Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Да ти кажам веќе не се замарам со никој.
Ако она ми води инат, што ја е*ам не и одам по газот.
Едноставно одмарам.
Преку онај ми е од се.
И ти си ми досадна веќе.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
ДК,

Вселената се шири и секој ден работите се оддалечуваат една од друга сè повеќе.

Така е и со мојов ум - ми лета на сите страни сè побрзо.

Но крајот се гледа.

Уште малку...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Прво и основно колку пари ти се доволни да кажеш доста е, нема потреба од повеќе и дека не е важна цената што треба да се плати за да се достигне недостижното. Нема среќа во тоа се изненадив дека тој ја бркал таа работа, а верувам во нејзиниот збор него кој да знае дека тој човек е без чест, не е важно колку пари се во прашање туку несреќата која ја предизвикуваат неговите акции, ау заебана карма која што се влечи како опашка и во било кој момент може да го начека во темнината која што доаѓа со нејзе.

Има пари како не само најблискиот не сака да ми заврши работа ете тоа, а и сега би го правел не заради пари туку дека го можам тоа, и парите не се лоши :icon_lol:. Ама од најблискиот нема да биде ете тоа е, да сум уживал таму пари никогаш доволно, е да ама не заради парите ете тоа а има место.....

Татко ми вика кучето мое не го бива за чувар затоа што не лае, и не се плаши куче што не лае не се плаши, ја разбрал расата дека за борби ги чуваат и затоа не се плаши. Не го чувам за борби за лов на бикови го чувам :icon_lol:. А ми одговарал на карктер ми вика пријателката, нормално дека не би чувал пудлица зошто ми е.....

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драгааа :)

Преубавааа вечер! Највесела најразиграна матура имавмо :) Трубете беа моментот на вечерта,мх мх мх мх.Навистина преубаво си поминав.Не е тука крајот,вечер се проодлжува славењето :)

Бај бај :back:

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Драга,

ЕКТС утре сабајле !!!

Е немаат од ЕКТС.. Нови правила преку ноќ никнуваат !!
Па и да се немало никакви права да се побуниш .
Не, моја грешка, може има, ама нема кај кого е муабетот .
Одиш и слушаш муабети од тип : " Знаете вие јас кој сум ? Што сте вие, ништо не сте !! "
Е*ати системот !!

Па и ова , кој специјалец го измисли со таксениве марки преку уплатници да оди не ми е јасно.. ?!
Ама ете , зошто да биде просто, кога може да биде комплицирано -.-'

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Драааагааа,
Многу сум тажна,:cry::cry::cry::cry::place:се ме нервира, во моментов сакам да сум далеку од се, ми треба одмор.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

чуда се случуваат. Вчера ми беше срање ден, ама затоа денес ми е the opposite of sranje. Идеш на фризер и оп некоја рандом будала ти го праи денот :) Интересно у секој случај. Вечер на матура. И малине пораснаа. Вчера едното, денес другото. Нека им е со среќа. Ајде сеа идам да се спремам треба да излевам за двајсе минуте. :smir:

С

Спенсер

Гостин
ДиКеј...

Вечер е матура на мој ептен близок другар... мислам дека ќе биде :vozbud::vozbud::vozbud:

4@0

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Passed down to you...
Планирни се промени. Stand by for surpises.
So says Saladin.

P.S.
Seth is back. Along with it`s minions.

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Драга,

Веќе некое време ми горат ушиве. Стануваат неподносливи. :icon_neut
Криво ми е што не завршив една работа денес.
Ама затоа им се израдував на палачинките.
Се прејадов. :)

M

Mussolini

Гостин
драга Кајгана,

јас не барам многу: сакам да ме сакаат поради тоа шо сум а не поради тоа шо имам голем пенис и големи тестиси :toe:

те сака твојот Montescani :back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Драга

Утре путујем... На семинар сум :fuck_yeah:
вчера бев возбудена кога се договаравме и се тоа, али денес некако ми спласна еуфоријата.. ќе ми фали бејбито. :/
*длабоко издишување*
Не сум ни почнала да се пакувам, не дека ијам многу, али демек да не се замарам утре по сабајле...
Косата ми е убава, црна. Фала на прашање.
Како и да е, се ближи крај на свет.. 21ви...
A и временцево некако ми иде у таа насока... Грмотевициве и молњиве нека се опраат малце...МИ Е СТРАААААААААААААААФ њњњ
Ијам Tonitrophobia- Fear of thunder.
хехе
А и мора крајот со бејбито да се дочека, да се разбереме, така да глеај да го одложиш барем до понеделник.. Фала.
Ако се деси нешо, ќе те скршам! Башка се плашам од зомбија, не за џабе играм на писфул цело време.
Доаѓа тетка и тетин од Полска. Мајка ја преврте цела куќа наопачки. Се осеќам ко да ни доаѓа инспекција. И само ми дава наредби. Напрај ова, напрај она, оди ваму, избриши онаму, скокај на една нога, фрли го ова, скрши онаму, ова не ми се сфиѓа... ААААААА leave Magde Alone...
И таман си ја направив вратата од собата срцкаста и розева, ја прашуам дали и се допаѓа, ми вика: „кој ќе го чисти тоа коа ќе ти текне да го одлепиш?!?!?“
LEAVE MAGDE ALONE!
Oд другите вести, чекам да ме вработат за озбилно. Ќе мора собиранки кај мене на работа да се одржуваат. :fuck_yeah2:

Приетно.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Rodjen u mestu gde su hladni ljudski odnosi
I svaku sansu da sam srecan smene kolapsi
Fiksiram pogled u jednu tacku
Ko da vidim dane kad sam furo pracku
Bezbrizno dete sto samo jurca
I jedan decak sto ortaku penal puca
Pa trk na rucak, pa onda domaci
I decak sto sanjajuci zivot protraci
Hteo je tamo, hteo je svuda
Pisao o tome kako su vremena luda
Ko klinjo voleo da cita bajke ruske
Mozda mu nije bilo sudjeno da uspe
Pa tako zna u carstvo maste da se iskrada
Nigde se ne uklapa kao da nigde ne pripada
Previse skroman luta po tmini
U ovoj hladnoj sivoj gradskoj divljini..

Бутај до крај, маме им ебам..

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Кајги ајде уште овој ден да помине... па одмарам 4 дена. Ми иде да си легнам и сите 4 дена да ги преспијам!
Некои работи почнувам сега да ги сфаќам, и да ти кажам се каам.
Ама ајде, ќе помине.
Еј види 00:00.
ае ча0.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom