Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Me hazing an avatar problem?
You cannot be serious?!

К

Кики.

Гостин
Драга,
сакав да ти пишам повеќе, ама ај друг пат. :)
поздрав :smir:

С

сашенко

Гостин
Драга, денес сума сумарум супер ден искочи.Мислев дека ке спијам цел ден ама убо испадна.Денес во официјална посета на радишани, работно демек ке работиме нешто ама онака се зезавме со џоле и плус ipod от ми го направи.Сега можам мирно да спијам.Од утре нов почеток, мора малце посериозно, јбг неможам да одложувам веќе толкуа битни работи.Сум се загубил во простор и во време.Сум забравич дека вчера на свадба треба да одам и си испланирав викенд т.е сабота а неделата за одмор малце арно ама...и отидов и си помианв феномално и нека им е со среќа и да си имаат многу деца и весела фамилија да си бидат и јас да си дочекам :cug:..иначе за свадбата не ти пишав повеќе преееска.Едно вино што имаше црвено ауууууууууууууууууу..Еј ај позз, ке одам јас да спијам и така не те интересира многу многу што пишувам јас..

T

theTinule

Гостин
Nisho ja, si praam muabet, ama nemoesh da go chuesh. Muahaha.
Mi treba pijalak i da ne idam u shkolo utre, bitte ):
Kolku begam u poslednive dve nedeli, cel zhivot neam. -.-
Sramota vishe. Kje ne odam na chelo i utre.
Koja logika mi ja ima rechenicata a? -.-
Ostani mi vesela <3 *:

С

сашенко

Гостин
Драга ми се присра од некои идиоти овде по форумов.Неможе да те свати што сакаш да кажеш и кога најмалце си расположен да се расправаш и кога му признаваш се што ти вика дека е у право уствари он те цитира и ти вика не ми се прај стручњак демек најмногу разбираш доста сереш по форум.Тема тенис иначе..мочковци

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ј0
wherez mah inner peace?
no srsly?
why does mah heart...

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Драга,

Гледам времево решило да си тера по свое. А до кога вака незнам.
Ваквото време го намалува нивото на расположение на луѓево или пак само сега е така поизразено !?!?
Денов од рано ми започна.
И тоа со една неутрална фаца :icon_neut и "прекрасното чувство" кога знаеш дека мораш понеделнички да се влечкаш по дождов со чадор за да си ја завршиш обврската.
Бедно време, врнежливо - добро само за под ќебе. Катастрофални улиции, вода и кал по нив. А автомобиливе си ја имаат таа можност да тушираат наоколку - треба и за тоа сам да си мислиш.:lut:
Стојам на автобуска, чекам што побрзо да се качам во бусот а во меѓувреме еден старец застанува до мене и си го соблекува чевелот да си ја истури водата од него :icon_surp ..
Се качувам во конечно стигнатиот автобус и си организирам што како со останатиот дел од денот. Па сфатив дека е беден планот и дека со него ме очекува тапа ден.
И на крајот решив дома да си седам.
Ке направам нешто корисно, нема да е за џабе и тоа, верувај.:)

P.S I love the smell of coffee!

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Не драга, тие само мислат дека знаат.. !
Ни малку не е лесно повторно да се чекори истата патека, за толку краток период ..
Не сакам ни да помислам каква реалност не' опкружуваше до пред неполни 2 месеци ..
Денес, во целата таа меланхолија , единствено што ме плашеше беше помислата дека нема да сакам да си одам..

Немам храброст ..

С

сашенко

Гостин
Драга времево ич не чини.Како би ми дошло едно кафе моментално, а ме мрзи да идам да си купам нес а од тоа никаквото црно ичччч несакам да пијам.Депресивен ден, мнгоооогу депресивен ден

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom