Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Aиииии кој гавол ме тераше да спијам
Главата ми распукна
Па згора на тоа доагале пак цајканите
Факале нешто.
Којзнае дали ке средат.
А и немам ништо јадено цел ден.
Ама мора да признаам дека спиење и грмење е комбинација из снова.
Вечер ке продолжам а утре тоа што не го направив денес.
И така :pipi:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Пијам ракија со мезе таратур и оди Анбелија по 56 пат....

Ллелеллеееееееееееееее лекогрешен лелеллееееееееееелле лековерен :je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Драга,

После подолго време, ја само да те поздравим. Успут и да ти кажем дека не е све како подмачкано, али со гордост можем да ти кажем дека уљето за подмачкуање сосема рационално и правилно го трошим. У целина не е лошо, само премногу обврске бе... Али ќе се смени тоа за некој ден...

Биди ми поздравена и портокалова...

:salut:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
драга. не сум спиен а не ми се ни спие. цел ден ми е испланиран после. едно не ми е јасно.. - КАКО КЕ ИЗДРЖАМ??
да не зборам дека ми идат колоквиуми и дека мора да седнам книга да фатам... ај за тоа ке ти се жалам у наредна прилика

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

леле колку беше добро, леле не се опишува. Ми се плаче од среќа, цела вечер не заспав, аууу ќе си умрам од радост.... Само криво ми е ми се потроши батеријата на апаратот неможев некои песни да ги снимам, али со телефон снимав. Лелелеее неможам да ти опишам. ауууууууууууууууу

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Драга..
Обожавам кога ќе ми фати рем фазата целосно во нецели 4 саати спиење!
Си легнуваш во 4 сабајле и си стануваш во 8 , целосно одморен и наспан :) , денов баеги голем ќе е денес :pos:

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Драга,

чувството кога се замараш со луѓе за кои си свесен дека не ти значат, а не си мрднал со прст за оние кои стварно вределе !

-.-'

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Многу често го менувам крзното во последно време.
И кога ќе го сменам, мочам на неговото сеќавање.

Ама кога некој друг само и ќе се осмели да го направи истото, i eat that sorry little bastard.
Мое било тоа...крзно некогаш. И мене тоа...крзно ме топлело навечер. Па и да е скапано веќе, засмрдено и вошливо...мое било.
And none has the right to piss on it. Heads of strangers are less costly than my sense of loyalty.

Always on the meadow. Always with the sheeps. Always ready to catch a prideful lion, falling from his climb, to put it back on the peak...
...where he belongs.
Atop my seasons of changing fur. :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Кајгана,

Како се прави повеќе време?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Избори избори избори, и не ме интересира не се замарам. Нема судбина ама има чудна космичка коинциденција :icon_lol:, а бе оти не кажуваш дека си кандидат за пратеник :icon_lol:, не дека ме интересира ама од никаде оп ти на памфлет, знам дека ќе го прочиташ постов :icon_lol:. Tребало понапред на листа да те стават вака шансите се скоро никакви за фотеља :icon_lol:.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.220
Поени од реакции
951
Хахахахахах лелеее 90% од постовите на странава се за спиење :pos:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Да беше факултетот од Април до Октомври - јас немаше ништо да положам. Толку немам волја уште 1 факинг испит да научам, а лесен е, да, да, Фрчковски и неговата надреална поетична проза. Да ставаше нов ред на секој 6ти збор ке беше некоја епопеја како од Хомер...

Нешто сум намалил со сарказмот. Фин сум станал. Сфашта. Нешо се дешава со мене очигледно...

English sentence here to be more cool.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom