Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
ДК(запирка овде треба да стои)
The feeling when you try to say something in english to make you look smarter, but you're afraid that you will have spelling mistakes and it will make you look like a total idiot.
I'm having it now.

p.s(тука не знам дали треба да стои запирка после s-то -.-) you're boring.
wait a minute... if you're boring then i have no life right?
ah fuck it.

T

theTinule

Гостин
Me come 2 u once again.
Me no study.
Me no study coz me no peaceful are.
Me knows Domenico Scarlatti 545 sonaten write.
Me knows nothing more.
Me dumb.
Me hit head off the wall in room.
Me very Miyagi style talk.
Me sayin u go the hell.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Драга :back:
Бегам утре. Се надевам нема да пропуштам ништо интересно за тоа време.
Позз.

С

Спенсер

Гостин
Д-К :)

Не ми се верува :zid::zid::zid: абе АМАНННННННН со тоа ВМРО,со тој Бранко,со тие политичари... аман веќе!!!

По цел ден на ТВ,сега и на форумов почнаа да тупат со тоа... ОВЦИ!,сите до еден,кога ќе немате леб,тогаш идете и ракоплескајте и викајте бранко бранкоо/никола никола... и сите останати:toe:

Абе многу глупи луѓе имало во државава наша :) После сме биле последни во се... па фала богу дека е така :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Еден збор: Plankter. Тоа сум денес.

Имај бинарни сништа.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајге, јадам значително помалку леб и конечно сфатив дека пуканки ми вознемируваат дигестија.

И да, на Тејлор Сфивт албумот и е стварно јак. А се чудев зошто типката се уби од награди земање периодов. Мислев дека е лоша со песните, ама напротив, јако поп - кантри музиче има. А и Аврил убива со последниот албум.

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Кајгиии ,

ова пред малку беше чисто да потсетам кој каква улога има во филмов !
Да дека уопште не сумњав, ни во ситуацијата ни во способностите,ама не ми се верува колку малку ми требаше..:je:

А сакав (!) , сакав да бидам само пасивен набљудувач, чисто да видам
до каде е спремна да иде.. Но не сум јас крива што рамнодушноста кон предизвици ми е редуцирана :pipi:
Ми паѓа жал понекад , ама C'est la vie ..

Ахх, не сум многу злобна , нели :pipi:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Убаво е времево денес, ми се свиѓа, ваљда нема да биде жешко. И морам да почнам да медитирам за малце да дојдам при себе и се да не ставам при срце, зашто тоа само ме јаде од внатре. Ај отидов.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

вечер Скопје ќе гори, а Hurts ќе го пали! Одвај чекам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! And it feels better than love!!!!!!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

Сите ме мразат денес .. кажи им да ме сакааааааааааааат!

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драгаа бее :)

Не личи ова на мене. Не дека чувството не е убаво ама...Смешно ми е... :wub: Ахх.. Збеснав и јас. Времево прекрасно е.Книгата што ја читам почна интересна да ми станува напокон.
Идам да ја погњавам внука ми малку :) И да ја изгушкам бар неа кога веќе....Ај доста зборев :pos:

Бај :back:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.277
Поени од реакции
30.602
Прешс
Зошто неможе да ми се случи бајка?
Сакам и ја ко Снежана или Трнорушка да ме најде некој шармантен принц и јас да бидам негова принцеза во некој прекрасен германски дворец...
Изгледа треба да ја подмитам добрата вила.
броукенхартед.

T

theTinule

Гостин
*зима шатган го уперуе у 6 души и пука: пињау пињау ратататата пињау пињау рататататата*
*брише пот од чело*
Xиу. Relief.
Thank you shotgun. <3

Добро бе, неморам шатган, може и да бидам Брус Ли, да ги истепам сите убаво.
Или незнам...Шварценегер, по една у грклан и готоо.
Или у гасна комора да ги стаам.
Или у логор, ко Хитлер шо праел.
Нее бе...xD
Сеа ми текна, ко Менгеле брат, ДА ГИ МУЧАМ !
Ќе зеам лоботомија ќе испробуем, можда моеш да им зголемиш интелигенција, или барем асална музика да слушаат.
Ќе им брцам клинци у ноктите.
Ќе пробам бојата на очите да им ја мењам. Знаеш какви ќе ги напраам? Уф, не прашувај.
УУУФ !
Така!
Само така со нив.
Хејтери.

Се шалам кајгано, не сум толку лоша.
Само ќе ги блокнам од фејс и нема да им викам здраво у школо.
И муабет нема да праам со никој од нив.
Така да си знаеш :)

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Ах драга,

Не можам да ја тргнам од рипит ..

God damn it !!

It makes me wanna fall in love .. :kesa:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Ова е мој 200. пост кој ти го пишувам. :smir:

Синоќа бев во театар да ја ѕирнеме толку фалената Бесови од Достоевски и воодушевена сум!!! Навистина беа супер. Трае у пичку матер многу долго (4 саати! :(), но и Достоевски немал усул во пишувањето. Една реченица - 5 километри, иди најди каде е почетокот, а каде е крајот на реченицата, но сепак толку кристално јасен во она што сака да го каже. Морам да признаам дека ми требаше нешто вакво за да ме раздрма малку. Погрешив што подолго време ги оставив рускиве класици и што повеќе се дружев со друга, многу постара литература, ама им најавувам повторна дружба, поготово Гогољ.

Ништо не се променило, човекот е ист. Се менуваат само времето, часовите, годините... ние, луѓето, остануваме исти, диви и бесни одвнатре, развратни, злобни, уморни, себични... Ние сме најлошиот вид животни. Цело време сме во некаква потрага, а ни самите не знаеме што бараме, крај не ни се наоѓа. Се сеќавам првиот пат кога почнав да го читам Достоевски, циркус! Идиот беше мојата прва средба. :) Кој генијален ум...

Викендов поминаа 10 години од нејзината смрт. Се потсетив на многу работи и колку многу ми недостига. Видов колку многу сум напредувала во животот, но повторно ја почувствував истата болка. Чудно, цела недела ја мислев само неа и се сетив на последната недела со неа, премногу болка, премногу работи кои сеуште ми го кинат срцето. Боли, никогаш нема да престане да боли. Тоа не ме прави послилна, туку ме тера да се соочувам со се`, ме тера само да мислам на иднината, оти минатото е болно, поготово последната недела со неа.

Претставава ме потсети дека повторно треба да се дружам со Достоевски, а кога ќе ми треба малку одмор ќе го дружам Гогољ, интересни другарчиња ќе ми бидат Русиве. Има избори, а Достоевски некои дела ги напишал само за нашиве (не) избори. :pos:

Владо Јовановски - БРАВО!!!

When you're near, there's such an air of spring about it,
I can hear a lark somewhere, begin to sing about it,
There's no love song finer, but how strange the change from major to minor,
Everytime we say goodbye.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom