С
сашенко
Гостин
Оуу што сум сонувал драгаааа.Една караница ненормална, се изнавикав во сонот, се испокарав и кажав се што ми лежеше на срце.Би сакал да имав храброст да го кажам тоа и во реалноста ама не е пристојно и кулутрно а и немам навика да правам будала од себе во јавност.Такви работи обично приватно ги кажувам ама овој пат се воздржав и можеби погрешив.Ама ете сонот ме спаси и се негативно што имаше во мене излезе и сега сум чист.Сега можам слободно да дишам.Чуствувам дека ова ке биде одличен ден, а можеби и одлична недела ке видиме како ке заврши.Не ветуваше многу неделва, од самиот старт некако поспано, замислено ама после ова се чуствувам како препородено.И мускулите ми се ослободија и мислите и се чуствувам феноменално.Во сабота сум на матура кај бартучед во Кочани.Ете што ке го поправи впечатокот од неделава уште повеќе.Се сеќавам последен пат кога бев таму хахахха одличен помин беше тоа.Помина мнооогу време од тогаш ама ке надокнадиме.Се најдобро драга, имај убав ден и ти и твоите читатели и членови...:kajg: