Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу ми е млитаво летово. Ај што е млитаво, ама и чудно ми е некако, чудно се осеќам... :toe: Нема баш да ми недостасува.... Ме фатила некоја чудна меланхолија.... и не ме пушта.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Мрзе ме. Се ме мрзе. Од дома не ми се излгуа, другарите ќе ми се налутат у пм...
Ама шо ќе праеш коа те мрзе.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Почнувам... Редно беше:)

Денов го искористив за да направам некои работи кои одамна ги имав запоставено. Мислам дека сега сум комплетен и спремен за понатаму.

It's time for some major changes in my life.:music3:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Драга,
банкрот:pos:again! И после од мене економист-ноу уеј:jaj:

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
по подолго време повторно го посетувам мојот/овој онлајн дневник (драга кајгана).
- Кој се не зборел за тоа како те доживува, некои викаат дека не си постоела... ма немој!
Дојдов да шкрабнам нешто, во ова тевтерче со пожолтени страници кое одвреме-навреме го отварам и си правам самоидентификација.
Овој пат да го одбележам ова лето, знам дека не е завршено, но некако овој момент ми се гледа најприкладен за ова.
Еве ја и спајалицата;
- Ги закачувам сите добри моменти, особено морам да ги означам луѓето кои ги запознав...
Да, знам дека изгледам како детенце кое го пишува есејот „Како си поминавте на летниот распуст?“
Иако изгледа така, пораката е сосема поразлична, а тоа не е поради фактот дека нема да го наведам делот со книгите кои ги прочитав и други фејк реченици кои сите ученичиња ги наведуваат натпреварувајќи се кој повеќе ќе ја импресионира (читај: излаже) учителката.
Тука сум јас со причина, а еве ја истата.
Запознав една интересна личност
Се прашувам дали од летна авантура може да прерасне во нешто многу поголемо...
ќе видиме времето се ќе покаже (не мислам на времето кое чини 15 денари, да се разбереме)
Доколку се прашувам јас, и тоа како би ги погодил сите одговори на брзите прсти кај Трендо стискајќи ги најголемите ДА соборувајќи рекорди. - Херкулес ебаго. - да, ги имам шифрите се уште.
Се уште одвоено, се сеќаваш?
не знам - никако слеано.:smir:
морам да се потцетам на советите од viktorgg
„Ќе биде многу тешко и покрај сите обврски кои ќе ги имаш да се посветиш на онаа личност која навистина ќе ти се допадне. Пријателите се менливи, ќе те излажат и изневерат, и нека тоа не те изненади, секогаш трагај понатаму додека не ги најдеш оние малкумина кои навистина ќе ги засакаш. Но, особено внимавај на жените. Начинот на кој маж може да западне во неволја заради жена е бизарен често. Внимавај сине мој, пријателе мој... не дозволувај жена да застане помеѓу тебе и твојата цел. Нема да те предупредам за кашата која жена ќе ти ја свари од кое ќе те боли срцето, тоа е лекција која јас не можам да ти ја дадам, но мораш да знаеш да повлечеш линија. Како да знаеш каде е таа линија? Кога ќе помислиш дали да го освоиш светот или да останеш вечно во убавиот нов град заради неа, кога ќе треба да одбереш помеѓу болниот пријател и нејзината среќа, кога ќе треба да се одречеш од својот татко за да ја задоволиш неа, тука е линијата. Љубовта е прекрасно нешто, кое ниедна битка нема да ти ја донесе, но знаејќи те тебе, верувам дека ќе стигнеш до врвот, со меч во десната и љубов во левата рака.“ - нека трепка и нека остане запомнето!
:nesum:
зошто фуснотите на небото не преведуваат ништо?
темна ноќ на светла топка.
заборавив...
- имам шанса да играм на турнир во Србија.
Каде со ногава?
Ако успеам да направам некој фејк медицински преглед, идам сигурно, не му ја мислам многу, многу.
Се уште чувствувам последици, но можам да издржам.
Лани 3-то... за годинава ќе видиме, ако воопшто отидам.
педала.
пиши пропало.
а имав добар стимуланс околу целата ситуација.
Во 3 мин може да се изменат многу нешта... ЈЕ-БИ-ГА. -.-
... правосмукалкава од прееска се загрева за мене, морам да исчистам.
Наместо да чистам јас џаболебарам.

Г

Господ

Гостин
Деар....докажано и со принт скрин...загосподарив со играчница :vozbud:

T

Tetro

Гостин
ДК,
да ви е*ам органи, администрација и се` по ред со едношалтерски системи кои појма немаат каде треба за која работа. ме врткаа насекаде, истропав на сите врати, без редослед. На крајот, снема време и ми викаат нема да завршиме денес, дојди у понеделник. :nerv:
ај да не ми беше итна работата ќе се правев:kez:, ама вака да изгубам два дена за глупости и маткања само?
ДК,

Да се себеисцитирам, пак.
Иии, дојдов у понеделник, од една врата на друга, па на трета, четврта, петта... И пак на трета, па на втора... :nerv:

И таму сценарио> викам: Дај кажи ми кај е началник/командир да го видам. Една фаца направи човекот како да го вреѓам, ама исплашен од мене, мор... :pos:
И се растрча човекот (бранител на нашата татковина), побара кој е одговорен за моите 5 минути работа...:back: И на крај испадна дека била на одмор дотичната... Дојди пак кога ќе се врати од одмор...

Се надевам на успешна соработка со органите на власта... Уживај :smir:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
ДК
Сакам пак да одам,беше многу убаво,но многу кратко траеше

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
леле како ме фатила некој мрза :nesvest:
абе ме мрзи да дишам, што се вика.
во 13 станав и сега веќе пак ми се спие, а за надвор какво е времево да не зборуваме те молам.
ми иде цел ден денеска и цела вечер да си се тегнам низ кревет и ич биип да не ме боли за ништо...ама не ќе можам. после треба да се гњавам да одам в град, а мислам дека ти спомнав како ме мрзи.
инаку вчера супер си поминав во охрид. го видов и новиот стан од швајцарциве и ондак то.........
ај заминав некој тропа :pipi:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Се чувствувам најубаво на цел свет! Ја научив Бригита да вика МАМА :vozbud: Многу сум горда!:pipi:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ја више неможу да отиду тамо куде што некад живеше повише време него било куде на друго место.
Затој имам едну, девојку од скопје и она од време на време дојде да ме потсети како е тамо за да не забраву ја.
Некад сам ву љубоморан зашто она може, зашто ја неможу а знам дека едно време заедно можесмо. Зашто тамо се најдемо и запознамо. И она ми се смее за тој :) и ја се смеју... зашто знам, едн дн, па ке можу да се врату тамо.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга

Мислев дека во иднина ќе има луѓе шо ќе се викаат по мене, ама видш веќе имало!
Мислам дека јас сум им била нешо ко принцеза или кралица и затоа така сме се викале, а и објаснува зашто сеуште си замислувам дека сум принцеза.
А и како што можеш да видиш, моите луѓе биле населени и во Полска што ја објаснува мојата поврзаност и љубов кон таа држава.
Сега сакам да го расширам мојот народ и на балканот и Македонија ми се виде како најсоодветна држава за тоа.
И то.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom