Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Мала,
еве ме и мене да ти пишу. Честит Илинден, за много године нека ни е!:oeoeoe:
Ја еве врати се од телешко езеро и тој рак црвена. Бар не сам више бела:icon_mrgr Све ме пече, гори, како испржена сам од чело па до ножни прстиња. Друго све беше на нивоУ-друштво, алкоКол, убави батиња и све с‘с ред:pipi: Све у свему, Много убав д‘н...Ајде, толко од мене за дан‘ска. Битно имам још ед‘н пост.

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
:pos: :pos: :pos:

Смешки е мила моја...:pos:
Извини ама морав хахахахахах :icon_lol:-.-
Не знам и дали е за смеење или плачење

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Си поминав најубоо у село :) запознав нови и луди фаци :icon_mrgr а и си правевме пена-парти :) и останавме дури до 5 саат! :)
Денеска едвај се освестивме со братучедите, дури нашиве дојдоа да не разбудат у 7 и пол :lut: за да идеме у Крушево, а ние едвај седевме на нозе :) .
И пред едно саат време дојдовме дома, и сеа утре да одам со братучедот да видиме за пасошот, аман веќе..неможам да издражам!
Честит Илинден и за многу године нека ни е, а и воедно и честито нека им е на кошаркарите, кои ја победиа Украина 58-71 :icon_mrgr :oeoeoe::oeoeoe:
Излеа дека утре нема да одам да гледам Тетекс :( ќе одам за Кавадарци.
Ми недостасува моете срце медено :( али за кој ден ќе се видиме. :icon_mrgr:party3:
Бацка! :back:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Каков ден ејјјј.....мераци. Имаше мнооогу мравки, такви некои инсекти, ама небитна ствар!!
Се на се имав најфин провод, заебанции, смеење, не научив да играм табла и ќе чекам наредна прилика и ондак то!!:wub::wub::wub:
Ааааа да.....зашто на некого му стои по убаво алката од мене беее....т.е најубавооо!!!:back::wub:

П.С. Гром ебел бугарка!!:toe:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...

Правдата на крајот секогаш победува!

Отидов јас на планина мечките да ме изедат :pos2:

:salut:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Највише мразам кога ке треба да станам наутро сабајле......
Јас станувам рано насабајле. Го гасам часовникот. И пак легнувам на креветот и си викам ''Само за момент да ги затворам очите“ и ги затварам очите.
После тоа станувам од кревет идам се мијам, фаќам афтобус, идам до село, и наеднаш се враќам во градот ама сега е напуштен цел, како после нуклеарна експлозија и тепам Зерг суштества...
И така ја сум у сон незнаејќи дека спијам, мене мозокот неможе да ми каже “Еј бре ти! СПИЕШ И КАСНИШ!“ него он си продужува у некој свет за кој сваќам дека е сон откако се будам у 16:00.
И мразам кога морам да го стопирам Winamp за да чујам некој јутуб-глуп-линк!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Прилепски мангупи, бихолд! Закопчајте патентите, зачешлајте патецот, нм`кнете носиите за по игранки, пошто Псај денес ќе ве посети. Зборувајќи за себе у трето лице ме потсеќа на Невена по социологија у средно, која сигурно имаше високо мислење за себеси, пошто ликуваше секој пат кога ќе кажеше: Невена не знае да мрази. Испочитувајте ја Невена и таа ќе ве испочитува вас.

Ениуејс, одамна не сум ги користела беспрекорните услуги на МЖ и се радувам ко да ќе се возам у ТеЖеВе. Се надевам дека денес возот ќе биде поспор од обично за да можам подолго да спијам на прашливите седишта и меко да си сонувам за подобро утре.

Во случај да неам веќе спомнато, шворц сум. Ко Грк. Увек.
Но кафе во несоодветен дел од денот секогаш знае да ми ги ублажи маките.
И да ме протера.
Пишувам колку нешто да се дешаа.
Бидете добри.
Испочитувајте ја Псај и таа ќе ве испочитува вас. :tv:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ДраКа

Сеа сум си доваѓал дома ЧД
Онака празнично го прошетав пола Скопје,а иам енергија и за уште толку да изодам.
Око не ми се затвара,ич не ми се спие,затоа сум меѓу ретките шо те дружи ова време xD
И това,неам идеа шо друго да ти пишам
:back: <3

T

TaMчЕ

Гостин
Драга,
цела сум затната гласов ми е крш :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: како зборам еееи хахаах
па така ти е кај настината уште вчера учевме скрим со другарка :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
ае идам да те читнам малце :salut:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
најпрвин среќен празник :smir:
најубаво си поминав овие 2-3 дена.
кумовите вчера вечер си заминаа. малку ми е чудно сега без нив ама ај мора да се навикнам :toe:
братучедите сеуште се тука ама сепак со кумовите поминував повеќе време па и затоа повеќе ми недостигаат :|
инаку денеска појма немам што ќе правам. ај ќе видам
ча-0

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Не ми е гајле дали е утро или мрак
И дали е топло или студено
Или пак дали има за јадење или пиење
Мака ми е како ги гледам машките и дека се повеке ги сФакам лезбејките
без навреда кон машкиот пол од форумот не сте сите исти

К

Кики.

Гостин
драга,
денов ми помина во средување на многу работи, а со тоа и на моиве чудни и досадни мисли и замисли, уште не можам да ги средам.
Се надевам дека во блиска иднина ке го направам тоа.
Идам да се релаксирам надвор на воздух за да ми помине главоболкава.
поздрав :smir:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Драга Кајгана,
Само да те потсетам дека моето срце сеуште чука. Жива сум.

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom