Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Dear Mrs Kajgana,

When i said, my life can't go any worse then this, it was rhetorical not a challenge. Работата е што кога ќе ти тргне буквално се' по надолна линија, тенденцијата на опаѓање продолжува низ повеќе квартали. Канал 5, кај и да е, ќе ги бомбардирам, ако го пуштат уште еднаш P.S. I love you во периоди на емотивна ранливост.
Не знам зошто, ама изгледа личам на робот или на некоја друга играчка што работи на дугме. Оff/Оn по потреба, а што правиме кога јас имам потреба од тоа Оn?
Затоа и настојувам да бидам On, i don't want anyone to be in my shoes и за тоа ми викаат дека сум била наивна глупача.

Your sincerely,

Наивна глупача

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.429
Passed down to you...

The day wouldn`t be as wonderful as it can be, ако не постоеа добрите пријатели. Од самото утро преку претпладневната дешавка со другарчето кое ме тепаше поштено 3 партии билијард (озбиљно не му замерам) за на крај да отидам на Punk`s not ded со одлично друштво. Потполно исполнет полнач на батерии. Уствари само батериите.
Се ближи недела на мртовци, се надевам никој нема да погине од оние шо се нашине. Им посакувам среќа и брзо закрепнуење.
So says Saladin.
P.S. Found that Ferdinand also starred in Wind in the willows as mr. Toad.

К

Кики.

Гостин
Драга,
ај те молам за утре да ми ја пратиш цела срека на светов - полагам превод-германски, и тоа во 8 сабајле.:tapp: Живот што ке правиш...:nesvest:
Поздрав Драга идам да ги ставам преводите под перница може ке научам некој збор повеќе до сабајле.:nerv:
Чао :smir:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.506
Поени од реакции
14.692
Драга,

Да не се грижиш... Те мислам.:)

Да, драга.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Океј ветувам ќе намалам со менување аватари.
*fingers_crossed_to_save_my_soul*

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Мала,
одамна неам зборено на телефон саат време, ама денес многу брзо помина. Се осеќам ко од shrink да доаѓам, I really needed it :D
И може е далеку, али сепак знае точно што ми се случува и што треба да каже и најбитно-на каков начин да го каже...
Ајде уште малку, уште недела дена и ќе си дојде!:vozbud:
И утре полагам, за последен пат семестаров. :vozbud:
Се спремив да си легнам, ама некако не ми се спие. Ајде ако си за филм. <3

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
ДК,
Вчера ништо не сум осетил од сабота... како да бевме на школо... oh wait... бевме.
Денес дома цел ден сам, уживање. Ех така да беше секој ден...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
ДК,
знаеш ли дека создавачот на било која голема идеја мора да умре кога таа го достигнува зенитот, зашто наредната голема идеја ќе го гледа него како тиранин. Вака тој секогаш ќе биде ослободител и херој.
Нејсе тоа...
Почнувам да чувствувам емотивна ретардација. Слушам, гледам, ама се ми е рамно. Или е тоа нешто што попатно сум го научила како одбранбен механизам или е фаза. Знаејќи се себе, школа е.

All I Need in this particular movie is a couch and a shrink ( of course the shrink will be played by Tim Robbins).

Бај д веј, кој ти вика дека сојот ист резултат давал. Како беше онаа старата? Крвта не е вода? Кој ти вели? Во милион мисли на старите кои ми се потврдиле оваа богами потклекна. Затоа имам подобрена верзија од 21 век која вели, маж/жена и пријатели можеш да бираш, ама комшија и роднина не можеш. Е така ти је то моја драга. Колку луѓе толку чуда.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сигурно очекуваш (кого лажам, неам фанови тука (поздрав Магде)) да пишам некој саркастичен пост поврзан со општествово, мене или што ни следува од партииве 40 дена. Нц. Нема за тоа. Јас ќе пишувам за стапалата. И не сум фут фетишер некој, од старт да те предупредам.

Во текот на животот, просечниот човек пеш поминува околу 185.000 километри, што е доволно за да ја обиколите Земјата четири пати.

По квадратен сантиметар, на стопалата има повеќе нервни завршетоци отколку на било кој друг од телото.

Иако се релативно мали, бројот на коски во стопалата изнесува 25 проценти од коските во целото тело.

Додека трчаме притисокот на стопалата е четири пати поголем од оној кога одиме.

Зашто го пишав ова? Зашто ме боли к.р за работите кои ги претпостави али еротика е забрането на овој подфорум па ми текна за стапалата. Чао.

П.С. Сеа ми текна дека правилно било стОпала али и така скопски си цепам па не ми е гајле...

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
ДК

Сакам да ти се пофалам дека сум вљубен ептен. А сега одам да спијам бидејќи утре ме чека напорен ден. Поздрав најмила мња !

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Драга...

Денес е 16-ти.Според пресметките, на овој ден требало да се родам.Да не закаснев два дена, ќе го славев роденденот во исти ден со Лаура Паусини-една од неколкуте женски музички уметници на кои им се восхитувам и кои ги обожавам.

Оваа песна првпат ја слушнав далечната 2002 година...До ден денес е мојата омилена и можам да ја слушам без престан. :pipi:

I

Intex

Гостин
Драгичка :D, me is awesome!

Сфатив дека у глобала може сите жени може да се поделат у две групи. Првата ти се тие шо се сексаат со тебе, а после тебе и со 5 други, а втората ти се жени кои само зборат и не праат ништо.:)
Да не ми биде шовинистички постот, и за мажите важи таа класификација.

А да, фаци сте ако сте андерграунд. NOT!
Као демек ако слушате бендови кои не се комерцијално успешни, или гледате филмови кои се мадафака андерграунд. Или ако сте апла ограничени рокери и метаљци исто сте фаци. Да ве ебам!

Сфатив и дека цурата која ќе слуша Мизар, и Спејс Одисеј ќе и е во топ 10 очигледно не постои.
Кај со жени сум се фатил на оро јас.:D

Нема веќе хипи жени. Нема ни мажи такви богами. Сите сте мамини галеници. Да ви ебам децата, по можност ќерки да се.:pos:
Немам сретнато долго некој кој ми оставил wow! впечаток. Сум формирал погрешна слика за сите.
Андерграундот е толку проширен шо постанал комерцијала.

Се замарам со виртуелни дегенерици. Моја вина е сепак, будала јас.

И така. Чаоска. Си кажав шо ми лежи на срце.:D

П.С. Ограничени дегени, фала ви шо ми го проширивте видикот. Сега знам кон шо пуцам.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Драга вечерта ја преживеавме, останува уште многу вавки како оваа да дојдат. Кога ќе се разбудам утре сигурно да ме потсетиш за да ти кажам во детали како било зошто сега не разликувам што е реално а што не.

ПС: ќе мора во шифри утре да ти кажувам за случките <3

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Мала,
физички се чувствувам одлично, а и психички изгледа почнувам <3 Она неприродно бледило, нетипично ни за мене, го снема. Сега може да идам и да парадирам со румени образи. Селанче <3
Ко за убавото кишно утро
A friend in need's a friend indeed,
A friend who'll tease is better,
Our thoughts compress,
Which makes us blessed,
And makes for stormy weather.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom