Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
И крај. Овие два три-дена ке бидам на мојата омилена храна, шунка и кашкавал:)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Дрфага...

утре од 6 шполгаам, а кас денес се начукав. АБожееееееееееееееееее, како ли ќе станам?

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Драга

Долго време си со еден човек, се навикнуваш на меѓусебната комуникација, уживаш во долгите разговори кои често траат до утринските часови, а од кои практично немаш никаква полза. На долги патеки, осеќаш како буквално ти се крши ногата дур ти трчаш до целта да се соголиш и да го понудиш вистинското лице, знаејќи дека пак ќе добиеш шамари кои ќе те вцрват и направат свесен за зависнота која ја создале тие наивни и бесцелни муабети.

Човек се учи.. Мене ме научија, а јас никого. Затоа што не се ни трудев, затоа што кога ќе навикнеш на некого, нема простор за изненадувања и неизвеснот. Како да се пронајде човек кој нема да се труди да ме научи, да свикне на моите навики, да ги поприми и еден ден да се разминеш затоа што истиот тој те "научил".

Дали постојат луѓе кои не се трудат да научат некого, кои не го полнат своето его кога научиле некого и сметаат дека тоа е крајот, тоа е нивниот триумф за нивните патешествија?

Дали е возможно да научиш човек кој е имун на промени, кој одново расте со секој ден?
Ќе те излажам ако ти кажам дека не пораснав. Тоа одново се изгуби во секојдневието, во стравот од промените, во стравот дека ќе посакам да научам и јас некого...

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

само да ти кажам дека станав и тоа во 7ипол. Да не се секираш.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Драга,
Станувам некаде околу 3 саат по полноќ да одам во вц. Бев поспан, темница, прст пред око не се гледа. Влегувам во вц, пуштам светло и сијалицата пука со јак блесок. После не можев да заспијам... Срцето во петици ми отиде. Да бев бос мислам и низ нозе ќе ми излеташе...

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Драга

Само да ти кажам дека ја имав најлудата ноќ во мојот живот! Совршено, ништо не би сменила, најубава матурска :)
И имам сила да славам уште 12 саати, аааау колку ми е јако :vozbud:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Кеј, абе вчера толку им се отворив на другаркиве, што на крајот на вечерта не ми текнува ни што признавав, стварно не ми текнува. И они се испоотворија иако не успеав да ги опијам. Подржување и критикување, све у едно. Ама такви моменти вредат бе, .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.005
Поени од реакции
74.286
Wish me luck кајги, за два саати ми почнува долгата серија од втори колоквиуми :)
Номално на секој факс досега ги завршија вторите колоквиуми, ама на ПМФ се е можно, и истите ми завршуваат до 12 јуни :pos:
Идеме јако <3

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Сега сфаќам зошто се самоуби електрашот со 10 просек, не можел да си го најде дома индексот :zid:
Кога ќе има огномет на плоштад да знаеш зошто е.:pop:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Така е кога сум мрзелива денес.
Ама мора да го послушам тато и да ја завршам работата.
Глуп ресивер -.- нека си го зеде самиот. -.-
Ама финтата е јас да го однесам сега,а не знам каде! -.-
Ајде гитла.

T

Tetro

Гостин
i think I'm going to get mad. :vozbud:

4/5-мора некогаш и да се фејлне.

Само толку за денес. Отидов да шетам, нема веќе работа. Од работа никој не куртулил.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.718
Поени од реакции
13.433
Passed down to you...

Конечно се опраи. ЧДА си е чда. Другото све нека биде под некој критериум на повисоки вредности. Освен играчница и хумор.

So says Saladin.

P.S. I need a drink...

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
gledam, ti arna !- me raduva:je:
site na broj:aplauz:

tolku od odmorot:nerv:
bev, vidov i ............. paradise .......:toe:
(eeeeeeeeeeeeeee moja MK - mnogu si daleku ,mnooooooguuuuuuuu, vekovi bi rekol i da znaesh krivo mi e shto e taka,a dobro mestence si za zhivot,ama........,aj drug pat ke ti kazham)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom