Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
My darling...

Месечината синоќа глумеше сонце.. Не беше ни полна, а светеше ко сијалица...
Седев во “кабриолет„ и гледав ѕвезди, облици од облаци и љубов....
Убава вечер, преубава. Сакам такви уште пуно...

My friend told me that I just don't understand irony. ... Which was ironic because we were at a bus stop at the time :toe:

love..

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Драга,имам катастрофа комшии...
Ах бре Стојанчо кој те тераше во 7 часот да работиш и да маваш кај ке ти текне.
Ми го уништи сонот.
Еве сега цел ден ке бидам ко пијана кокошка.
Место да ја задоволиш жена ти ти ке работиш!
И така жолта кога ти велеше вујко ми од Америка да не се изложуваш на сонце ти не го слушаше,е затоа си сега толку ж'та.
И така:pipi:

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Salut!

Aujord'hui, je suis triste. Се обидувам да се соочам со суровата димензија на реалноста.
Велат дека е неизоставен дел од животот и им верувам.

Отидов да купам два роденденски поклони. Сега доаѓа клише делот кога наводно ставам насмеана, весела маска за да не им го расипам расположението на другите, а и да се изолирам од непотребните „што ти е?“ прашања.

Au revoir! A tout a l'heure...

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Драга
Ќе возам денеска ролери па што сака нека биде!
Песнава колку само ми е ѕверска :pos::pos:

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Драга, уште не сум се отрезнила од вчера.
А вечер треба пак. Како ли ќе издржам, незнам.
Стискај ми палци да не заспијам на маса :pipi:

The Wolf

I solve problems.
Член од
25 август 2010
Мислења
88
Поени од реакции
65
Драга Кајгана,

Понекогаш ми е многу тешко да ја следам онаа заповедта што гласи "Love thy neighbour".

Како да ги сакам, кога се кретени?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

ме загрижува папагалов ... I have a bad feeling about this!

Г

Грејвдигер

Гостин
Драга,
три дена сум без интернет, а од техничка немаат абер да дојдат да видат што е проблемот... Ако не ми е комшијата не знам шо ќе праам. Да му даде господ жена со три цицки :).

T

Tetro

Гостин
И ти...
И јас, конечно малку послободен :je:
Ќе гледам филм/серија/шодаенешто. Или не/

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Draga kolku i da e dosaden grad Tetovo posle nedela dena pocinja vise da mi nedostiga :) edvaj cekam da dojde Ponedelnik da se vratim doma :D

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
17 поена на државнио физика.
Резили бре,цела задача не ми признајаа оти не ја решив како нив.И после реално било,ебате реалното ебате.Ама ајде,барем се прошетав до Гевгелија и јадев пица њам њам :)

M

Mussolini

Гостин
Драга Кајгана,

sono cosi' annoiato шо немаш со претстава... Vorrei да одам некаде a fare un giro ама не е тука la mia meta'... :( Altrimenti со неа би ојдел ама тва е тва... Денеска посебно era una bellissima giornata... За утре non so come sara' ама знам оти у понеделник mi faranno un mazzo cosi' од работа 185px-Montezemolo_2.jpg

Buona serata cara mia и остани ми со здравје ;)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Тој го вадеше тревникот а јас го шетав кучето, добар другар му е тука е поминува одвреме навреме. Кога поминувам секогаш поздравувам со мало климање на главата ништо повеќе, тажно е ама животот оди понатаму. Не сум добар во ситуации кога не е соодветно да има смеење и добро расположение. Можам да направам од било каква ситуација да изгледа смешно лесна, и сакам да го правам тоа и сите се смеат покрај мене, ми доаѓа природно лесно Но живото не е само смеа и добро расположение има заебано тешки моменти, во нив не се снаоѓам баш најдобро само затоа што ги нејќам близу до мене. Ми викаат за да одиме горе до манастир се немаме ветено нешто туку како идеја, прашав: Пешки? :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ќе ме качеле на џипот само мене :pos::pos::pos::pos::pos:, полека ќе сме оделе не еважно колку време. Ајде ќе се договориме....

Ми досади досадата па ја избркав и таман дојде добро расположение по него дојде и мрзата, па мезев бадемчина и лешничина со пивце Крали Марко и се изненадив не знае да крши со клешта, па му објаснував како бадемот како лешникот, и откога замина лушпи долу по земја :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Добро не треба да ми биде чудно јас од мали нозе знам на кој начин со клешта се кршат ореви а на кој бадеми или лешници.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom