Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Добро утро или добар ден како кому :) Ненаспана сум глава ме боли, ама среќна.Преубаво си поминав вчера навистина. Моментот walking on toes like a thief :pos: Со солзи сум се смеела,не знам само од кај ми дојдоја толкави глупости да истрескам :pos: Временцево мх мх мх...И да наместо да чекаме да заврши бурата,подбро е да научиме да танцуваме на дождот :)

Имај убав ден :back:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Научив да додавам 5 на секој број! :vozbud:
Studying makes me retarded. More than I am.
Ciao :helou:

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Кајгиииии !!!

Забораив на дечкиве бооо :vozbud:

Ај поздрав !
Отидов да си играм " заљубена " ..

Не бе , лажам .. Ваљда сум ?!

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Драга,
Болна сум, не се чувствувам добро а треба да преведувам :(

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Драга Кајгана,

Грлото ме боли, ама ептен... ама ќе издржам до понеделник.

Вчера имав многу ТоБ фото-сафари. Со Влахо Бранѓолица правевме фотографии за институцијата во која работам. Имаме уште 2-3 дена работа, што значи ќе украдам уште неколку финти од занаетот. Работи што не се учат на ниту еден курс, и во ниту една книга :) Направив и фотографија која од технички аспект и не е баш идеална, елементите во нејзе се едноставни, но носи толку многу симболика во себе... не кажувам повеќе, ќе си ја чувам за некој конкурс. Патем ептен се задржавме на терен, и не можев после да помогнам на колешка место која требаше да фотографирам синоќа :(
Патем додека сме уште кај конкурси, стискајте "Like" на мојата фотографија ТУКА. Првата награда е фото-апарат. Да почнам и јас да фотографирам со своја опрема. Доста баша користење туѓи опреми.

За утре да им посакам убаво да си поминат на сите што ќе трчаат на маратонот, полумаратонот и 5км трките. Јас ќе фотографирам промоција на книга во неолитското село Тумба Маџари.

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Кајги

This doesn't look real to me.
Чекам да ми се потврди уште еднаш информацијава.:)
Вyeee

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Драга Кајгана ја одам на сафари..

аривидерчи и поздрави..

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Изгледав екстра хорор филм
Толку ме уплаши што вечерва нема спиење:(
Aјт со здравје.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Kajганче!
Ај некако денес се извлеков, барем така мислам:)Ќе видиме по резултатите.Сеа имам уште мнооогу за учење.И многу малку време за нет и остали работи, нажалост!
Следува период на големо жалење на тоа како се ми е смучено и дека сакам да избегам и слично, го осеќам дека надоаѓа:)
Нејсе, отидов јас со книгата да се видам, со неа изглеа највеќе ќе се дружам наредниве две недели :/

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Ех, кајгано,
ќе правиш се за секого, ќе бидеш секогаш тука за некого, за потоа кога тебе ќе ти затреба некој и ќе побараш нешто да те разочараат.
Колку е убаво тоа чуството, место тој ден да биде посебен и незаборавен за тебе, ќе биде никаков и депримирачки.
Речи тоа е....

Г

Господ

Гостин
ДК Хејтер станал овој Поглаваров :'(
Иначе...Perdurabo!

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Драгаааа сакам LG со touchsreeeen :vozbud:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Коцка била је бачена по ко зна који пут .. И по ко зна који пут испала је шестица ! 8)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Драга

Ме боле главата, не ми се уче а морам да учам. Се ми се праве само не ми се уче. Башка и потопло е сега сакам да шетам по цел ден, да играм фудбал и кошарка а не цел ден да бидам затворен над книгата.
Ми се омачи мачката, ако сакаш маче кажи:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom