Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Кајги,

Се израдував на нешто мало, слатко, убаво. Срценце е.:)
А и ке го памтам дечкото на денот, да.
И ке остане мистерија зошто ме делитнале од friends. Чудно.
И нема да се замарам.
И тоа бе.
Byee

S

Shimamoto-San

Гостин
Еј ти,

Си ги дупнав нозеве од скокање. Утре не станувам за во школо и не ми е гајле, со тенкови ако сакаат нека дојдат да ме будат јас не планирам да се помрнднам ни 1 cm!
Што да ти кажам, ми ги пореди песниве, срцево од радост ми плачеше поготово коа ја засвирија/запеаа Dem gone, мераци.
На почеток нешо слабо со луѓе беше си помислив да не ќе го разочараме Џентлменов ама после се напуни па се покајав што го помислив тоа бидејки мириснав многу видови на мишки.
И така си пеевме песни за мир љубов и слични работи, си рипкавме и тоа..
Среќна сум.
п.с. само ми недостигаа две мали деталчиња од круцијална важност за да биде вечерта комплетна, но не се жалам, за првото no money, за второто можам да почекам! аххх!

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Е ова веќе ти се вика патетика !!
Некои луѓе не заслужуваат ни да ги жалиш..

Сочувство за искомплексираноста :smir:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке ,

незнам до кај сум со материјалов, го знам ама не го знам, имам два дена за задачите, да совладам некој вид да извадам некој поен мора.
Од теоријата ваљда 80 посто ми се сигурни.
Физикава да ја положам после полесно ми е !

уште месец дена имам испити на секој 5 дена.. се кладам дека уште првиот ден кога ќе завршам ќе нема да знам што да правам, ќе ме фати досада хаха , НОТ

Ако се откачам од сите што ми се планирани ќе бидам мноооогу среќен :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ми фалат деновите коа можев да ти кажам шо не ми се сфиѓа у животов...

....

LOL jk xD

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Кајгии,

Толку беше. И на тоа му дојде крајот.
Го слушнав и стручното мислење.
Ајде да верувам дека е така.:)

Незнаеш како ми беше во бус. Ми идеше да расклоцам се живо и диво пред мене. Не ми се верува дека се воздржав од коментари.
Не ми се верува дека не им пререков ништо бе.
Грд народ.:nerv:

И ајде уште 15 дена се. Нека си летнат побрзо.
Одамна ми е тесно во клупиве.

Знаеш, криво ми е што го гледам останатово кафе во чашава.. жал ми е што ке остане.
Ама немам време.
Ај може ке ме чека кога ке се вратам, или пак не!?
Ако не го шмркне некој, ко по обичај..:pos:

С

Сатори

Гостин
Dear Loved One (like you are my one and only Love(maybe you are)) ... There is a land called Passive Aggressiva, and I am their queen.
Можеби навистина е до мене, знаеш, знам да бидам екстремно фина кога не треба со луѓе кои не заслужуваат да постојат, ама ете, ме омекнале сите години на цмизрење и плачење и патетизирање и кенкање на суштествата околу мене (себеси се вклучувам секако) па сум станала така добра, така невина ... NOT.
Океј, ќе му ебам матер кога ќе го видам, ебате моронот неспособен ебате, после толку време на факс не ни знам како изгледа од што е неприметлив, он на мене зашто сум ги имала сите поени од есеј по Трудово.

Јок, нема ниту така да се одвива целата таа комуникација, премногу сум пристојна за да го направам тоа, ама сериозно.Ќе заборавам, ќе се насмевнам и ќе кажам дека страшно многу го сакам предметот, го разбирам и сум посветена на она што го работам? Добро звучи? Нормално, на Правен сум, ако не знам да лажам што друго треба да знам, нели?
There is a land called Passive Aggressiva, and I am their queen.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Го сакам ваквото време
Те сакам тебе кајгано
Ве сакам сите.
Срцки сте <3 !
Много сам хепи..:je:
Isn't that great?

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Најдрага :) Вечерваааа Prom night <3 Инаку јас одлична среќна задоволна ^_^ Се чека вечер,ахх незнаеш толку измешани емоции имам,колу брзо поминаа овие 4 години.Се на се беа години за паметење, и да ќе ми недостига средново :) И универзуме вмешај прсти да ми се исполни желбата важи? :) Среќна сум сега ама тогаш би била пресреќнаааа,па сега на тебе оставам.
: ))
Бај сега идам да се доспремаам
Те сакам :back:
Твоја Бании

Г

Господ

Гостин
"My conversation with Veronika" is a prequel to "Veronika decides to die".

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.899
Многу сум глуп..
а бре што сум глуп..
глуп сум дефинитивно..
конечно дознав дека сум глуп..
Па ја кога ќе се изглупирам нешто,или се осеќам ко глуп си кажувам..не сум увек најпаметен ко тебе , ти си увек на "нивоУ"

Бај д веј кајгано,глупо време не престана да врне.. ама времето најмал проблем :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
RAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWRRRRRRRRR !

Ај не те замарам.. Многу е, жими тебе...
:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom