Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
T

Tetro

Гостин
ДК,
да ви е*ам органи, администрација и се` по ред со едношалтерски системи кои појма немаат каде треба за која работа. ме врткаа насекаде, истропав на сите врати, без редослед. На крајот, снема време и ми викаат нема да завршиме денес, дојди у понеделник. :nerv:
ај да не ми беше итна работата ќе се правев:kez:, ама вака да изгубам два дена за глупости и маткања само?

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Драга,
Полека но сигурно, се стопив на жешково.

И да, напнаа со онаа Шеќерзад. Јесте да, убав и е венчалниот фустан, ама ова е претеризам, по 10 пат да ја пуштаат серијата, аман!
Ма нека одат по ѓаволите и Шеќерзад, и нејзиниот венчален фустан. Да, го сменив мислењето, јас поубав венчален фустан ќе имам и Шеќерзад ќе ми биде љубоморна..Ха!

Драга кајгана,
Морам да те известам дека од жештините ми се сврти мозокот, така да не обрнувај внимание кон горенапишаното.

Твоја
Annath

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Седам со тавче гравче и тегла феферонки пред PC.
Дали е нормално тоа ?
оти за мене е !

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Абе..
авто-школава е устав!
Лекарско - check (слушаш, девојко :icon_lol:), прва помош (теорија/тест) - check, прв час учење контрола на возило во место - unchecked.. :raz:
Као се почна "у место" во Ново Лисиќе на паркинг.. коа си ги сменивме местата со инструкторот и ми дае да возам. И си праам ја саат и пол кругчиња, се возикам, коа слушам : "Ќе ме возиш до кај нотарот."
И го возев.
Железничка, па Центар.. how cool is dat fo ma first class, ay?! Very. Јако ми е.
Бонбоната ми паднала у кола и не си ја земав :(
Утре си пичам за Охрид опет. Ќе си го видам батиЌко ! А може и дадиЌка!
У чоколадо фрлена со тенов, мајке ми.. Немој да ми се деси бед да добијам, кеј? Пошо некако многу ми се јаде деноиве..
Саам да се вратам поцрна од овоа.
Е! Си видов жирафеста ташна. Ја сакам. И овие ги сакам !

Е! Денес искача Step Up 3D. Веќе видов дел.. ri- diculous.
Една добра работа има кај фејсбуков.. си праев муабет со Крис, близнаците Сантијаго и Тревис. :wub: Као го немаше Madd Chadd, Twitch врие од пријатели, фак. Oh well, there still is a VIP party in NYC with Chris that awaits me.. :)

In dis white man's world, we da ones chosen
So g'nite cruel world, I c u in da mornin..

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
по подолго време повторно го посетувам мојот/овој онлајн дневник (драга кајгана).
- Кој се не зборел за тоа како те доживува, некои викаат дека не си постоела... ма немој!
Дојдов да шкрабнам нешто, во ова тевтерче со пожолтени страници кое одвреме-навреме го отварам и си правам самоидентификација.
Овој пат да го одбележам ова лето, знам дека не е завршено, но некако овој момент ми се гледа најприкладен за ова.
Еве ја и спајалицата;
- Ги закачувам сите добри моменти, особено морам да ги означам луѓето кои ги запознав...
Да, знам дека изгледам како детенце кое го пишува есејот „Како си поминавте на летниот распуст?“
Иако изгледа така, пораката е сосема поразлична, а тоа не е поради фактот дека нема да го наведам делот со книгите кои ги прочитав и други фејк реченици кои сите ученичиња ги наведуваат натпреварувајќи се кој повеќе ќе ја импресионира (читај: излаже) учителката.
Тука сум јас со причина, а еве ја истата.
Запознав една интересна личност
Се прашувам дали од летна авантура може да прерасне во нешто многу поголемо...
ќе видиме времето се ќе покаже (не мислам на времето кое чини 15 денари, да се разбереме)
Доколку се прашувам јас, и тоа како би ги погодил сите одговори на брзите прсти кај Трендо стискајќи ги најголемите ДА соборувајќи рекорди. - Херкулес ебаго. - да, ги имам шифрите се уште.
Се уште одвоено, се сеќаваш?
не знам - никако слеано.:smir:
морам да се потцетам на советите од viktorgg
„Ќе биде многу тешко и покрај сите обврски кои ќе ги имаш да се посветиш на онаа личност која навистина ќе ти се допадне. Пријателите се менливи, ќе те излажат и изневерат, и нека тоа не те изненади, секогаш трагај понатаму додека не ги најдеш оние малкумина кои навистина ќе ги засакаш. Но, особено внимавај на жените. Начинот на кој маж може да западне во неволја заради жена е бизарен често. Внимавај сине мој, пријателе мој... не дозволувај жена да застане помеѓу тебе и твојата цел. Нема да те предупредам за кашата која жена ќе ти ја свари од кое ќе те боли срцето, тоа е лекција која јас не можам да ти ја дадам, но мораш да знаеш да повлечеш линија. Како да знаеш каде е таа линија? Кога ќе помислиш дали да го освоиш светот или да останеш вечно во убавиот нов град заради неа, кога ќе треба да одбереш помеѓу болниот пријател и нејзината среќа, кога ќе треба да се одречеш од својот татко за да ја задоволиш неа, тука е линијата. Љубовта е прекрасно нешто, кое ниедна битка нема да ти ја донесе, но знаејќи те тебе, верувам дека ќе стигнеш до врвот, со меч во десната и љубов во левата рака.“ - нека трепка и нека остане запомнето!
:nesum:
зошто фуснотите на небото не преведуваат ништо?
темна ноќ на светла топка.
заборавив...
- имам шанса да играм на турнир во Србија.
Каде со ногава?
Ако успеам да направам некој фејк медицински преглед, идам сигурно, не му ја мислам многу, многу.
Се уште чувствувам последици, но можам да издржам.
Лани 3-то... за годинава ќе видиме, ако воопшто отидам.
педала.

T

theTinule

Гостин
Петок е бе! Па шо? И онака превише ја ценат ноќва измеѓу денес и утре. Ми е гајле. Мене само ме мрзи.
И мајка ми ми вика дека ијам грип. А ја неам. Само ме мрзи.
Телефонов ми се чини дека трет пут го пунам денес, од пуст страв да не се искључи.
Ајде да отидам на одмор више. Не ми се седи туја. Досадно е.
Плус досадно е. И нема луѓе и досадно е. Сите се навака-натака. Едните навака, другите натака.
Ја си чујем музиче туја, јаки4ко ми е. Стомаков ми е пун праски, а додуша и у уста им осечам укус.
Клавир слабо нешо...не остануем инструменталац, од пуста причина шо ќе ме избркаат пошо не вежбам. Ми е гајле! Боље теоретичар, ко чоек да живим.
Него, Цела сум дебела. Немогу више. Таман се израдуев, пак сум качила 2 кила! -.- Жими све, вагана ќе ја отерам...
Не идам више на стаза1 Изглеа од тоа се дебелам. И ова емесенов на нерви ми иде! Нејќе па нејќе!! ЕПА НЕКА НЕЈЌЕ! Глуп.
Раскољников многу ме потсеча на мене коа си идам по улица и си зборам сама на себе, ко шо праам у моментов, само шо нали, сеа не идам по улица и не си зборам сама на себе, него лежам у креветац и ти зборам на тебе. Ама интересно е, признај!
До стодваеста страна сум, а има 599. Тачно. Па шо? Пола учепник на брат ми е тоа, аљоо!
Сите ми фалат! Неам со кој да се расправам, некако, празно ми е. Од вчера сум лево-десно. Незнам глаана кај ми е. Појма неам зашо *смајлишодигарамења*
Ко резервнагума се осеќам. Не е фер. Ај утре ваљда убао ќе биде. Сакам Wind of change да ја слушам. Сеа ја чув на реклама..или шоида беше... Ко ја да сум ја пишуела песната. Така се осеќам баш!!! Ова баш на онаа ме потсеќа :/ Ето ти, потиснуење на емоции од шо произлегуе вакво смајли :/
Без секого се може, само бе Бог се неможе. Remember that.
Ме печат очиве нешо. Може да е од помадата? Ама па кај помада у очите? Незнам..
Шо ми е гајле бе! Шо сака нек праи. Ја ќе си слушам и е си кулирам :Р Не праам така, само кисело се кривам. If ya read me.
Ајде нека се врати више! Досадно ми ееее! -.-
Оговаранција на кило ти праам Кајо, ама ти не ме кужиш. Не е битно. Важно да се испукам негдека, пошо неможам да си држам у себе!
И после се чудат зашо сум мислела дека ракијата е вода и сум ја фрлила целата у лабаво. Пих. Среќа само тоа се деси.
Сеа дури кужам ама сум патетична. И песнава придонесува за тоа -.-
Сеа море ча си пуштим нешо brootal. Е така! А не тука, Wind of change. Пфф. Глупости. Земи АУ нешо. Ехх...ова ти се вика асална музика.
Ми се шутира нешо. Ко копиљаците ниски шо маваат клоци у шутки.
Ако продужам да ти пишуем, знаеш дека ќе се укочиш ма? Доста ти е ај...
topsikiss4emwa <3333333

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

се расплакав на ова ...

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
^ стварно жалосно................

туку драга
знаеш денеска каква шанса пропуштив? пууу бе.....
цел ден го преспав ко некоја будала, а требаше да појдам на фудбал :jaj: ај ми е гајле
сега т.е. ова време ме фаќа досада. кој спие, кој гледа ТВ, кој в соба затворен, а јас што да правам.
уствари заборавив да спомнам дека всушност не го преспав цел ден.....за малку фалеше да се степам со братучед ми. за влакно.
ај пријатно

п.с. ми текна што ќе правам :zlo:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
ДК дефинитвно најубава вечер бтњ пијана сум и шоубаво ми е.

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Јас бев вчера пијан и сега ич не ми е убаво :(

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Ја топрв ќе почнам да пијам :salut:

Г

Господ

Гостин
So far everything is pointless,or so it seems.
Навистина,понекогаш ми иде да се предадам...
Мислам,било кој развој на настани по мојот demise е поповолен од мојата сегашна ситуација.
Ма шо ги ебам!
I won't let them hold me back!
I will ascend!
Гнасотилаков нема да ме сопре!
My way is mine only!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Сакав порано да си легнам денеска,али нишо.....
Се вртев пола саат не можев да заспијам и станав,така да до кај 6 и нешо па ќе отупам овде....
Утре ( т.е денес ) на гостовање идеме за Кратово малце ненаспан ќе отидам,али нема везе. Ваљда ќе ги тепаме Ѕинговци....
Незнам зашо али би сакал да заврне,онака да накиснам убо на трибина,јако ќе биде а ?
И тоа,ме мрзи да мислам шо друго да ти пишам. -.= ( смајли со помодрено око )
:back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
If I give emotion
Will you show devotion
Or will you fly and fly away ...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДџК

тенкју претенкју. Вечерва поминав најсупер, благодарение на љепо друштво и охритското небо со ѕвезди. Јесда поминав многу време зад волан, ама се исплатеше :) Уствари и не е битно кај си, битно е со кој си.

Одам да легнам малку да одморам, колку да можам на Новинарката да и пружам достоен отпор во шах...

Добра ноќ на сите, Џиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom