драга. од дамна се немам тука исповедано знаеш? хехе. драга имам ептен бурен период.. период на паѓања креваѓа и што ти не.. незнам од каде да почнам. незнам дали да почнам да ти се жалам или да ти се фалам бе драга. периодов ми е собрано ама се на куп и искрено незнам ни ја сам веќе што да чуствувам !!! драга стигнав и јас да бидам апсолвент. да видиш да не веруваш е работава
петокот имав апсолвентска прослава и мора да ти се пофалам дека ептен добро си поминав. искрено сакам пак и пак и пак и пак.. ај добро знам дека неможе.. импресиите не се опишуваат едноставно човек само може и треба да ги осети. бевме до ден и ноќ прво од факултет колегијално онака генерациски па после у динамик и афтер афтер парти кај другарче у маало на седенка. абе тоа ресотранот ден и ноќ ептен убав да ти бил. прв пат отидов и стварно сум импресиониран. јадење пиење играње забава до крај. ма јадење кој ти гледаше бре може да сведеме само на пиење и на играње
у ресторанот мавнав по некој коњак и нешо малку узо.. афтер парти динамик комплет со се асистенти - ептен јако беше журка до 4 ипол па дури и ме раздени
хехе драга не верував дека асистентиве се толку опуштен еј.. значи која разлика од однос кога си на факултет до онака опуштено кога си у дискотека/кафич/кафана со асистент.. искрено многу се изненадив.. се изнаигравме и у динами па почнаа да фрчат частења па незнам текили од еден водки од труг камикази од трет.. прекраснотии што да ти кажам.. другиот ден едвај се освеситв али не е тоа многу битно... драга тоа е убавата вест за жал ја има само еднаа неубави вести ги има повеќе... у фрка сум периодов со факултет. ми се насобраа дипломски проекти домашни презентации семинарски се на куп а времево не чека и не ме ебава ич.. си тече константо ама арно шо се освестив јас.. и затоа ми е турибо да ти кажам деновиве сум преоптеретен максимално - секој ден рпоекти почни еден доврши друг отвори трет хаос драга хаос.. секој ден пред компиутер суим минимум по 5 саата со проективе.. ај 2 проекта ми се 99% комплетни и ми остануваат уште 5 али утре се надевам ке завршам уште еден комплетно барем да сум на чисто.. деновиве до кај другарче да средамн и пхп проектот и ке ми остане уште еден.. драга а кај е дипломската бе. лелееее па таму колку работа имам а немам ни отворено ни почнато ни ништо ! е тоа ке биде достигнување на врвот ама не се откажувам никако. ке го направам и него па што сака нека е
нели секогаш треба да бидеме со позитивни мисли ( иако сумс кептик малку на ова али ај ). ејјј се уверив и нешто што не верував до сега срц... значи на цело маало и пошироко им ги средувам компиутериве и стигна ред да неможам да го оправам мојов.. 4 саата се бафтам со фроматирање инсталирање и реинсталиње на еден ебан виндоус икс пе.. абе ми е што кажувам за ова... ме накурчи компиутеровв ептен денес ептен !!! демек купив денес нов ваерлес рутер и ај си викам ке појде на убаво оно баш обратно ебати работата !
ехх еве го и другиот проблем можеби и најтежок. - девојката ми отиде у црна гора на работа и тоа на 2 месеца... ми фали уште од првиот ден а што да кажам за понатака ? ај океј има мсн има скајп има фб едно друго ама не е тоа тоа. ништо неможе да го замени нејзиното присуство покрај мене. како ме гали како ме бацува.. тешко ми е драга - ептен ми е мука периодов.. се молам само да помине што побрзо и да се баталам од се... офффф после ме чека пракса.. замисли цел јули баш кога е најтопло ја на пракса и тоа за беспари.. фул работно време од 8 до 4 ке изигравам потрчко.. лееее ми се плаче еј! ми иде да земам да викам и да рикам у моментов ( ваљда ке ми олесни ) ама нема смисла.. 5 саат сабајле е ке ги испоразбудам комшииве ке помислат дека се кољам со некој
него ај ја доста ти се жалев да земам да инсталирам ова пакетов од адобе ( и по тоа има проект шо да праиш ) за да можам утре да работам барем да не му ја мислам башка шо утре и со професорка треба да учам... драга ајт ти биди ми поздравена и дозволи ми да се самопоздравам со песнава....
и да знаеш... секое лошо за добро е и што и да е ке по мине.. ајт поздрав отидов ја сега !