Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Пациенти...
До воздухов ли е што луѓево нагло станаа болесници и цинцари? Онаа старата "какви ги има, јас сум супер" денес апсолутно се потврди. Проследено секако со молба, никад да не станам таква. Ако мењам триста човечки карактеристики во пола саат и делувам како да ќе добијам нервен слом, подобро првиот до мене нека земе пушката и слободно нека стрела. Нема да се бунам, нити ќе му се рачуна за грев.
Ту јазк, премногу ги толерирам луѓево. То се треба да се убие.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ми недостига мајка ми.
Нема кој да ми досадува со зборовите:Стани Сањо да пиеме кафе :(
Ни со другарка ми не ми е вкусно :(
И сега кога се сите слободни таму,јас сум овде,а кога ке отидам сите се на работа...
Епа за инает не одам.
Туку...веке и хеланките не ми се факаат од што сум слаба.:/
Згора на се ми цркна и неонката во кујната.
Не можам да готвам.
Waaaaaaaaaaaaaaa !
А и бев заборавила да исклучам шпоретот.
Типичен тип на кретен сум -.-
Фала на потврдата.
Ми студи : (
Мрш !

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Драга Кајгана,
утре е големиот концерт на најпопуларното македонско девојче. Да уживаме во песните на Каролина и нејзините гости.

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Избориве почнале! Тек сега има да се изнаслушаме и да се изнагледаме глупи срања, што е уште полошо наместо да сториме нешто, ние ќе бидеме само неми гледачи и плукачи. Подоле од ова нема...

:pos: :pos: :pos: Ех, се пронајдов де..

П.С. Владо Поповски интересно илустрира. Изгледа ќе треба да му појдам на некое предавање, онака да си помуабетиме малку. :smir:

П.П.С. За на свадба имам ист фустан со овие девојќиве од Словачка. Не знам како можеше да се погоди вака?! Разликата е во бојата, мојот е преубава темно зелена боја. :шок:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Пијам саке и јадам ориз со цимерите :vozbud: awkward moment...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Разочаран до даска... кога ќе помине сево ова, ќе се чуеме.

Г

Грејвдигер

Гостин
Драга, деновиве си најдов ново серииче за гледање... или цртан, како сакаш :) The Looney Tunes Show, одлично е.
Него мене друго ми беше зборот... Само ја ли сум таа будала што не гледа Евросонг? „И какам ја, и какиш ти...“. Ај со здравје и со арно нека е.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Ако некој го интересира влегов во подолг период каде незнам каде ми е главата.Прво почнав да се бранам со хистерија,а сега како луда се смеам.Незнам следната недела што ќе донесе,но се надевам сеуште ќе личам на себе си.
Почнав и со тренинзи надевајќи се дека ќе ја тргнам негативната енергија и ќе симнам некое кило за летово,но еве си ја шинав ногата од што многу ме бива де.И страшно ме нервира предизборновогомнојадење.Со закон треба да се забранат А1 и Сител под хитно,јас незнам дали некој воопшто ги слуша што џавкаат по цел ден.И лопатарине по цел ден и досаѓањето по телефони за кого ќе гласаш и правењето најдобар другар дека го има на листа....одвратно.
Уште да ти кажам дека мразам нечесни луѓе,прости и џаболебари.
Толку од мене.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Мала,
не ти ширам негативна енергија оти воопшто и немам енергија =) Тоа малку што го имав го потрошив на изигравање бек вокал на .
Слабо учење и денес, трет ден по ред како не сум за ништо. Сега идам да отспијам малце, утре... утре ваљда ќе бидам старата јас.
Бацки4 и добра ноќ!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Yes I'm a sponge, no I'm not square and of course I wear pants.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
7.996
Ова уствари треба да иде у темата за логови, ама ептен ми е при срце муабетов па ќе го ставам тука

[12.05.2011 17:53:21] Тони: http://motori.com.mk/sodrzini/novosti/domasni-vesti/1812-najava-adrenaline-expo
[12.05.2011 18:49:10] Елена: ej... ova so motori
[12.05.2011 18:49:20] Елена: primate nekoj ko mene so vespa kineska
[12.05.2011 18:49:23] Елена: duri i crvena
[12.05.2011 18:49:25] Елена: :D
[12.05.2011 18:49:28] Елена: 50 cc
[12.05.2011 18:49:30] Елена: :D
[12.05.2011 18:49:35] Елена: ?
[12.05.2011 23:08:38] Тони: не знам, не сум јас моторџија, ама бидејќи си кабадаја, ќе те примат :)
[12.05.2011 23:14:32] Елена: hahahh znaes da go kazis... znaes
[12.05.2011 23:14:35] Елена: :*

Инаку драга Кајгана, чувствувам силна потреба од http://www.dpreview.com/lensreviews/canon_70-200_2p8_is_usm_c16/ ми се праат папараци фотки, ама ептен :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
ДК,
Цело сабајле нема вода, не се поднасам.
Ако уште еден саат не го поправат проблемот изгледа ќе одам у школо немиен.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Преку глава ми е од истите монолози и лигавења за истата особа и ако толку ми чукаат ќе фанам и ќе отидам во главниот град на Странство па нека ме бара таму. И така под туѓо влијание намалив со цигарите, наместо 16 на ден сега преминав на 15, напредок нели? :smir:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
И јас пак :baeh:
Денес повеке нема јадење.
Ке се здебелеам како сум почнала.
И после ке нема вракање!
И така.
Точка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop