Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Оуу што сум сонувал драгаааа.Една караница ненормална, се изнавикав во сонот, се испокарав и кажав се што ми лежеше на срце.Би сакал да имав храброст да го кажам тоа и во реалноста ама не е пристојно и кулутрно а и немам навика да правам будала од себе во јавност.Такви работи обично приватно ги кажувам ама овој пат се воздржав и можеби погрешив.Ама ете сонот ме спаси и се негативно што имаше во мене излезе и сега сум чист.Сега можам слободно да дишам.Чуствувам дека ова ке биде одличен ден, а можеби и одлична недела ке видиме како ке заврши.Не ветуваше многу неделва, од самиот старт некако поспано, замислено ама после ова се чуствувам како препородено.И мускулите ми се ослободија и мислите и се чуствувам феноменално.Во сабота сум на матура кај бартучед во Кочани.Ете што ке го поправи впечатокот од неделава уште повеќе.Се сеќавам последен пат кога бев таму хахахха одличен помин беше тоа.Помина мнооогу време од тогаш ама ке надокнадиме.Се најдобро драга, имај убав ден и ти и твоите читатели и членови...:kajg:

С

Сатори

Гостин
Ако размислував пред да ги направам работите ... можда и ќе беше нешто од мене.
Али, утехата е дека вака бар ќе биде забавно, to be or not to be, ќе видиме утре. :)

П.с. 16.04.2011 ... I remember it well ... H.B-d. :)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Драга

Ризикувам да ме иселат од дома, ама мора што е можно најбрзо дома да ми шеткаат мачкини шепички :pipi:

ај сеа пушти ми среќа да се појави некој со бели мачорчиња!

С

Спенсер

Гостин
:vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

5ка на тест после година дена. Сега можам мирно да си умрам :vozbud:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Почнува да ме загрижува професионалноста на полицајците во мојот град.
Мавни што ми поставуваат прашања па дури и ми даваат глупи теории.
Па и уште ми велат:Не грижи се се ке се среди.
Да,во текот на 10 години сигурно нема.
Нека збере некој тие вересии.
Зошто страдаме од нив,probably

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Драга,

длабоко верувам дека природата е совршена, ама има направено значителен пропуст.
Код за морал .. !
Тоа е она што го има испуштено во хуманиот геном..

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Bang bang, the bitch is back, and it was about time!
Искрено, ја сфатив целата поента околу кармата. Веројатно бидејќи го осетив тоа на своја кожа. А, ако нешто највеќе од се ме смирува, е тоа што, за извесен временски период на некого ќе му се одбие нешто од глава.
Soon, soon, and if time is all it takes...i have all the time in the world.

Sincerely yours,

Просветлената

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ....

немам душа во мене. Одамна неам волку одено. Летото пристигна во мојот град. Одам да јадам!

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Драга,
денов ми почна катастрофа....
дознав дека блиска личност има тешка болест...не му останува уште многу...
ќе се потрудиме барем тоа што му останува да го помине убаво....
трагиката е што не знае...замисли го гледам во очи и го лажам дека не му е ништо...
ах.... :nesum:
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Драга Кајгана, јас имам само едно прашање. Ако знае некој да каже :) Дали од Македонија има организирано нешто за концертот на Бон Џови во Загреб? Организиран превоз и карти за концертот?
Гледав на нет, најевтина карта да купиш е 175куни и плус пат и се, повеќе од 200евра ќе отидат :(

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Драга Кајгана, јас имам само едно прашање. Ако знае некој да каже :) Дали од Македонија има организирано нешто за концертот на Бон Џови во Загреб? Организиран превоз и карти за концертот?
Гледав на нет, најевтина карта да купиш е 175куни и плус пат и се, повеќе од 200евра ќе отидат :(
Имаш организиран превоз и влезница, околу 3000 и нешто денари мислам дека е.. Провери во Југотон :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Драга,
Одамна немав играно покер на фб, и сега пак почнав, добро ми иде, а најинтересно ми е кога некои не можат името да ми го погодат зашто на кирилица ми е :pos::pos::pos:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
se chuvstvuvam super:back:
ma neeeeeeeee,tuku fenomenalno:smir:

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
Драган кајгана, времето е тапа, јас уште потапа, вечерва ке одам на турнир на фудбал (мал фубдал ) ке бркам женски,тие ке бегаат :) се ближи крајот на сесијава, а ја имам оставено 3 испита за налето, тешко мене.. :D

T

Tetro

Гостин
Ди-Кеј
Колку форумџии досега ти рекле дека си досадна?
Епа, подосадна си од времето досадно. Затоа и ќе те оставам сега да се мислиш, па и поретко ќе те посетувам. + и имам некои работи за завршување.

Ај, полесно да оздравиш, па се читаме пак. mwa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom