да го направиш се дознава во рок од еден ден па на долго и на широко се расправа за тоа. Вчера кога почнаа да се кажуваат работи за луѓе што ги знам, кога почна да се збори демек како тоа неверојатно било така да направат, да постапат... Крај - сме станале оговарачка нација, ама до максимум.
Интересно е да слушнеш некој трач од време на време, ама ОД ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ. А не вака, ти викаш: Шо има ново? Како си?, а добиваш одговор: Леле вчера (рандомиме) да знаеш кај бил/а и што правел/а...
АМАН ВЕЌЕ...

Постов излезе многу подолг одошто очекував, ама стварно ич не ми е гајле. Ипак тука си за вака некој ко мене да си каже што го нервира, што му е убаво и слични глупости.
Ај да не замарам веќе, пошо и онака она што го сакам да го кажам не може да ми стигне во еден пост од причина што ќе го вртам истиот муабет, ама ќе го кажувам на милион различни начини.
Биди ми поздравена, а јас одам да ја фатам книгата физика.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Draga problems,priblems and again problems...(love problems :cautious: )

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Family.
Duty.
...honor.

Нека им биде. I'll do exactly what they want. I will stop wasting time writing and talking about pointless philosophy for shitty people to idolize me. I will stop being irresponsible and childish. I will, dear database, stop lingering about waiting for happiness, and i will forget it's and her existence. I will be the best drone in the milky way and i will even shit obedience. I will marry some intellectually barren woman and she'll crap out a bunch of generic obedient kids who will adore their omnipotent grandma.
I'm getting shit-drunk and wasted tonight.

Untill a better day,with all the love,

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311

Кога ке дојде време јас да ја свртам страницата?

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга

Овие 2 дена се напнав себе си со повторување на досаднион матријал...И утре ќе биде исто знам.Ма нема да жалам за ништо само нека помине матурава во најдобар ред. И после тоа ќе ми требаат неколку дена да се наспијам и да надополнам за изгубеното не проспано време :) Работите што се случуваат околу нас се важни да,ама начинот на кој ние реагираме на нив е 2 пати повеќе важен.Одам право во кревет на спиење, зошто шашма ми е во главава, цел ден над книга го поминав.Очиве сами ми се затвораат.

Па...Добра ноќ:sleep:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom