Ај може ќе ми падне некој знак од дрво у врска со тоа што треба да праам на оваа ебана раскрсница, уствари сум на поише ебани раскрсници истовремено. Мислам дека напредувам како и да е, ама нема баш време. Знам дека повеќето пријатели не би ме разбрале. И тоа не можам да го поднесам. Кога пробав да зборам со една од нив пред некое време, целата ствар ја сврте у врска со нејзината ситуација на ова поле. Па добро жено, знаеш ли за што разговараме. Една друга ме сфаќа и се надевам ќе ми чува грб. Една трета има сличен проблем со мене, но сега е у "I can do anytihing' фазонот у кој бев и ја толку време. Луѓето се преоптоварени со тоа како животот треба да биде. Епа хел ноу, не сме сите сезнајковци уште од основно. Некои од нас и не знаеме баш зошто сме у свемиров. Немаме изградено ЕДЕН стил на живеење и немаме само 2,3 'лејди-гага' интереси. Не знаеме да живееме баш по дневните шаблони и да паничиме ако не сме доручкувале тој ден. И да се тушираме одма после враќање од плажа. Хел, сакам да сликам небо, може ли да ви ја трошам меморијата на апаратите за такви, за вас непотребни, слики. Може сме препаметни и затоа наликуваме на глупи во вакви есенцијални ситуации. Не знам што сакам...ајде сега нека бидам осудувана од телињата во шарени врати. Се осеќам добро сепак, волку време сама на себе не сум си посветила одамна...