Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Драга,
Не, ова не ми се случува мене, не е можно да сум љубоморна на такво нешто, се мислам дека сонот има некаква врска... морам да мислам на нешто друго, е значи навистина лудааааааа сум:kesa:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Great b-day party,dear.With great geeky kids.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Драга

Ноле победи и утре чекам трофеј.
Милан освои титула:vozbud:
Јас завршив со учењето во средно, го направив последниот тест (колку убаво звучи ова :)), уште само 8 дена, и искрено и сакам да заврши се ова со надеж дека такви лицемерни и себични суштества како што запознав во средно нема да имам на факс.

Чао.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
сабота е , а прв пат да не сум излезен, само си кулирам, и баш е супер XD

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Супер роденден! Во ова време 2:25 ни кучиња немаше. Се натупанив со ''сокови'' и малце не ми е добро. Утре ме чека тежок ден. ПОмагај

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Кајги ..

Епа да, денес мора да се учи.
Денес нема да се извлечам како вчера. Ама ајде се ближи крајот на школскава година.
Инаку чудно како можам да имам некое влијание над одредени личности а јас да не сум свесна за тоа.
И да знаеш интересно ми е. :)

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Драга..

Something's missing ..

Нема надеж !!

С

сашенко

Гостин
Уморно по ненормално добраа свадба вчера кајги..одам да одмарам

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
значи вчера букванло цел ден ми беше исполнет и воопшто немав време за себе.
денеот ми почна од 09.00 часот, а легнав во 04.30.
ама вчера вечер беше лудо дефинитивно, сега не си ги чувствувам ни рацете, ни нозете, ни грбот.....
јадење, пиење, пеење до несвест.
и во сите тие гужви ја приметив и овцата Мери што ме станува секој час да одговарам :jaj: ич не и ни зборнав, ни пак сакав да ја гледам.

многу бев изморен, а секогаш кога сум толку изморен не можам да спијам и во 12.00 веќе бев станат :toe:
ај сега биди ми поздравена, ја заминувам....
:cug::cug::locked:

* само заборавив да ти кажам дека една личност мноооогу ме изненади......во позитвина смисла

ање.

хиперактивно дете
Член од
15 март 2010
Мислења
103
Поени од реакции
20
Кајганчеееееее! :back:
I'm feeling lucky like a four leaf clover! <3

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Знај бе некој колку пива испив синоќа? Седев до Ј. добри сме и двајцата и вика на сред хепенинг да сме се качеле јас и тој чочек на масата, и таа до него вика: Еј немојте :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Немаше да се качиме ама што е сигурно сигурно да не случајно :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Настана куршлуц за салфетката па го прашав да не сака да се степаме за нејзе, ми одговори дека нејќи :icon_lol:. Брат му Д. му вика: Ракија пијаш? Готово си одам јас :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. После П. ми викаше да не сум го смеел кога идеа тоа пријателките тука, јас уште кога ќе видам незгодна ситуација ме фаќа смеа :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Овај другиот дебелиот ќе ја превртеше масата кога се оптегна на нејзе уште некој сантиметар фалеше, јас држам од другава страна баланс да има :pos::pos::pos::pos::pos:, малку фалеше :pos::pos::pos::pos:.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ај може ќе ми падне некој знак од дрво у врска со тоа што треба да праам на оваа ебана раскрсница, уствари сум на поише ебани раскрсници истовремено. Мислам дека напредувам како и да е, ама нема баш време. Знам дека повеќето пријатели не би ме разбрале. И тоа не можам да го поднесам. Кога пробав да зборам со една од нив пред некое време, целата ствар ја сврте у врска со нејзината ситуација на ова поле. Па добро жено, знаеш ли за што разговараме. Една друга ме сфаќа и се надевам ќе ми чува грб. Една трета има сличен проблем со мене, но сега е у "I can do anytihing' фазонот у кој бев и ја толку време. Луѓето се преоптоварени со тоа како животот треба да биде. Епа хел ноу, не сме сите сезнајковци уште од основно. Некои од нас и не знаеме баш зошто сме у свемиров. Немаме изградено ЕДЕН стил на живеење и немаме само 2,3 'лејди-гага' интереси. Не знаеме да живееме баш по дневните шаблони и да паничиме ако не сме доручкувале тој ден. И да се тушираме одма после враќање од плажа. Хел, сакам да сликам небо, може ли да ви ја трошам меморијата на апаратите за такви, за вас непотребни, слики. Може сме препаметни и затоа наликуваме на глупи во вакви есенцијални ситуации. Не знам што сакам...ајде сега нека бидам осудувана од телињата во шарени врати. Се осеќам добро сепак, волку време сама на себе не сум си посветила одамна...

Г

Господ

Гостин
ДК слободно можам да кажам дека 4 notes per string сум ѕвер.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

По кој пат излезе дека мојте непоткрепени нагаѓања се точни? По стоти пат најверојатно.... Стратешки изиграно од нивна страна.Вејк ап баниии светот и не е толку едноставно место за живеење,не сите ценат за тоа колку труд си вложила,колку искрено си сакала...
Како и да е ништо не ми останува да кажам освен Congratulations dear.....:wink:

!!!!!
Ахх... :/ :/

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Мала .. Заеба Мајами, заеба МекЛарен ..... Ако ја заебе работата и Манчестер - this won't be a good weekend. =S

Btw : Love the new game !!! :aplauz::aplauz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom