Драга
Утре путујем... На семинар сум :fuck_yeah:
вчера бев возбудена кога се договаравме и се тоа, али денес некако ми спласна еуфоријата.. ќе ми фали бејбито. :/
*длабоко издишување*
Не сум ни почнала да се пакувам, не дека ијам многу, али демек да не се замарам утре по сабајле...
Косата ми е убава, црна. Фала на прашање.
Како и да е, се ближи крај на свет.. 21ви...
A и временцево некако ми иде у таа насока... Грмотевициве и молњиве нека се опраат малце...МИ Е СТРАААААААААААААААФ њњњ
Ијам Tonitrophobia- Fear of thunder.
хехе
А и мора крајот со бејбито да се дочека, да се разбереме, така да глеај да го одложиш барем до понеделник.. Фала.
Ако се деси нешо, ќе те скршам! Башка се плашам од зомбија, не за џабе играм на писфул цело време.
Доаѓа тетка и тетин од Полска. Мајка ја преврте цела куќа наопачки. Се осеќам ко да ни доаѓа инспекција. И само ми дава наредби. Напрај ова, напрај она, оди ваму, избриши онаму, скокај на една нога, фрли го ова, скрши онаму, ова не ми се сфиѓа... ААААААА leave Magde Alone...
И таман си ја направив
вратата од собата срцкаста и розева, ја прашуам дали и се допаѓа, ми вика: „кој ќе го чисти тоа коа ќе ти текне да го одлепиш?!?!?“
LEAVE MAGDE ALONE!
Oд другите вести, чекам да ме вработат за озбилно. Ќе мора собиранки кај мене на работа да се одржуваат. :fuck_yeah2:
Приетно.